Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har prøvet at skrive til dem flere gange i over en mdr. men de svare ikke tilbage. Har et tilgodebevis jeg gerne ville bruge til noget julegave… synes simpelhen det er så dårlig service…

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bor i Norge og ble først veldig lei meg når det ikke kunne sendes til Norge! Men etter noen e-poster ble det åpnet for salg til Norge! Askesmykke som jeg kjøpet er helt perfekt og akkurat det jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Signe og Søren har været helt fantastisk imødekommende hele vejen igennem :-) De har svaret på tusind spørgsmål, åbnet kontoret så vi kunne komme og se/prøve smykker, inden vi valgte og været med p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Vi skaber smukke personlige smykker og minder.

Informações de contacto

1 estrela

Så dårlig service

30 de novembro de 2024

Ingen respons på 3 måneder

Nu har jeg forsøgt at komme i kontant med firmaet siden september, men uden held. Hverken på mail eller telefon kan jeg komme igennem til dem. Det er 1 år siden, at jeg bestilte min ring, den blev sendt retur fordi den var forkert lavet og den kom retur til mig med hakker og fejl i resinen. Firmaet er gået i flyverskjul og vender ikke tilbage.

Bemærk i øvrigt at de snyder med deres trustpilot-rate. På deres hjemmeside skriver de at deres trustpilot har 4,7 stjerner. Det viser denne side tydeligt ikke er sandt.

12 de dezembro de 2024

Dårlig kundeservice
Har købt er smykkesæt hos dem, utrolig dårlig kvalitet, ingen samligning med hjemmesiden.
Har kontaktet dem flere gange, der er absolut ingen reaktion fra dem, de er totalt tavse.

12 de novembro de 2024

Superfin (næsten perfekt) oplevelse

Mine to elskede hunde blev aflivet d. 29. maj. Jeg havde allerede den ene urne og en keepsake. Jeg skulle altså have et sæt mere.

Jeg fik bestilt forkert størrelse urne og ønskede den byttet. Intet problem, overhovedet. Jeg har haft en meget fin korrespondance med Signe.

Der har været nogle småting undervejs, som er blevet løst. Blandt andet var vejledningen på limen ved den ene keepsake på engelsk, og svær (for mig) at forstå. Signe kendte ikke limen, hvilket jeg stadig forventer man gør når man sælger produkter videre. Det har gjort, at jeg først nu her har fået styr på at få Bastians aske i keepsaken i går. Dog vil sige, at Signe sendte en vejledning på dansk, som var nem at følge.

27 de junho de 2024

LAD VÆR OG BESTIL NOGET HERFRA

LAD VÆR OG BESTIL NOGET HERFRA! Fusk!!
Hjemmesiden og folkene bag er fake, jeg har bestilt et aske smykke fra min afdøde hund (hvilket i sig selv er meget sårbart)

Jeg får hurtigt svar dagen efter, hvor de sender mig en label til at sende asken. Det vil tage 2-4 uger at få lavet smykket og sendt retur.

Nu er det gået 6 uger og 40 mails senere. INGEN SVAR. Jeg kan ikke skaffe min hunds aske, og 1300 fattigere. Det værste er helt klart asken. Jeg vil bare gerne have min hund hjem!!!!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service. Jeg er dybt ulykkelig, og vil bare gerne have min aske tilbage. Så jeg må tage min bil og troppe op dernede en dag!!!!!!!

28 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en ring med hår fra min afdøde…

Bestilte en ring med hår fra min afdøde hund den 4/6-2024, måtte så rykke for den og det viste at ordren var blevet væk, men modtog den så endelig 6/8-2024 men ser så den er lavet i en forkert farve, så måtte sende den retur og fik bekræftelses mail på den var modtaget hos dem 21/8-2024 og har intet hørt siden. Håber nu på at de sender hår retur og mine penge magter dem ikke mere. Hold jer langt væk

5 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende svar, manglende smykker, betalt næsten 5.000 kr.

Da jeg i foråret mistede min kat, kontaktede jeg MindeSmykke med henblik på at få lavet to askesmykker. Kundeservicen var helt i top og jeg blev vejledt igennem hele processen, og Signe svarede hurtigt på mine spørgsmål på mail.

I juli lægger jeg min bestilling på to askesmykker. Jeg modtager hurtigt en label til at sende asken. MindeSmykke er meget hurtige til at trække knap 5.000 kr. fra mig - faktisk flere dage inden jeg overhovedet får sendt asken. Jeg tænker ikke mere over dette, da dialogen har været god og professionel hele vejen igennem.

Den 6. august mailer jeg til dem for at sikre mig, at asken er nået frem. Det bliver bekræftet den 8. august.

Da jeg (som MindeSmykke er bekendt med) flytter til udlandet i september måned, skriver jeg til dem den 26. august for at høre, hvad status er på mine smykker. Der er komplet tavshed fra MindeSmykker. Jeg gensender mailen den 2. september. Fortsat komplet tavshed. Både den 5. og 6. september forsøger jeg igen at komme i kontakt med dem på mail, Facebook, telefon (den tager de sjovt nok ikke) og deres kontaktformular på hjemmesiden.

Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor kritisk jeg synes det er, at et firma går fra at svare hurtigt og serviceminded på ens henvendelser til at decideret ignorere en, lige så snart pengene er trukket og man har sendt asken. Det er en følsom proces i forvejen at skulle sende asken (det forstår MindeSmykke godt forud for at jeg lægger ordren, men respekten for sine kunder og det følelsesmæssige aspekt er vist kun til stede indtil de får deres penge).

Jeg ved ikke, om jeg når at få mine smykker, inden jeg fraflytter Danmark, selvom jeg har bestilt i god tid jf. deres leveringstider på hjemmesiden. Jeg ved sådan set heller ikke, om jeg overhovedet modtager smykkerne, den overskydende aske (som jeg er blevet lovet) eller sågar mine penge.

I min optik bør andre interesserede kunder holde sig langt væk og finde et andet firma.

6 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fineste urne og smukkeste askesmykke

Jeg har haft en hel fantastisk oplevelse med mindesmykke, på trods af en stor sorg.
Jeg er så tilfreds og ovenud glad for den fineste urne og det smukkeste askesmykke jeg fik bestilt hos mindesmykke.
Det lever fuldt ud op til forventningerne og er helt unikt.
Simpelthen så god service og kommunikation hele vejen igennem. Der er altid hjælp, at hente og god vejledning med på vejen. De har et bredt udvalg af smykker og ligeledes en stor variation af urner. Mindesmykke giver god mulighed for, at personliggøre smykker mm. Via forskellige materialer og aftryk.
Tak for jer!

6 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Venlig service - men vær i god tid.

Selvom jeg selv skulle henvende mig for at få information om en manglende levering - fik jeg venlige svar på mine henvendelser (Julie var meget løsningsorienteret). Da smykket blev leveret var det ikke som forventet MEN der var heldigvis ingen problemer med at returnere. Indbetaling af returbeløb trak dog i langdrag (14 dage) Men super fin service – bare man har god tid

18 de junho de 2024

De fineste aske smykker

Jeg købte for 3 år siden en aske ring som bare var så smuk og stadig er selvom jeg bruger den meget. Så da jeg skulle have nr 2 aske ring var jeg ikke i tvivl om at det skulle være herfra jeg skulle have den. Modtog den forleden og den er også bare så smuk!
Begge ringe er bare så fine og personlige og resultatet kan man bare ikke klage over!

10 de junho de 2024

LAD VÆR OG BESTIL NOGET HERFRA

LAD VÆR OG BESTIL NOGET HERFRA! Fusk!!
Hjemmesiden og folkene bag er fake, jeg har bestilt en kæde og vedhæng tilbage i marts 10. Marts. Jeg fortrød da kort tid efter og spurgte om jeg kunne annullere min ordre og få mine penge igen, da jeg ikke havde lydt til at sende aske alligevel, og at jeg ville have et andet smykke (også fra deres side) jeg forsøgte flere gange og kontakte dem på telefon (som altid meddeler at de har travlt og man skal skrive en mail - uanset tidpunkt og dag)
Så skriver jeg så mail og hende her “Signe” svare efter længere tid hver gang, at jeg ikke kan refundere og at de allerede har graveret smykket selvom de ikke har modtaget aske eller lign. Hun siger så at de vil refundere pengene når jeg har købt et andet smykke (som var dyrere) og jeg meddeler så at jeg bare gerne vil have mine penge og at det virker som fusk, hun siger så jeg kan tá til København med asken eller Silkeborg - jeg takker nej, det hele virker nemlig meget underligt .
- Hun skriver så at de vil refundere pengene for kæden og for noget af vedhænget og så derefter sende mig den graveret del.

Jeg står tilbage her d. 6. Juni uden penge og smykke og 1373kr kastet ud til svindel.

Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service, dårlige kontakt og service . Det hele gav sig fra start ud til at være et svindler firma der bare vil have dine penge.

10 de março de 2024

Hej Nethe,

Det er meget ærgerligt at se din besked her og jeg er selvfølgelig ked af at det har været din oplevelse.

Vi har fremstilt rigtig mange mindesmykker som har gjort rigtigt mange utroligt glade, som du også kan se her på TrustPilot.

Jeg vil derfor lige prøve at lade dig se hvad der er sket, så du måske kan forstå det.

Når der lægges en ordre på et smykke sender vi ordren videre til guldsmeden der begynder at fremstille smykket samtidigt med at vi sender pakkelabel og hjælp til forsendelsen af materialet til kunden. I dit tilfælde ville du have graveret smykket, og det betyder altså at smykket specialfremstilles til dig. Der er i følge købsloven ingen returret på specialfremstilite produkter, og det er der faktisk rigtig god grund til. Et specialfremstilt produkt som dit graverede smykke, kan jo aldrig bruges til videresalg igen.

Vi går faktisk altid langt ud over hvad retningslinjerne byder os at gøre i de her tilfælde. Det gør vi fordi vi har stor forståelse for at man kan fortryde eller at man f.eks. finder ud af at man ikke kan få adgang til asken alligevel. Det vil sige at jeg faktisk tilbød dig at vi kunne lave en delreturnering, hvor du kun dækkede de minimale tabsomkostninger og at vi alligevel ville sende dig smykket, når nu det var smedet.

Da jeg ikke vidste hvad årsagen til at du ville fortryde så langt inde i processen var, tilbød jeg først at vi personligt ville tage imod dig enten på sjælland eller på Jylland så du kunne føle dig tryg i at aflevere asken, hvis det var årsagen til at du fortrød.

Da du svarer at det er fordi du vil have et andet smykke forsøger jeg blot at finde den nemmeste løsning i forhold til refundering.

Vi har refunderet beløbet minus omkostningerne på det smedede smykket sidst vi talte sammen. Kig gerne på din konto.

Det her er også det jeg har skrevet på mail til dig, men jeg håber at du kan finde lidt ro i det og har nemmere ved at forstå det nu. Igen vil jeg gerne opfordre dig til, og understrege for dig at du er meget velkommen til at kontakte os hvis der er noget der bekymrer dig, eller som du ikke forstår og at vi blot vil hjælpe dig.

Vi vil kun vores kunder det bedste og ønsker blot at hjælpe dem i hårde stunder.

Jeg håber at du får en god weekend😊

- Signe, MindeSmykke.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Mindesmykket ydede en super god…

Mindesmykket ydede en super god service, lige fra køb til afslutning. Der blev fulgt op på levering, handlet på da en varer var udsolgt. En hel igennem super god oplevelse som jeg kun kan anbefale til andre.

3 de junho de 2024

Resposta da Mindesmykke

Hej Kasper, jeg skriver bare lige tak her igen for den fine anmeldelse😃 - Signe, Mindesmykke.dk

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Jeg købte to bogstav vedhæng og en halskæde fra samme firma. Det ene vedhæng og kæden kom i samme pose og det andet vedhæng i selvstændig pose, men alt i samme pakke. Stor var min overraskelse, da vedhængene ikke kunne komme på kæden, da lås og øsken var større end øsken i vedhæng. Jeg kontaktede mindesmykke, de beklagede og bad mig returnere kæden. Jeg skulle bare selv betale portoen, for det blev jo ikke solgt som sæt.
De slår sig op på, at de er et meget lille firma med få ansatte, og præsenterer hvem der er i firmaet, og at de er meget glade for at have mig som kunde. Så jeg synes godt, at jeg kunne forvente, at enten når de sidder og pakker, at de opdager kæde og vedhæng ikke kan bruges sammen, eller at de betalte udgiften til at sende retur.
Fra de modtog min returnering gik der 8 dage til jeg fik pengene retur. Da havde jeg nået at skrive til dem og spurgt hvor længe der kunne gå. Svaret var 10 dage men de kunne godt se at de havde fået kæden retur.
Jeg synes at servicen ikke står mål med de mails de ellers sender om deres firma, og det er en skam.

