Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god service. Butikken kontaktede mig for at sikre, at min ordre var rigtig. Derudover hurtig levering 😀

Classificada 5 em 5 estrelas

Sødeste, mest hjælpsomme selvstændige fyr som står bag!! Jeg fik levering til døren på samme dag, kan klart anbefales, selvom han ikke har særlig mange anmeldelser endnu:) Meget glad og tilfreds kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået den bedste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet af Jacob Dahl fra Woodsøe. Utrolig hurtig og meget venlig kommunikation, og derudover gik han lige det ekstra skridt, der sikrede mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kontaktede webshoppen inden bestilling for at være sikker på at kunne nå at modtage skoene inden en bestemt dato, da de skulle være en gave, og de blev afsendt samme dag. God oplevelse.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de moda masculina
  3. Loja de roupa urbana
  4. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Hos Woodsøe tror vi på kvalitet frem for kvantitet. Vi samler kun det bedste fra de mest eftertragtede brands – fra ikoniske sneakers og stilrent streetwear til moderne klassikere – nøje udvalgt med blik for design, holdbarhed og relevans. Vores sortiment er ikke stort for at være stort, men sammensat for at give dig adgang til tidløse favoritter, som kan bæres og elskes i mange år frem. Vi er mere end bare en webshop. Bag Woodsøe står et ungt team med passion for stil, æstetik og god kundeservice. Vi kender produkterne ned til mindste detalje og hjælper dig gerne med at finde det helt rette fit, farve eller finish – både online og på sociale medier. For os handler det om at skabe en personlig oplevelse, uanset hvor du møder os. Woodsøe – Brands That Last.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

En 5-stjernet oplevelse!

Utrolig hurtig og meget venlig kommunikation, og derudover gik han lige det ekstra skridt, der sikrede min datters julegave i den rigtige størrelse.
Jeg vender tilbage :-)

8 de janeiro de 2026
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Returneringspolitik....

Returnering kun gratis hvis anden farve eller størrelse. Min størrelse var udsolgt. Forsøgte telefonisk samt e-mail kontakt for at få oplyst om størrelsen kom på lager, men intet svar. Ikke engang en e-mail efter 9 dage. Ej heller en respons på min kommentar i returneringen.
Dårlig kundeoplevelse.

26 de agosto de 2025

Tak for din feedback,

Det beklager vi, at dit forløb hos os har givet anledning til utilfredshed. Manglende svar på både e-mail og øvrige henvendelser er ikke tilfredsstillende, og det tager vi ansvar for.

Efterfølgende har vi gennemgået vores arbejdsgange for kundeservice og returneringer og justeret dem, så der er ingen mails der falder igennem vores system. Da det er vigtigt for os, at den situation, du har oplevet, ikke gentager sig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse, da der var sket en teknisk fejl ift. en mail, men deres kundeservice var super hurtige til at svare mig igen og få styr på problemet😊
De har også et rigtigt godt udvalg af varer.
Overall god oplevelse!

6 de agosto de 2025
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Fine sko - lang leveringstid

Fine sko, desværre blev leveringstiden ikke overholdt.

8 de julho de 2025

Tak for din feedback,

Det beklager vi, at leveringstiden ikke blev overholdt. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en levering trækker ud, og det tager vi ansvar for.

Vi er glade for at høre, at skoene lever op til dine forventninger, og samtidig tager vi din oplevelse med leveringstiden seriøst. Det har fået os til at kigge vores arbejdsgange igennem og justere dem for at sikre at det ikke sker igen.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen videre. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@woodsoe.dk.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Manglende levering/respons efter bekræftet bestilling

Efter bestilling hørte jeg ikke noget i 10 dage, indtil jeg skrev til dem og undrede mig. Varen blev efterfølgende sendt og de beklagede, dog med dårlig undskyldning syntes jeg🤷‍♂️
Varen er dog fin👍

8 de julho de 2025

Tak for din feedback.

Vi beklager oprigtigt, at der gik for lang tid, før du hørte fra os, og at din ordre først blev sendt efter, du selv tog kontakt. Det forstår vi godt har været frustrerende.

I den periode, hvor du lagde din ordre, var vi begge lige blevet studenter, og det påvirkede desværre både vores svartid og afsendelse. Det er vores ansvar og ikke den standard, vi ønsker at levere. Vi har taget din feedback til os og sikrede os at det ikke sker igen.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen videre og sikre, at du får en bedre oplevelse fremadrettet. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@woodsoe.dk.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Woodsøe teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais