Wrappedjewels Opiniões 10

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukkere end jeg turde håbe på

Jeg kontaktede Merete for at få lavet en special lavet ring ud fra eget design. Hun var ekstrem sød og gav feedback på udtryk og muligheder. Ringen er smukkere end jeg turde håbe på! Tusind tak Merete 🫶

11 de abril de 2026

De bedste anbefalinger ❤️

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Wrappedjewels. Smykkerne er smukke, personlige og lavet med øje for selv de mindste detaljer – men det, der virkelig gør forskellen, er mennesket bag virksomheden.

Man mærker tydeligt, at der står en person med hjertet på rette sted bag. Der er en ægte passion, omsorg og respekt for både håndværket og kunderne. Kommunikation, service og kvalitet går hånd i hånd, og man føler sig set og værdsat hele vejen igennem.

Det er ikke bare et smykke – det er noget, der er lavet med omtanke og kærlighed. Jeg handler helt sikkert her igen og anbefaler virksomheden til alle, der leder efter noget særligt og unikt

30 de janeiro de 2026

Personligt, kærligt og omhyggeligt ♥️

Merete laver de smukkeste mindesmykker med omhu og præcision ♥️ Jeg har flere gange handlet hos hende fysisk, og hver gang har jeg mødt en kærlig og engageret kvinde, som brænder for at høre ens egne historier bag ønskerne til smykket. Hendes egen ærlighed har rørt mig meget.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Merete 🌸

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget skuffende.

Efter mange korrespondancer valgte jeg at bestille et smykke hos Merete, da jeg synes hun laver de skønneste minder.

Jeg skrev mine ønsker, som var baseret ud fra et referencebillede hun selv havde delt.
Håret der skulle i, måtte ikke sno sig ind i centrum (sendte et billede med som viste hvad jeg ikke kunne lide), men det skulle lægges ude i kanten, så viften af håret bredte sig ind i smykket.
Ift. farven, skrev jeg at mit smykke måske måtte være en snært mørkere end referencen, men det var vigtigt at håret var tydeligt.
Referencen er ret lys beige, så jeg tænkte bestemt ikke det ville blive et problem.

Da hun er færdig med stenen får jeg tilsendt et par billeder, hvor stenen er meget mørk og fremstår grå. Jeg skriver til hende at det er svært at vurdere og den ser meget mørk ud. Hun sender så et billede senere på dagen, hvor hun har taget den udenfor og her ser den lysere ud. Jeg bliver lettet, fordi den var meget grålig og mørk på de første billeder, hvortil hun skriver "Solen var heller ikke stået op endnu". Jeg godkender så stenen, på baggrund af at den jo så ville være så lys i dagslys.

De efterfølgende dage går jeg med en knude i maven, fordi jeg alligevel går og spekulerer på om stenen faktisk kun synede så lys fordi hun holdt den direkte i sollys. Da jeg skriver til hende igen, først 8 dage efter, skriver hun "Det første billede var taget inden solopgang ❤️ jeg tog det mest for at du kunne se selve håret og tænkte ikke over farven bagved :) ellers havde jeg ventet til det var dagslys. Men farven er som den originale dog lidt mørkere"
Så ud fra dette går jeg naturligvis ud fra at den så minder om referencen.

Jeg modtager smykket, og bliver faktisk overrasket over hvor mørkt det er. Det fremstår meget gråligt og grumset og der er intet lyst over det, med mindre man holder det helt op i noget lys. Når man bare er indenfor er det mørkt og det skjuler en del af hårene, fordi stenen er så mørk. Derudover er der nok ikke puttet så meget hår i, så det fremstår i forvejen ikke meget.

Jeg skriver til hende med en klump i maven, hvortil hun dagen efter indtaler 5 talebeskeder. I disse fokuserer hun næsten kun på at jeg selv har sagt at håret skal lægges helt ude i kanten og at viften skal sprede sig ind i stenen. Dette er også korrekt, men det er ikke mit problem. Hun tilbyder at lave en ny sten, hvilket jeg selvfølgelig meget gerne vil have. Jeg forsøger efterfølgende at svare hende, men hun vender ret hurtigt til at hun så ikke kan lave det jeg ønsker. Hun skal nok lave en ny sten, men den bliver ikke farvet og der kommer ikke hår i.
Gentagende gange forsøger jeg at sige at jeg tror vi er gået forbi hinanden, men dette mener hun ikke.