8 de maio de 2024

Resposta da Mindesmykke

Hej Jens-Erik, Jeg er ked af at du ikke havde så god en oplevelse som vi ønsker den. Vi gør altid vores bedste for at vores kunder skal være glade for at være kommet til os.

Vi vil altid gerne hjælpe dig med f.eks. at undersøge om to forkellige smykker passer sammen før du køber dem. Næste gang du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os på info@mindesmykke.dk, hvor vi er tilstede alle hverdage og bestræber os på at svare alle henvendelser indenfor 48 timer.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag 🤗

- Signe, Mindesmykke.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukkere mindesmykke end forventet!

Smukkere mindesmykke end forventet (trods tydelige billeder inden køb), så oversteg kvalitetsfølelsen alligevel.

Fantastisk kundeservice, der holder dig opdateret, da der var længere leveringstid, men som VAR gjort opmærksom på inden jeg lagde i kurven.

Fuldt ud tilfreds med proces!

Catharina Nissen

1 de maio de 2024

Manglende og/eller uærlig…

Manglende og/eller uærlig kommunikation.

Jeg lagde en ordre for 14 dage siden (en hjerte halskæde med aske fra min hund)

Jeg hører intet (andet end ordrebekræftelse) og afventer længe næste skridt (pakkelabel til asken)

Jeg søger gennem flere dage forgæves kontakt via mail, hjemmeside samt telefonisk.

Da jeg endelig får svar bliver jeg lovet at få tilsendt label, hvilket ikke sker.

Jeg får af vide at der har været afholdt ferie, hvilket hverken fremgik af hjemmesiden eller ordrebekræftelsen.

Jeg har aflyst min ordre, da det er alt for sårbart at have min afdøde hunds aske til at ligge et sted, jeg ikke kan have tillid til.

Jeg er ked af at sælger allerede har modtaget mine betalingsoplysninger, da tilliden som sagt mangler.

Blot en advarsel herfra. Dsværre kan man ikke give 0 stjerner.

5 de janeiro de 2024

Kundeservice i topklasse

Jeg har fået lavet en fingerring.
Jeg har virkelig oplevet en kundeservice i topklasse og en følelse af, at de til en hver tid er villige til at yde det ekstra for at gøre deres kunder glade.
Det er et smukt arbejde og jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb.

14 de dezembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Al for lang leveringstid, men smukt smykke

Jeg bestilte en ring med min hunds pels. Jeg havde i bestillingsprocessen nogle spørgsmål som jeg hurtigt fik svar på, venligt og professionelt. Leveringstiden på ringen var 1-3 uger. Jeg ventede i knap 6 uger! Jeg fik ikke opdatering om forsinkelse eller lign. men måtte selv ad flere gange kontakte dem for at få en opdatering. Og på hjemmesiden stod det stadig oplyst at leveringstiden var 1-3 uger.

6 de dezembro de 2023

Tusind tak ❤️

Tusind tak for det fine smykke. Et virkeligt smukt smykke og ærbar måde at minde min bedste ven. Tak for en god oplevelse hele vejen igennem og fantastisk kundeservice. Tusind tak ❤️

5 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået den smukkeste urne hjem til…

Vi har fået den smukkeste urne hjem til vores elskede hund. 🐾 den er så fin med et lille fyrfadslys til.
Den står nu i vindueskarmen hvor vores hund elskede at ligge. Så det føles som om han er hjemme igen. ♥️
Der er utrolig god service og hurtig kommunikation hos MindeSmykke.
Vil klart anbefale dem 🙏

4 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fik lavet den fedeste gave hos…

Fik lavet den fedeste gave hos mindesmykke! Super cool, med helt eget præg, efter længere korrespondance om hvordan det præcist skulle se ud og resultatet er perfekt!

3 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais