WVE - Wij Vergelijken Energie Opiniões 32

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Werd gebeld, toen ik zei geen interesse te hebben werd bruut het gesprek beëindigd. Onbeschofte manier van prospects benaderen. Een NO-GO dus!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijn gesprek gehad met adviseur Bart! Van A tot Z alles duidelijk uitgelegd,hoop wijzer geworden. Na tekenen van het contract hadden wij nog een aantal vragen en deze heeft hij ook duidelijk u... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vandaag een akelige gladjakker aan de deur gehad die beweerde van WVE te zijn. Had er vooral belang bij te weten of de hond (staat een bordje bij de deur) beet. Accepteerd niet als er nee wordt gezegd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia

WVE - Wij Vergelijken Energie is een bedrijf dat zich als intermediair presenteert in onder andere de energie en telecom branche. In 2018 zijn wij gestart om de branche transparanter te maken en daarmee zijn we aardig op weg. Inmiddels hebben we duizenden consumenten, ondernemers en gemeentes geholpen met onze dienstverlening. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op! Let op! Er zijn oplichters actief welke zich voordoen als verkoper van WVE, als wij langs de deur lopen dan doen we dit ten alle tijden geheel zichtbaar en in een jas van WVE. Komt u vertegenwoordigers tegen en twijfelt u? Neem dan met spoed contact op via 024-2020959 (lokaal tarief)

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

32 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Wve kwam aan de deur

Wve kwam aan de deur. Ze willen niets verkopen en "weten" dat ik teveel betaal voor mijn energie. Ze willen graag weten wie mijn energie levert. Als ze dat nog niet weten kunnen ze ook niet weten of ik teveel betaal.

25 de abril de 2024

Resposta da WVE - Wij Vergelijken Energie

Goededag, wij willen graag achterhalen wie er bij u aan de deur is geweest zodat wij gepaste maatregelen kunnen treffen jegens deze adviseur. Zou u deze informatie willen delen met ons? U kunt een e-mail sturen naar info@wve.nl. Wij horen graag van u.

Wij Vergelijken Energie

Ouderwetse smerige oplichters

Ouderwetse smerige oplichters. Gaan langs de deur en blijven maar drammen en naar info vissen. Bij ouderen hier in de straat deden ze alsof ze van de woningbouw zijn. Te triest voor woorden, dit bedrijf moet keihard aangepakt worden!

Update: nu benaderen ze mij voor mijn n.a.w gegevens en of klantennummer, anders wordt deze review verwijderd. Men kan ook online hieronder op deze review reageren maar dat doen ze niet. Nog grotere boeven als ik dacht!

22 de abril de 2024

Resposta da WVE - Wij Vergelijken Energie

Goededag, wij hebben u via Trustpilot benaderd omdat wij graag willen achterhalen wie er bij u aan de deur is geweest zodat wij gepaste maatregelen kunnen treffen jegens deze adviseur. Zou u deze informatie willen delen met ons? U kunt een e-mail sturen naar info@wve.nl. Wij horen graag van u.

Wij Vergelijken Energie

Nepverkoper?

Iemand aan de deur gehad die beweerde van WVE te zijn. Hij zou een mooi aanbod kunnen doen. Hoefde alleen maar te weten wat ik momenteel voor energie betaal. Heb hem vriendelijk doch dwingend de deur gewezen; gezegd dat ik volkomen tevreden ben met mijn huidige provider. Doei!

8 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen zaken doen met deze partij

Geen zaken doen met deze partij, zeer onbetrouwbaar.

14 de janeiro de 2024

Resposta da WVE - Wij Vergelijken Energie

Beste, we herkennen u niet in ons systeem. Kunt u meer toelichting geven?

Classificada 1 em 5 estrelas

Denken dat je goed zit...

Iedereen maar denken dat ze het beste aanbod krijgen, uiteindelijk zoeken veel van die adviseurs het aanbod uit waarbij ze zelf het best betaald krijgen.

Zogenaamd onafhankelijk en ongetwijfeld een heel netwerk met partners die hetzelfde trucje uithalen. Zal me niks verbazen als ook die bedonderd worden.

29 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Tim heeft mij heel geduldig geholpen om…

Tim heeft mij heel geduldig geholpen om een issue over een energie contract, bij het aangaan waarvan een verkoper van een andere partij in gebreken was, op te lossen. Tim belde mij twee weken geleden en vandaag (24/11/23) is het bedrag dat ik teveel heb moeten betalen aan mij terugbetaald.

24 de novembro de 2023

Zogenaamd vertegenwoordiger wve

Vandaag ook een jonge dame aan de deur die zegt dat ze vanuit wve gestuurd is. Kon zich legitimeren maar geen legitimatie van het bedrijf. Erg opdringerig.

18 de agosto de 2023

Resposta da WVE - Wij Vergelijken Energie

Beste Koen, ik wil je vriendelijk vragen om even contact op te nemen met ons. Onze naam helaas hier wel is misbruikt. We willen graag achterhalen wie het is geweest. 024-2020959 / info@wve.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Stop met aan de deur verkopen

Stond er een jongen voor de deur, die elk appartement af ging in het gebouw. Doe dit niet. Niemand heeft hier behoefte aan.

11 de agosto de 2023

Resposta da WVE - Wij Vergelijken Energie

Beste Luuk, ik wil je vriendelijk vragen om even contact op te nemen met ons. We willen graag achterhalen wie het is geweest. 024-2020959 / info@wve.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Stop met verkopen aan de deur

Stop met verkopen aan de deur. Vooral omdat oudere mensen te makkelijk over te halen zijn en zij dit vaak niet willen!

28 de julho de 2023

Resposta da WVE - Wij Vergelijken Energie

Beste Tom, ik wil je vriendelijk vragen om even contact op te nemen met ons. We willen graag achterhalen wie het is geweest. 024-2020959 / info@wve.nl

Top bedrijf!

WVE was het enige bedrijf die me heeft kunnen helpen aan een vast energiecontract in de tijd dat het overal chaos was. Het was een goede deal, de informatie vanuit WVE was helder en de medewerkers vriendelijk. Binnen no time was alles geregeld.

19 de setembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.