Worst company EVER! I ordered a product from them in April of 2023. When it wasn't shipped by June, I requested the order be canceled and receive a refund. They take 5 days to respond to emails and ha... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Besteld betaald geen contact mee te krijgen mail chat of telefonisch. Inmiddels nietbezorg.nl ingeschakeld. Volgende stap is aangifte, afspraak staat al in gepland. Hoop op me geld terug of toch m... Ver mais
Ik heb een bestelling gedaan op 22 april jl. Na 2 weken toch eens bellen dacht ik. Geen tel.nr op site te vinden. Reageren niet via contact formulier of op chat. Ik word niet blij van alle negatieve... Ver mais
I haven't even bought anything from there, but they keep sending me emails of an unfinished order. I don't have an account and I've contacted their support several times, but the spam keeps coming.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Crazy Tower Casino zet een compleet nieuwe standaard in de wereld van moderne online entertainment, speciaal ontworpen voor spelers die alleen het allerbeste verwachten. Of u nu op zoek bent naar enorme progressieve jackpots of de authentieke spanning van live dealer tafels verkiest, dit platform levert altijd topprestaties. Met een indrukwekkend portfolio aan high-RTP slots biedt deze speelomgeving een veilige, eerlijke en visueel verbluffende ervaring waar elke draai telt. Snelheid en betrouwbaarheid vormen de absolute kern van dit platform. De perfect geoptimaliseerde interface zorgt ervoor dat uw Crazy Tower Casino play altijd uiterst vloeiend en zonder enige haperingen verloopt, of u nu onderweg via uw smartphone speelt of thuis op uw desktop. Bovendien begrijpt CrazyTower Casino dat snelle financiële transacties cruciaal zijn voor uw gemoedsrust. Spelers kunnen altijd vertrouwen op razendsnelle uitbetalingen via veilige en traditionele bankmethoden, waardoor u uw winsten direct en zonder onnodige vertragingen ontvangt. Bent u klaar om uw winstkansen direct te maximaliseren? De actie begint direct na uw registratie, dankzij een uiterst gulle Crazy Tower Casino Bonus die uw eerste storting een enorme boost geeft. Dit exclusieve welkomstpakket biedt extra speelgeld en premium free spins, zodat u direct met een strategisch voordeel aan uw avontuur begint. Gesteund door kristalheldere voorwaarden en een professionele 24/7 klantenservice, is dit de ultieme bestemming voor serieuze gamers. Maak vandaag nog uw account aan, claim uw beloningen en begin uw klim naar de top!
Informações de contacto
Bakkerstraat, 61b1, 6811EJ, Arnhem, Holanda
- 085 - 000 37 91
- info@woonicoon.nl
- woonicoon.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Kwaliteit en bezorgen
Bezorgen is langzaam het kwaliteit is laag en het breekt makkelijk
Nog steeds niet gekregen
Nog steeds niet gekregen! Zou vorige week al geleverd zijn! Na 2x chat en 1 mail, e-mail terug dat het deze week geleverd zou worden. Morgen is het vrijdag…!Waar blijft mijn stoel??
Ik heb nog niets ontvangen dus kan hier…
Ik heb nog niets ontvangen dus kan hier nog weinig over zeggen, behalve dat er weinig communicatie over orde is
Contact opnemen is niet mogelijk!!
2 pakketten geleverd gekregen via woonicoon. Producten beschadigd.
Aantal pogingen gedaan contact op te nemen. Op mail wordt niet gereageerd en telefoonnummer lijkt niet te bestaan
Nog niets geleverd gekregen
Nog niets geleverd gekregen. Wacht al meer dan 2 weken. Duurt lang voordat je bericht krijgt via mail. Telefoonnummer niet bereikbaar.
Na 2 weken nog steeds niets geleverd en…
Na 2 weken nog steeds niets geleverd en na meerdere emails gestuurd te hebben nog steeds geen antwoord ontvangen over de status van mijn bestelling.
levering
Levering liet op zich wachten zonder dat hierover een melding werd gedaan. Verder is alles goed verlopen.
