123mc Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skal man sælge eller købe en motorcykel, så er 123mc.dk nok det bedste og billigste alternativ. Seriøse motorcykelsælgere bruger platformen og købere gør det samme. Jeg fik solgt min GoldWing GL1800 h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

User passwords are not encrypted and are send in plane text by email after registration. Just imagine how easy it would be for someone to obtain your private information if they get hacked (possi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er nemt og overskueligt at benytte 123mc. Opsætning og aktivering af en salgsannonce er er fint styret proces. Tilbagemelding fra interesserede købere er nem og overskuelig at administrere. Medi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Betal aldrig for denne salgs annonce da den er betydelig dårligere end. Dba. Gulgratis og facebook. Jeg lagde nogle billeder ind med høj opløsning dette ødelagde denne dårlige salgsannonce ved at gøre... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de motos
  2. Loja de motos

Informação fornecida por diversas fontes externas

123mc.dk ..det åbne motorcykelmarked

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Useriøst

Useriøst. Når man trykker på en mc, er den solgt. Hold jer langt væk.

6 de fevereiro de 2021
logótipo da 123mc

Resposta da 123mc

Hej Bente,

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. MC-forhandlerne kan markere motorcykler som solgt, så andre interesserede købere kan se, at motorcyklen er blevet solgt. Motorcyklen fjernes efter kort tid af systemet.

Hav en god dag.

123mc.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Snyder med automatisk fornyelse, og gemmer link til afmelding

(Svar til 123 kommentar: giv muligheden for selv at vælge manuel eller automatisk fornyelse når kunden opretter annoncen, det gør ærlige websider)
Anmeldelse:når man opretter en annonce så sættes den til automatisk betaling/fornyelse, det er en velkendt snydemetode der bruges af mindre ærlige Sider på nettet, metoden går ud på at de kan tjene ihvertfald en måned ekstra betaling, før man opdager det, i andre tilfælde kan en annonce står i årevis før ejeren opdager det.
hvis man vil annullere automatisk betaling af en måned til, så skal man lede grundigt i sine profil indstillinger, man kan ikke bare gøre det under sin annonce, det er endnu et velkendt snyde trick.
ud over den store fejl, så fungerer selve annonceringen rigtigt fint.

21 de julho de 2020
logótipo da 123mc

Resposta da 123mc

Kære Tonny,

Vi er kede af, hvis du synes, at vi prøver på at snyde dig. Det er bestemt ikke meningen. Du kan afmelde automatisk fornyelse på ethvert tidspunkt. Vejledningen om afmeldelse af automatisk fornyelse står også på vores hjemmeside under ofte stillede spørgsmål. Afmeldelse er ikke gemt væk, men er både under "Mine annoncer" og under "Indstillinger", når du er logget ind.

Du er velkommen til at tage kontakte til os, hvis du ønsker yderligere vejledning. Du kan kontakte os på kontakt@123mc.dk eller telefon 31 31 75 85.

123mc.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstrem hjælpsom support når uheldet er ude!! 110% tilfreds med deres service!

Jeg skulle sælge min mc med deres turbo salg og som gik fint, fik bud på min mc som enden kunne acceptere eller afslå. Mens min computer stod tændt og afventede min bekræftelse eller afslag på motorcyklen kom min lille datter til at trykke på skærmen og selvfølgelig ramme afslå!!! NEJ!!!! Gode råd var dyre. Ringede til dem og fortalte hvordan det hele var gået til. De var så søde og lydhøre at på magisk vis kunne de HELDIGVIS genskabe det tabte da man har 48 timer til at sige ja eller nej til det bud man har fået.

Hvis ikke det er kundeservice på det højeste plan, så ved jeg da ikke hvad det er.

Rigtig sød og forstående support i telefonen. Og jeg vil uden tvivl bruge deres fantastiske service igen hvis jeg skal ha solgt en mc. ☺️👍🏼☺️👍🏼

11 de julho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais