Akustiksalg.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og meget effektivt produkt. Vi har købt akustikplader med magnetophæng til loft. Det er langt pænere og mere diskret, end vi havde forventet. Vi to amatører kunne selv nemt sætte de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Spørgsmål til deres tilbehørsprodukter er åbenbart ikke det som de prioriterer. Flere mailhenvendelser er ikke besvaret. Giver lidt bange anelser hvis det skulle ende med en større bestilling hos dem... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Akustikpaneler fra fra Akustiksalg.dk har givet os et MEGET bedre indeklima i vores stue og køkken som er hjerterum i de fleste hjem. Det var nemt at bestille, de ankom hurtigt med fragtmand og var le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde brugt virkelig lang tid på, at undersøge markedet og på at finde hjælp i forhold til vores akustik problem - som ikke betød, at hele loftet skulle ned osv. Jakob har været så professionel, be... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de materiais de construção
  2. também em
  3. Empresa de remodelações

Escrito pela empresa

Vi er eksperter i lyd og akustik og hjælper dig af med dårlig akustik på kontoret, restauranten eller derhjemme. I vores webshop er de professionelle akustik-produkter blevet tilgængelige for enhver.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering hurtig og præcis- MEN

Levering hurtig og præcis.
Og det virker super!
MEN - syntes faktisk til prisen at pladerne er for skrøbelige i kanterne og de bør vær klædt med tyndt folie indtil de sidder - så man nemmere undgår smuds på det meget smuds-modtagelige produkt. En klodset forbruger som mig kan desværre nemt komme til at lave et lille hak og sætte en borestøvs-fedtfinger…
Og så er det lidt nærigt der ikke medfølger skruer og en ordentlig vejledning. Og når man skriver at man kan bruge låget, så udnyt da potentialet og design kassen efter det så man kan rive/skære/klippe stykket nemt af og lave markeringer til huller. Det er da nemt at få lavet på emballagen.
Som sagt - for dyrt i forhold til indhold og skrøbelighed. Men det virker!

19 de junho de 2024
Opinião espontânea

Verdensklasse service!

Jeg har handlet med Akustiksalg to gange. Begge gange modtog jeg varen hurtigt og uden besvær. Kvaliteten af pladerne er høj og de var relativt nemme at montere.

Pladerne blev monteret af flere omgange, hvor de sidste først kom op 8 måneder efter levering. Da jeg bemærkede en fejl på de to nederste plader fra den seneste levering, blev jeg usikker på om de kunne ombyttes på grund af tidsrummet. Til min lettelse var det ikke noget problem og Jacob fra Akustiksalg var lynhurtig med en tilfredsstillende løsning.

Min samlede oplevelse har været intet mindre end fremragende og Akustiksalg har min største anbefaling! Jeg vil uden tvivl benytte dem igen :)

16 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig service og gode produkter

Vi bestilte 10 plader Ecophon Focus B til loftet.
Det var hurtig levering og god service i den forbindelse.
Akustikpladerne er også rigtig gode. De var nemme at montere for ikke-professionelle og de har gjort underværker i en stue der pga betonvægge og lofter ellers rungede ekstremt meget.
Både firma og produkt kan varmt anbefales.

13 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtigt svar ved telefonisk kontakt og hurtig levering.
Derudover fungerer produktet bedre end forventet og var forholdsvis let at sætte op.

9 de novembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Virksomme akustik plader

Købte akustik plader, godt produkt. Virker godt. De blev desværre afleveret på forkert adresse. Efter konstruktiv snak med Jakob fik jeg kredit nota for selv at hente det købte hjem. Derfor “kun” 4 stjerner. Lidt bøvlet men venligt håndteret af firmaet.

12 de setembro de 2023

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais