Woodbylaa Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende oplevelse! :) God dialog inden bestilling da jeg havde nogle spørgsmål, og fin dialog efterfølgende da jeg fik tilsendt udkast. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og leveringstiden var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de corte a laser

Escrito pela empresa

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

96 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Varm anbefaling

Kan varmt anbefale at bestille skilte fra WoodByLaa til sin fest. De sender en mail efter man har bestilt, så man selv kan få lov til at se skiltene efter og sige til hvis der skal justeres på noget. Derudover svarer de hurtigt på mail, hvis man har et spørgsmål til sin bestilling. Det er virkelig god service, og derudover er der super hurtig ekspedition og levering på sin bestilling. Hvis jeg til en anden fest skal bruge skilte, skal jeg helt klart bestille skilte fra WoodByLaa igen.

12 de agosto de 2024

Hej Olivia

Tusind tak for den fine anmeldelse ,
du skal være mere end velkommen , og tak for de 5 stjerner :-)

De bedste anbefalinger herfra

Virkelig god kundeservice og hurtig levering af de smukkeste bordkort til vores bryllup.

26 de julho de 2024

Hej Lone
Tak for tilliden og at vi måtte være med til at sætte prikken over i'et til jeres store dag :-) og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Havde et ønske til et specielt velkomstskilt, vi skal bruge til ophæng.

Mette guidede mig til et eksisterende produkt, som jeg kunne få specialdesignet uden merpris.

Smukt design, flot udkast og tiljustering efter ønske.

Hurtig produktion og afsendelse

22 de julho de 2024

Hej Camilla
Mange tak for de 5 stjerner , vi er glade for at kunne hjælpe jer med et special design :-)

Great servic

Great service

15 de julho de 2024

Resposta da Woodbylaa

Thank you very much for the 5 stars :-)

Super god oplevelse

Super god oplevelse - super flotte invitationer

8 de julho de 2024

Hej Maria
Dejligt i synes om oplevelsen, vi er glade for at kunne hjælpe jer , og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Hurtigt og flot!

Brugte Woodbylaa til bordkort og velkomstskilt til mit kommende bryllup og det er blevet så fint - præcis som vi ville have det 🤩

15 de julho de 2024

Hej Mie
Vi er glade for at kunne hjælpe jer med skilte til jeres kommende bryllup , og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk produkt og kanon service.

Fantastisk produkt og kanon service.
Kan kun give min bedste anbefaling .

15 de junho de 2024

Hej Anja,
Dejligt i synes om produkterne / servicen, og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte produkter og hurtig levering

Hurtig og god assistance på telefonen, flotte produkter, absolut rimelige priser, hurtig leverance. Vi er så glade for, at I ville hjælpe med at udsmykke vores bryllupsfest med de flotteste bordkort. Tak.

11 de maio de 2024

Hej Lene ,
Vi står altid klar til at hjælpe, det er os der takker for tilliden , og tusind tak for de 5 stjerner :)

Jeg lavede en hasteordre

Jeg lavede en hasteordre, de var så hurtige og resultatet blev virkelig flot

10 de junho de 2024

Hej Kamilla
din anmeldelse betyder alt for os, tusind tak for de 5 stjerner,
håber i havde en dejlig fest :-)

Varmeste anbefaling

Meget venlig kommunikation. Hurtig levering og super fine produkter. Største anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 de junho de 2024

Resposta da Woodbylaa

Tusind tak for de 5 stjerner , det betyder meget for os :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte et skilt og bordkort til vores…

Vi købte et skilt og bordkort til vores bryllup! Det hele var super flot, og rigtig hurtig levering og ekspedition. Alt i alt, er vi meget tilfredse.

12 de junho de 2024

Hej Emma
tusind tak for den fine anmeldelse , dejligt i er tilfreds med vores produkter . rigtig god fest , når i kommer dertil :-)

Flot flot flot

Hurtig levering og fantastisk flot akryl skilt

30 de maio de 2024

Hej Anita

dejlig du synes om vores produkter, og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Fantastisk

Havde bestilt et akrylskilt fra Kina som nåede at komme til tiden. Desværre havde sælger glemt at lave et hul i det, da det skulle bruges til at hænge på en gave. Det kunne derfor ikke bruges. Jeg kunne ikke nå at få en ny fra Kina indenfor en uge, så måtte google lidt frem herhjemmefra. Jeg fandt så Woodbylaa og skrev til dem og de kunne helt bestemt hjælpe. Det kostede ikke vildt meget mere end den fra Kina. Til gengæld var kvaliteten noget helt anden og meget mere holdbar. Jeg havde en god kommunikation på mail inden jeg bestilte og skiltet blev præcis som jeg ønskede det. Gaven den sidder på, som skal afleveres i morgen, ser helt fantastisk ud

6 de junho de 2024

Hej Ania
tak for den super fine anmeldelse, vi er bare glade for at vi kunne hjælpe dig med skiltet :-)

Så smukke produkter

Så smukke produkter! Og virkelig god service. De har mine varmeste anbefalinger, og jeg kommer utvivlsomt til at bruge dem igen. Det eneste, der ærgrede mig ved købsoplevelsen var, at jeg skulle betale fragt, selvom jeg købte for over 1.000kr., men det har intet med produkterne at gøre, de var fejlfri!

22 de maio de 2024

Hej Louise
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)
ang den fri fragt, så har vi istedet for valgt at give 15% i velkomst rabat, ved køb at 1000kr svarer det faktisk til 10% rabat og fri fragt :-)

Fantastisk god service!

Jeg henvender mig med en hasteordre, da jeg er blevet brændt af af et andet firma. Dette skriver Nicolai at de godt kan nå.
Da jeg modtager pakken, er der desværre 4 bordkort som er knækket.
Jeg skriver en mail til Woodbylaa, som forklarer at det kan skyldes forkert pakning eller behandling under transporten. Nicolai tilbyder at lave de 4 bordkort igen, og sende dem. Dette takker jeg ja til. De 4 bordkort bliver sendt dagens før Kristi Himmelfartsdag, og når heldigvis frem til om lørdagen!
Så 1000 tak for servicen, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊

7 de maio de 2024

Hej Sabrina
dejligt bordkortene nåede frem, og tusind tak for de 5 stjerner, håber i havde en god fest :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais