Banner for WOOOF

WOOOF Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze hond Kaia (Toller van bijna 1 jaar en 4 maanden) heeft 1 grote zak lang mogen genieten van de geperste brokken van WOOOF. Dit was duidelijk goed spul waar ze ook goede ontlasting bij had. Helaa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hondenvoer is belachelijk duur. Wooof is niet supergoedkoop maar wel beter betaalbaar en mijn honden doen het er goed op. Bestelling en bezorging verloopt altijd prima.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel hier altijd voor mijn 13 jarige odh. Nu de seniorbrokken en eendenworst. Hond is moeilijke eten, maar met wooof brokken geen problemen meer. Hij was 2 jr geleden ziek, at niets meer, wors... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na heel veel verschillende merken brokken geprobeerd te hebben. We hebben een franse bull en bull mastif maar elke keer last van maag en darm klachten. Uiteindelijk Wooof geprobeerd en deze zijn echt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Sobre WOOOF

WOOOF, Oh my dog, that’s goood! Voor ons is echte rijkdom niet te vinden in luxe of stijl, maar in de simpele vreugde van een hond 🐶

🐕 Premium geperst en krokant hondenvoer
🐾 Gratis advies van onze voedingsdeskundigen
😋 Acceptatie van 98,8% kwispelende honden
🌱Natuurlijk ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen
👍Kwalitatief hondenvoer voor een eerlijke prijs

Voor elke hond de juiste brok

✔️ Keuze uit 11 varianten geperste brokken
✔️ Keuze uit 5 varianten krokante brokken
✔️ Gezonde supplementen als toevoeging
✔️ Overheerlijke snacks met natuurlijke ingrediënten
✔️ Verse gestoomde hondenworsten, goed alternatief voor rauw vlees

💛 Kom bij onze roedel!

Probeer WOOOF nu, niet goed = geld terug!
Bezoek website Neem contact op

Kwispelgarantie

100 dagen, niet-goed-geld-terug

Je hond is je beste vriend en wij willen dat jouw beste vriend gelukkig & gezond is. Ben je niet tevreden over de eerste zak brokken? Dan heb je recht op onze kwispelgarantie en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

1036 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aanrader

Snelle levering goede kwaliteit brokken en zo nu en dan leuke extraatjes

26 de maio de 2026

Beste Manon,

Wat een ontzettend leuke en positieve review! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. ⭐

Heerlijk om te horen dat de kwaliteit van de brokken perfect bevalt én dat de leuke extraatjes in de smaak vallen!. We vinden het immers ontzettend leuk om onze trouwe klanten af en toe te verrassen! 🎁✨

Geniet van de extraatjes en geef je trouwe hond een welverdiende, extra grote aai over de bol van ons! 🐾

Zoals altijd perfect

20 de maio de 2026

Beste Nathalie,

"Zoals altijd perfect" — wauw, wat een prachtig compliment! Hartelijk dank voor deze mooie review. ✨

Snel goede prijs prima 👍

Snel goede prijs prima 👍

19 de junho de 2026

Beste Paulien,

Kort, krachtig en met een dikke duim omhoog, fantastisch! Hartelijk dank voor deze mooie review. 👍✨

Zeer tevreden.

Zoals gewoonlijk, goed voer voor onze honden. Snelle verzending.

11 de junho de 2026

Beste Jan,

Wat een ontzettend fijn compliment! Hartelijk dank voor je trouwe review en het delen van je ervaring. ☀️

"Zoals gewoonlijk" — dat is voor ons misschien wel het mooiste stukje uit je beoordeling! Het laat zien dat we constant de kwaliteit en service leveren die je van ons verwacht. Wat geweldig om te horen dat het voer voor jullie honden zo goed bevalt en dat de verzending elke keer weer lekker snel verloopt. ⚡📦

Geniet van je tevreden honden en geef ze allemaal een welverdiende, extra dikke aai over de bol van ons! 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed voer mijn hondje at er meteen van…

Goed voer mijn hondje at er meteen van en vind het erg lekker!

11 de junho de 2026

Beste Marieke,

Wat een heerlijk bericht om te lezen! Hartelijk dank voor het delen van je mooie review. ☀️

Niets is zo fijn voor een baasje als een hondje dat meteen begint te eten en het super lekker vindt! Sommige viervoeters kunnen best kieskeurig zijn, dus het is een prachtig compliment dat onze brokken direct zo goed in de smaak vallen. Een lege voerbak en een tevreden, smullende hond; daar doen we het voor! 🐶 ✨

Ontzettend bedankt voor je vertrouwen in WOOOF. We staan bij een volgende bestelling uiteraard weer met heel veel plezier voor jullie klaar om de voerbak gevuld te houden.🐾

Beste Bertil,

Kort, krachtig en de perfecte samenvatting! Hartelijk dank voor je mooie review. ⭐

We willen alleen het allerbeste voor jouw viervoeter, en dankzij de snelle bezorging hoef je gelukkig nooit lang tegen een lege voerbak aan te kijken! ⚡📦

Ontzettend bedankt voor je vertrouwen in ons. We staan bij een volgende bestelling uiteraard weer met heel veel plezier voor je klaar om de voerbakken gevuld te houden.

Beste Caroline,

Kort, krachtig en een prachtig compliment! Hartelijk dank voor het delen van je fijne review.

Ontzettend bedankt voor je vertrouwen in ons. We staan bij een volgende bestelling uiteraard weer met heel veel plezier voor je klaar!

Een heerlijke dag gewenst en geef je trouwe hond een welverdiende, extra grote aai over de bol van ons! 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle en perfecte levering.Reeds…

Zeer snelle en perfecte levering.Reeds lange tijd een trouwe klant, een aanrader

18 de junho de 2026

Beste Josephina,

Wat een fantastische en hartverwarmende review! Hartelijk dank voor deze mooie woorden. ✨

"Reeds lange tijd een trouwe klant, een aanrader" — dat is voor ons echt het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! Er is niets mooiers dan te weten dat we jullie al heel lang tot onze vaste WOOOF-familie mogen rekenen.

Geniet van je trouwe maatje en geef hem of haar een welverdiende, extra dikke knuffel en een grote aai over de bol van ons! 🐾

Classificada 4 em 5 estrelas

Een top service

Een top service
We hadden verkeerde brokken gekregen, ik meld dit en we kregen een nieuwe zak met de juiste brokken!

9 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Wat een fantastische review! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. ⭐

Waar gewerkt wordt, kan er natuurlijk wel eens per ongeluk iets misgaan, maar het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgelost. Wat ontzettend fijn om te horen dat onze klantenservice dit zo snel en goed voor je heeft opgepakt! Een top service is precies waar we voor staan; we willen er immers voor zorgen dat jouw viervoeter nooit zonder de juiste, vertrouwde voeding komt te zitten.

Ontzettend bedankt voor je begrip en je complimenten over onze snelle afhandeling. We staan bij een volgende bestelling uiteraard weer met heel veel plezier voor jullie klaar!

Geniet van je tevreden hond en geef hem of haar een welverdiende, extra grote aai over de bol van ons! 🐾

Juist en correct geleverd

Juist en correct geleverd

17 de junho de 2026

Beste Gerrit,

Kort, krachtig en precies zoals het hoort! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. 👍

"Juist en correct geleverd" — dat is nou exact de betrouwbare service waar we bij WOOOF elke dag naar streven. We vinden het ontzettend belangrijk dat je precies ontvangt wat je voor je viervoeter hebt besteld, zodat de voerbak zonder gedoe gevuld kan worden. 📦✨

Goed product

De bestelling was zo gedaan en snel geleverd. Helaas was 1 zak wel deels open gegaan in de doos, waardoor er wat van de inhoud uit de zak was gevallen. Track and trace was goed.

9 de junho de 2026

Beste Sacha,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring. ✨

Wat ontzettend fijn om te horen dat het bestellen zo soepel verliep, de track & trace goed werkte en je bestelling snel geleverd is. Dat is precies de service die we nastreven!

Tegelijkertijd vinden we het ontzettend vervelend om te lezen dat er onderweg één zak deels is opengegaan in de doos, waardoor er wat brokken zijn losgekomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling; we willen dat onze producten in perfecte staat bij je aankomen. Onze excuses voor dit ongemak! Je zou eventueel hierover ook nog contact met ons mogen opnemen. Dan kijken we eventueel naar een oplossing.

We wensen je een heerlijke dag en geef je hond een welverdiende, extra grote aai over de bol van ons! 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel verzonden hond vind het hartstikke…

Snel verzonden hond vind het hartstikke lekker

Beste Dennis,

Wat een heerlijk bericht! Hartelijk dank voor het delen van je mooie review. 🚀

"Snel verzonden, hond vindt het hartstikke lekker" — dat is voor ons de allerbeste combinatie! We doen er achter de schermen alles aan om het voer zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen, maar het mooiste moment is natuurlijk als de voerbak vervolgens met veel enthousiasme wordt leeggegeten. 🍽️✨

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering!

Beste Titia,

Kort, krachtig en super om te lezen! Hartelijk dank voor je mooie review. ⚡

Dat je bestelling razendsnel geleverd is, is precies de service waar we bij WOOOF elke dag hard voor werken. We begrijpen als geen ander dat een lege voerbak geen optie is en dat je het voer voor je viervoeter zo snel mogelijk in huis wilt hebben! 📦💨

Eerlijke duidelijke informatie

Eerlijke duidelijke informatie
Mooi systeem om in te vullen welk voer het meest geschikt is voor de hond.
Hij vindt het tot nu toe erg lekker.
De zak werd keurig in een doos voor de deur afgeleverd.

Beste Anna,

Wat een fantastische en complete review! Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het delen van je ervaring. ✨

Het is geweldig om te horen dat onze keuzehulp zo goed heeft geholpen. We vinden het ontzettend belangrijk om eerlijke en duidelijke informatie te geven, zodat elk baasje precies weet wat het beste is voor zijn of haar viervoeter. Dat de brok op basis van dit advies tot nu toe ook nog eens erg lekker wordt gevonden, is natuurlijk het allerbeste nieuws! 🍽️❤️

Dat de zak daarnaast keurig in een doos voor de deur is afgeleverd, is precies de zorgvuldige en snelle service die we onze klanten graag bieden. Zo blijft de voerbak moeiteloos gevuld. 📦🚚

Ontzettend bedankt voor je vertrouwen in WOOOF. We hopen dat je hond nog heel lang zal smullen van onze brokken en staan bij een volgende bestelling uiteraard weer met veel plezier voor jullie klaar!

Goed bedrijf

Goed bedrijf, snelle service, goede producten.

Beste klant,

Kort, krachtig en een prachtig compliment! Hartelijk dank voor het delen van je mooie review. ⭐

Dit is precies de drie-eenheid waar we bij WOOOF elke dag vol enthousiasme voor gaan: een goed en betrouwbaar bedrijf zijn, zorgen voor een snelle service én natuurlijk het leveren van goede, hoogwaardige producten voor je viervoeter. Wat ontzettend fijn dat je dit zo ervaart!

Classificada 1 em 5 estrelas

Volgende keer andere vervoerder heb nog…

Volgende keer andere vervoerder heb nog steeds niks ontvangen.

Beste Willian,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat ontzettend jammer om te zien dat je ons hebt gewaardeerd met slechts 1 ster vanwege een vertraging in de bezorging door PostNL.

We begrijpen je frustratie hierover volkomen; als het voer voor je viervoeter op is, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Zodra een bestelling bij ons geplaatst wordt, maken wij deze direct verzendklaar zodat het pakket op tijd ons magazijn verlaat. Helaas hebben wij, zodra het pakket eenmaal aan de bezorger is overgedragen, geen enkele invloed of controle meer op het verdere verloop van de bezorging en eventuele vertragingen bij PostNL. En dit is volgens de tracking welke nagekeken is helaas toch gebeurd.

Mocht je pakket onverhoopt nog langer wegblijven, neem dan gerust rechtstreeks contact op met onze klantenservice. Dan kijken we uiteraard direct met je mee om te zien waar het pakket zich bevindt!

Een fijne dag gewenst en een vriendelijke aai over de bol voor de hond. 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima voer en snel geleverd

Altijd netjes en snel geleverd.
Uiteraard is ook het voer uitstekend en mijn Mechelseherder doet het er prima op en heeft een mooie vacht.

Beste klant,

Wat een fantastische en complete review! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met WOOOF. ✨

Het is natuurlijk nóg mooier om te lezen dat het voer uitstekend bevalt en dat je Mechelse herder het er zo prima op doet. De Mechelse herder is een prachtig, energiek en werklustig ras dat de juiste bouwstoffen nodig heeft om fit en vitaal te blijven. Dat hij of zij daarnaast een mooie, glanzende vacht heeft, is het ultieme bewijs dat de voeding van binnenuit perfect zijn werk doet! 🐕 Vachtkwaliteit is immers de spiegel van de gezondheid.

Geniet van je actieve maatje en geef hem of haar een welverdiende, extra dikke knuffel en een grote aai over de bol van ons! 🐾

Altijd snel geleverd.

Altijd snel geleverd.

8 de junho de 2026

Beste klant,

Kort maar krachtig, en wat een fijn compliment! Hartelijk dank voor het delen van je mooie review. ⚡

Dat je bestellingen altijd snel geleverd worden, is precies de betrouwbare service waar we bij WOOOF elke dag hard voor werken. We begrijpen als geen ander dat een lege voerbak geen optie is en dat je het voer voor je trouwe viervoeter zo snel mogelijk in huis wilt hebben. 📦💨

Een heerlijke dag gewenst en geef je hond een welverdiende, extra grote aai over de bol van ons! 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon snelle levering en goede brok…

Gewoon snelle levering en goede brok super tevreden

Beste John,

Wat een heerlijk nuchtere en duidelijke review! Hartelijk dank voor je mooie woorden. 👍

"Gewoon snelle levering en goede brok, super tevreden" — dat is nou precies de kern van waar we bij WOOOF elke dag voor gaan! Geen overbodige poespas, maar gewoon topkwaliteit voeding voor je viervoeter en een betrouwbare, snelle service zodat de voerbak nooit leeg blijft. ⚡📦

Ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. We blijven achter de schermen hard ons best doen om dit zo te houden en staan bij een volgende bestelling uiteraard weer met heel veel plezier voor je klaar!