WorldTrade Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed verpakt verzonden en ondanks na 15:30 uur besteld de volgende dag geleverd. Als ik onderdelen nodig heb voor de Lodg konijnenhok zal ik hier opnieuw een bestelling plaatsen

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik had spullen besteld die op de website allemaal "op voorraad" stonden, maar waarvan een deel toch na betaling in backorder status ging. Daardoor duurde tot moment van verzending wat lang. Alles na p... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling die als voorradig stond, 2 weken later nog altijd niet ontvangen. Geen enkele manier bereikbaar, niet via de mail of via de telefoon. Bestel hier niks, blijkbaar is het een oplichter

Classificada 3 em 5 estrelas

We hebben een onderbak besteld voor het konijnenhok, Nadat we de eerste nooit ontvangen hebben, hebben we maanden later maar een nieuwe besteld en betaald, dus 2 x betaald 1 ontvangen. Bak is go... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista

curadle.eu is een webshop, wij hebben geen fysiek winkel. Wij bieden een groot assortiment waar u altijd was leuks kan vinden.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

75 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dreambay hondenmand besteld

Dreambay hondenmand besteld, (goedkoopste aanbieder van het het net). Keurig geleverd na 7 dagen en tussentijds kon ik de status op de site zien.

15 de agosto de 2025

Erg tevreden

Ik was wat nerveus na het lezen van sommige reviews. Dit bleek achteraf helemaal niet nodig. Het pakket werd 1 dag te laat geleverd maar dat was volledig te wijten aan DPD. Het product voldoet aan de verwachtingen, was goed verpakt en goedkoper dan bij andere verkopers. Tevreden met m’n aankoop.

30 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling niet geleverd, geen geld terug

Na 3 weken kregen we bericht dat onze bestelde onderbak voor konijnenhok niet geleverd kon worden en hebben we de bestelling geannuleerd. We zouden binnen 8 werkdagen ons geld terug krijgen maar inmiddels zijn we een maand verder en hebben we nog steeds niets terug gekregen. Ook wordt er niet meer gereageerd op email en whatsapp berichten. Dit lijkt gewoon oplichting.

12 de julho de 2025

Bestel hier niets!!!

3 weken geleden producten besteld, maar niets ontvangen. Reageren nergens op. Zeer slecht! Ga deze week zeker aangifte doen van oplichting!!

11 de junho de 2025

vogels/zangkooien

had 2 zangkooien besteld,maar 1 afgeleverd,goed mailcontact gehad omdat vervoerder de 2e kooi weer teruggestuurd had,kooi alsnog afgeleverd na contact tussen hun en vervoerder

25 de abril de 2025

Knudde

Helaas ook hier knudde, filters voor een drinkfontein besteld. Na 1,5 week maar eens gebeld, oh eens even kijken wat er met deze order is. Hmmmm niet leverbaar. Hoezo, je schuift dus een op een de bestellingen door en het zal dan verder wel. Waardeloos. De terugbetaling is dan wel weer redelijk snel.

1 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een teleurstelling!een aquarium…

Wat een teleurstelling!een aquarium besteld die op voorraad was,erachteraan gebeld of alles goed kwam omdat mijn eigen aquarium lekt en ik snel n andere nodig was.er werd mij verzekerd dat alles goed kwam…niet dus…uiteindelijk na een dikke week wachten maar weer gebeld en bleek het niet op voorraad…dus weer terug bij af.echt waardeloos…hier kan ik helemaal nix mee

19 de março de 2025

1 tot 8 werkdagen levertijd

1 tot 8 werkdagen levertijd.
Hopen op dat levertijd wat vlotter verloopt maar helaas ook pas uiterlijk op de 8e werkdag verzonden. Twee weken verder dus.
Eenmaal verzonden blijkt het om een brievenbuspakket te gaan waarbij dpd de bezorgdatum niet aangepast kan worden. Helaas blijkt het toch anders te zijn, normaal pakket en niet thuis. De bezorger doet een briefje in de bus met; volgende dag nieuwe bezorgmoment. Tot op heden en inmiddels 4 dagen verder nog steeds geen pakket. Hier blijkt maar weer eens goedkoop is duurkoop.

20 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Laagste prijs en vlot geleverd

Aquariummeubel besteld welke nergens goedkoper is dan hier.
Binnen 3 werkdagen ontvangen.
Mijn complimenten voor het verpakken! Heb zelden iets zo degelijk en zorgvuldig ingepakt gezien. Dus het meubel kwam ook geheel in nieuwstaat aan.

Top!

30 de janeiro de 2025

Ramp bij DPD

Het versturen van de besteling ging heel goed alleen de bezorging DPD was één ramp…
Twee weken later werd het bezorgd 😞😖😤

31 de dezembro de 2024

De chat werkt verwarrend

De chat werkt verwarrend, maar we zijn eruit ik denk dat ik een te kort lontje had en het bedrijf weinig gelegenheid gegeven om mijn gevraagd hondenspeeltje
in de mijn gewenste kleur überhaupt te kunnen bestellen
Ze zijn wel besteld zijn en komen maandag/dinsdag 26/26-01-25 binnen . Thanks

24 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

De onderdelen voor mijn ferplast grand…

De onderdelen voor mijn ferplast grand lodge konijnen hok waren er te koop dat is heel goed, want weinig winkels verkopen dat meer. Alleen toen we al onderweg waren (1,5 uur rijden heen en anderhalf uur terug) om de bestelling op te halen kregen we de melding dat de winkel eigenlijk gesloten was. Dat had ook duidelijk op de website kunnen staan, dan hadden we het anders geregeld. We hebben het door erachteraan te bellen gelukkig wel kunnen afhalen.

30 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

DPD drama, klantenservice heeft redelijk geholpen

Ik zou wel een andere bezorgdienst inschakelen, en in de toekomst evt de T&T codes direct doormailen zodat wij als klanten het ook kunnen volgen. Nu moest ik zelf.mailen om erachter te komen dat het al 5 dagen bij een pakketpunt lag

30 de novembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Probleem zeer fijn opgelost.

De levering was een probleem. Maar, die is via een zeer vriendelijke heer netjes opgelost. De artikelen zien er perfect uit en we hopen dat onze hondjes er veel plezier van mogen hebben.

13 de novembro de 2024