Ift. stenens farve, mener hun at den ligner referencen, men lidt mørkere. Det gør den da nok også, men kun hvis man holder den direkte i sollys. Jeg forventede ikke at jeg bestilte et smykke, der kun kunne få den farve jeg ønskede, hvis jeg holdt den direkte op i noget lys. Jeg sendte selvfølgelig et referencebillede fordi det var den farve jeg generelt ønskede at stenen var, men jeg skrev rigtigt nok at den måske måtte være en SNÆRT mørkere end referencen, men min er ikke i nærheden af beige når den er i alm. dagslys. Den er grålig.

Merete ønsker ikke at lave mit smykke, trods jeg egentlig bare flere gange prøvede at skrive at jeg troede vi var gået forbi hinanden. Hun mener jeg bare vil have ret og laver ansvarsfraskrivelse, og så synes hun det er vildt hun skal belære et voksent menneske om forskellen på lys inde og ude. Det er jeg klar over der er, men jeg forventede godt nok ikke at et smykke ville ændre sig så meget når man ikke har direkte sollys på det.

Jeg synes stadig hun laver de smukkeste smykker, og det gør mig enormt ked af det at jeg bliver skrevet nedgørende til og at man generelt egentlig vælger at behandle kunder på den måde, for det eneste jeg ønskede var er smykke.
Jeg håber i hvert fald at fremtidige kunder tænker over, at de smykker hun lægger op ikke nødvendigvis har den farve i virkeligheden, men at det er fordi solen skinner ind på den, så de ikke ender i samme situation som mig.

OPDATERET: Merete tilbød mig alligevel at lave et nyt smykke, men ville ikke blande en farve til mig. Jeg kunne vælge mellem en farve eller shine hun havde og hun virkede generelt ikke så hjælpsom efterfølgende. Må indrømme jeg efter fik følelsen af at hun havde set sig sur på mig, og nok allerhelst ikke havde lyst til at lave smykket til mig. Da hun ikke var særlig hjælpsom, var det meget svært at finde frem til shine og farve.

Merete trak selv tilbuddet tilbage igen, da hun mente jeg blev ved med at presse på, trods jeg generelt bare stillede spørgsmål for at tage en beslutning. Spørgsmål hun egentlig selv bad mig svare på.

Merete sender hår og frisk mælk retur, men vil ikke udlevere det tørrede væk, trods det bare skal smides ud.

18 de janeiro de 2026

Merete er fantastisk

Mødte Merete til Julemarked i Ridehuset, Aarhus, og faldt for hendes smukke mindesmykker🩷
Jeg bragte hende aske fra vores elskede, afdøde Molly-hund med ønsker om udformning. Vi har netop modtaget de smukkeste ringe med aske fra Molly❤️ Og lige i tide til, at min datter, som er Molly’s ejer, kunne få ringen med på eventyr i Tanzania.
Kærlige anbefalinger herfra🥰

17 de dezembro de 2024

Virkelig dygtig

Jeg kan varmt anbefale Merete der har wrapped jewels ❤️🙏
Hun er ikke kun hammer dygtig til at lave smukke og personlige smykker, men også utrolig hjertevarmt menneske. Hun har lavet et vedhæng til mig med min datters første hårlok og jeg kampelsker det vedhæng 🫶
Jeg skal også ha bestilt noget med min afdøde kats pels ❤️ Af hjertet tak for super service og et lækkert produkt.

11 de dezembro de 2023

Verdens bedste smykke

Har har længe ledt efter en der kunne forfylde min drøm om et personligt smykke.

Det må jeg sige jeg fandt og det var langt over min forventning. Ville give dobbelt stjerner. Hvis jeg kunne. KÆMPE ANBEFALING

20 de agosto de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais