Crazy Tower Casino  Opiniões 159

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Worst company EVER! I ordered a product from them in April of 2023. When it wasn't shipped by June, I requested the order be canceled and receive a refund. They take 5 days to respond to emails and ha... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld betaald geen contact mee te krijgen mail chat of telefonisch. Inmiddels nietbezorg.nl ingeschakeld. Volgende stap is aangifte, afspraak staat al in gepland. Hoop op me geld terug of toch m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een bestelling gedaan op 22 april jl. Na 2 weken toch eens bellen dacht ik. Geen tel.nr op site te vinden. Reageren niet via contact formulier of op chat. Ik word niet blij van alle negatieve... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I haven't even bought anything from there, but they keep sending me emails of an unfinished order. I don't have an account and I've contacted their support several times, but the spam keeps coming.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Crazy Tower Casino zet een compleet nieuwe standaard in de wereld van moderne online entertainment, speciaal ontworpen voor spelers die alleen het allerbeste verwachten. Of u nu op zoek bent naar enorme progressieve jackpots of de authentieke spanning van live dealer tafels verkiest, dit platform levert altijd topprestaties. Met een indrukwekkend portfolio aan high-RTP slots biedt deze speelomgeving een veilige, eerlijke en visueel verbluffende ervaring waar elke draai telt. Snelheid en betrouwbaarheid vormen de absolute kern van dit platform. De perfect geoptimaliseerde interface zorgt ervoor dat uw Crazy Tower Casino play altijd uiterst vloeiend en zonder enige haperingen verloopt, of u nu onderweg via uw smartphone speelt of thuis op uw desktop. Bovendien begrijpt CrazyTower Casino dat snelle financiële transacties cruciaal zijn voor uw gemoedsrust. Spelers kunnen altijd vertrouwen op razendsnelle uitbetalingen via veilige en traditionele bankmethoden, waardoor u uw winsten direct en zonder onnodige vertragingen ontvangt. Bent u klaar om uw winstkansen direct te maximaliseren? De actie begint direct na uw registratie, dankzij een uiterst gulle Crazy Tower Casino Bonus die uw eerste storting een enorme boost geeft. Dit exclusieve welkomstpakket biedt extra speelgeld en premium free spins, zodat u direct met een strategisch voordeel aan uw avontuur begint. Gesteund door kristalheldere voorwaarden en een professionele 24/7 klantenservice, is dit de ultieme bestemming voor serieuze gamers. Maak vandaag nog uw account aan, claim uw beloningen en begin uw klim naar de top!

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

159 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles volgens het boekje!

Ondanks veel negatieve reviews is bij ons alles prima gegaan. We zagen na de bestelling reviews voorbij komen waardoor we ons wat zorgen maakten. Maar alles is netjes binnen de vier beloofde werkdagen bezorgd met keurig bericht over de vorderingen van de bestellingen. Eind goed al goed voor ons.

27 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik was sceptisch met de beoordelingen

Ik was sceptisch met de beoordelingen. Denk voordat ik bestel stuur ik een mail hoe snel er gereageerd word. Binnen 24 uur!! Dacht dat zit wel goed. Bestellen maar. Helaas was het product niet zoals ik voor ogen had. Het is niet anders dan retour melden. Omdat het een groter pakket is word het thuis opgehaald alleen konden ze geen tijd aangeven op de aangegeven dag. oké dan blijf ik die dag wel thuis. Op de opgegeven dag is er niemand geweest terwijl je de hele dag erop wacht. Wil je contact met ze opnemen duurt het nu ineens 3 dagen voordat je antwoord krijgt. Tot op heden wacht ik nog op antwoord. Zeg het niet snel maar dit is geen aanrader!!

23 de junho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn bestelling in goede staat…

Mijn bestelling in goede staat ontvangen, binnen een week in huis. De reviews welke je leest geven je alleen niet zo'n goed vertrouwen, wanneer je met de chat contact opneemt krijg je als antwoord dat er een medewerker contact opneemt, dit gebeurt echter niet...via mail wel antwoord op je vraag. Track en trace code nooit ontvangen.. communicatie kan beter, maar verder gewoon tevreden

23 de junho de 2022

Heel slecht bedrijf.

Heel slecht service als bedrijf.
Bankstel besteld, deze was niet naar wens waardoor ik binnen de tijd een retouraanvraag heb gevraagd via mail.
Niks ontvangen en geen reactie!!
Na aantal Keren schrijven reageren ze na dagen dat de retourtermijn is verstreken..

20 de junho de 2022

Nooit bij woonicoon bestellen

Nooit bij woonicoon bestellen! Ze zijn oplichters!
Ze reageren niet op je mails. Ik had wastafelskastjes besteld, slechte kwaliteit en kapot, beiden retour gedaan, maar mijn geld nooit ontvangen en ik krijg ook geen reactie van hen op mijn mails!

14 de junho de 2022

Slechte communicatie helaas

Slechte communicatie helaas. Geen telefoonnummer en pas laat antwoord op een mail.

Zowel met de levering als met het retourlabel aanvragen. Na 3 werkdagen nog steeds niets ontvangen. 14 dagen bedenktijd zitten er al bijna op.

Product verder prima

12 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Stoelen ontvangen die een andere…

Stoelen ontvangen die een andere afmeting hebben dan op hun website vermeld staat.
Inmiddels wacht ik al 3 weken op antwoord op mijn mail hierover.
De chat op hun website reageert tevens niemand op en een telefoonnummer is niet te vinden.

11 de junho de 2022

Zou binnen 3 dagen geleverd worden

Zou binnen 3 dagen geleverd worden. Niets meer gehoord dus een mail gestuurd. Er werd beloofd dat het de 20e geleverd zou worden, maar wederom niets. Nog geen track & trace ontvangen dus nogmaals gemaild.geen reactie meer ontvangen en nergens een telefoonnummer te vinden

23 de maio de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Ligbed besteld zou binnen 4 dagen…

Ligbed besteld zou binnen 4 dagen geleverd worden, krijg geen contact via mail.
Reageren niet op verzoek om mij hierover te informeren.
Na eerste review werd gereageerd, dag erna geleverd. Kwaliteit moet zich nog uitwijzen. Compact en licht dat was voor ons belangrijk.

13 de maio de 2022

100% Oplichting

100% Oplichting.

Besteld, betaald, niets ontvangen. Vestigingsadres is een kledingwinkel die ook zucht onder de oplichting.

2 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.