Ben zeer teleurgesteld 😞
Ben zeer teleurgesteld 😞
Heb meer dan tien dagen order gemaakt was onduidelijk wanneer het komt nu pas krijg ik eindelijk een e-mail van hij is vertraagd en komt pas 14/2 dus jammer jammer jammer
Ik had een bedframe besteld en na 1…
Ik had een bedframe besteld en na 1 week beginnen mailen en chat maar kreeg nergens antwoord gedurendde die 3 dagen dus heb mijn bestelling geanuleerd en eergister ergens besteld en komt vandaag aan...sorry maar dit is geen service
oplichters
oplichters, je krijgt geen bevestiging van je bestelling, op telefoontjes en email wordt niet gereageerd, kortom wel betalen maar niks ontvangen. Doe ajb geen aankoop hier want je bent je geld kwijt. Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering erop gezet maar beter voorkomen is raadzaam. Je bent gewaarschuwd!
Let op!!!!Dit zijn echte oplichters…
Let op!!!!Dit zijn echte oplichters bestellen betalen en niets ontvangen als je contact zoekt geen gehoor of enige reactie! Hier geen bed ontvangen maar wel een kind in tranen omdat ze geen nieuw bed in haar kamer kan zetten 😡😡daar gaan je zuur verdiende centen deze mensen zouden zich diep moeten schamen en raad aan om aangifte te doen als je ook belazerd bent voeg of laat lopen deze eikels wel tegen de lamp
Heb het product nog steeds niet ontvangen
Heb het product nog steeds niet ontvangen, dus ik ben benieuwd
geen contact
Hallo,
Ik heb een bestelling gedaan maar nog steeds niks ontvangen.
-geen orderbevestiging
-geen bezorgdatum
Ik helaas krijg geen contact via mail of telefoon.
als jullie nog bestaan... graag contact over odernr.
#W1481
*net op het adres langs geweest maar daar is nog nooit een winkel geweest en het telefoonnr. Is niet bereikbaar - gevalletje opgelicht !*
Ik heb op 8 januari een bankstel…
Ik heb op 8 januari een bankstel besteld en betaald. Levering zou binnen 4 dagen plaatsvinden. Na een week contact proberen te zoeken. Dat kan via mail, chat en telefoon. Telefoon is 'om administratieve redenen' afgesloten. Mail en chat wordt niet op gereageerd. klacht zou je kunnen indienen via webwinkelkeur, maar je raad het al, daar zijn ze helemaal niet bij aangesloten. Koop hier niet. Ik ga in ieder geval mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen nu
Heb 24/12 wat besteld en heb 2 keer…
Heb 24/12 wat besteld en heb 2 keer gemaild waar het blijft, tot nu toe nog niets vernomen, telefonisch niet bereikbaar door administratie problemen?
Heb er geen goed bij of het nog goed komt
Snelle, beetje slordige, bezorging
Snelle ontvangst van mijn bestelling. Echter werd mijn tafel in 2 aparte bezorgingen afgeleverd (1 dag uit elkaar). Gezien de track en trace link onhandig te gebruiken is (de link werkte niet in de outlook app) en er blijkbaar 2 lange codes waren die je niet kon knippen en plakken, was ik als koper niet op de hoogte dat er nog een pakket bezorgd zou worden. Deze is ook niet bij mn buren afgeleverd, maar gewoon op de deurmat achtergelaten. Dat was wel even jammer. De tafel heb ik nog niet in elkaar gezet. Dus qua prijs kwaliteit verhouding kan ik nog niet veel zeggen.
Nog steeds niks ontvangen na ruim 1,5…
Nog steeds niks ontvangen na ruim 1,5 week. Via chat zeggen ze dat nog niet verzonden is en heb aangegeven dat ze of snel moeten verzenden of m’n geld terug wil. Maar heb niks weer gehoord daarover
Te laat geleverd meer dan een week.
Tot drie keer vragen om te beoordelen…
Tot drie keer vragen om te beoordelen terwijl ik het artikel nog niet eens ontvangen heb?
Toevoeging:
Op 4 dec iets besteld en daarna geen enkele update meer ontvangen. Ik begin me zorgen te maken mede gezien het feit dat het telefoonnummer op hun site de boodschap geeft dat het nummer om "administratieve redenen" niet meer actief is. Ben bang dat dit een gevalletje oplichting is...
Toevoeging 2:
Net via email een reactie ontvangen dat er een vertraging was opgetreden. Zou nu de 20e geleverd moeten worden. Dat is 4x zo lang als op de site staat. Maar hopelijk is het dan ook wel in huis.
Toevoeging 3:
Helaas niet geleverd op de beloofde datum. Nu maar mijn geld teruggevraagd. Hopelijk gaat dat wel goed.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.