Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Ver mais
A empresa respondeu
God service, hurtige og venlige. Elsker at støtte lokale små virksomheder og i gør det så godt!
A empresa respondeu
Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Ver mais
A empresa respondeu
Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)
8930, Randers N/Ø, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk kundeservice. Jeg fandt hurtigt et produkt på hjemmesiden, der faldt i min smag. Jeg havde et par spørgsmål, som jeg lynhurtigt fik svar på i en mail. Produktet blev bestilt. Jeg godkendte designet, og det er blevet præcist som ønsket.

Resposta da Woodbylaa
Vi fik en mail inden den blev sendt så vi kunne godkende den og vi fik en hilsen med da vi modtog vores skilt.
Kan helt sikkert anbefales

Resposta da Woodbylaa
Virkelig fine produkter og fantastisk kundeservice

Resposta da Woodbylaa
God og hurtig service. Super fine produkter og flinke medarbejdere.

Resposta da Woodbylaa
Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er blevet virkelig flotte og præcis som vi ønskede dem.
Kommunikationen har været nem og behagelig, og man mærker tydeligt, at der bliver lagt både tid, omhu og kærlighed i arbejdet. Vi er så glade for resultatet og føler os virkelig godt behandlet som kunder.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller derfra, vi regner helt sikkert med at bestille mere til vores bryllup. Kan kun give vores varmeste anbefaling!

Resposta da Woodbylaa
Super flot og tilfredsstillende resultat. Vi har fået det flotteste velkomst skilt til vores bryllup, samt gavebordet skilt i samme design. Er SÅ tilfreds.

Resposta da Woodbylaa
Fantastisk service og produkt.
Jeg lavede en sæt bestilling , hvor jeg skrev med den frem og tilbage over mail. Og få dage efter fik jeg produktet præcis som jeg havde visualiseret det. Tusind tak for det.

Resposta da Woodbylaa
Kan varmt anbefale firmaet beliggende i Randers, med hurtig hjælp og rådgivning. Fine priser og flotte produkter :)

Resposta da Woodbylaa
1000 tak for de fine bordkort I lavede til os , vi fik mange komplimenter omkring dem til vores fest . Tak for hurtig forsendelse . Og modtagelse :)
Alt i alt flot og smukt stod bordkortene og god service
Endnu en gang tak
Jeg ELSKER Woodbylaa. Jeg har bestilt ved dem før og har også bestilt ved dem for nogle uger siden og glæder mig lige nu på min 3 bestilling som er ved at blive lavet. De laver de fineste ting. Lækker materialer og når man bestiller får man lov til at se og godkende først og fortælle om man er tilfreds inden de begynder.
Helt klart 5 stjerner og kunne jeg give flere så fik de flere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Woodbylaa
Det er ikke sidste gang at jeg køber noget der . Bestilte 2 med hundenavn og en englevinger med min søsters navn og de er rigtig flotte

Resposta da Woodbylaa
Bestilte 2 stk. englevinger, med mine forældres navne og fødsels- og dødsdato.
Modtaget som ønsket og de er meget smukke :-)
Hurtig og kvik service, handler gerne hos jer igen!
Venlig hilsen fra
Else Marie

Resposta da Woodbylaa
Nemt at bestille og levede helt op til forventningerne

Resposta da Woodbylaa
Smukt jule ophæng til juletræ
Skønt minde til “Love of my life”

Resposta da Woodbylaa
Bestilte 4 stk englevinger, 2 med mine forældre og 2 med min mands forældre, med deres navn født og dødsdato.
Modtaget som ønsket meget smukke❤️👼overvejer at købe nogle med mine brødre og svigerindes navn, født og dødsdato på👼

Resposta da Woodbylaa
Let og lige til ift design
Leveringen var perfekt
Resultatet var lige i øjet
Glæden var stor ved modtagelsen

Resposta da Woodbylaa
Fantastisk god service - lige på pletten, og hurtig levering.
Produktet levede fuldstændig op til mine forventninger, og jeg vil til enhver tid anbefale virksomheden til andre. (-:

Resposta da Woodbylaa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.