Akustiksalg.dk Opiniões

4,4

Rigtig god service og meget effektivt produkt. Vi har købt akustikplader med magnetophæng til loft. Det er langt pænere og mere diskret, end vi havde forventet. Vi to amatører kunne selv nemt sætte de... Ver mais

Spørgsmål til deres tilbehørsprodukter er åbenbart ikke det som de prioriterer. Flere mailhenvendelser er ikke besvaret. Giver lidt bange anelser hvis det skulle ende med en større bestilling hos dem... Ver mais

Akustikpaneler fra fra Akustiksalg.dk har givet os et MEGET bedre indeklima i vores stue og køkken som er hjerterum i de fleste hjem. Det var nemt at bestille, de ankom hurtigt med fragtmand og var le... Ver mais

Vi havde brugt virkelig lang tid på, at undersøge markedet og på at finde hjælp i forhold til vores akustik problem - som ikke betød, at hele loftet skulle ned osv. Jakob har været så professionel, be... Ver mais

1. Fornecedor de materiais de construção
  2. também em
  3. Empresa de remodelações

Vi er eksperter i lyd og akustik og hjælper dig af med dårlig akustik på kontoret, restauranten eller derhjemme. I vores webshop er de professionelle akustik-produkter blevet tilgængelige for enhver.

4,4

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Great products & reliable service

Great products, good prices and an easy buying experience. Website was easy to navigate and I was able to find good product descriptions which helped me greatly in finding the right product for my needs.

10 de março de 2023

hurtigt og billigt

Det billigste sted til at købe Rockfon Swift lim og når man har besluttet sig for at lime Rockfon op i hele huset, så er det uundværligt. Og så leveres det ovenikøbet hurtigt :)

20 de fevereiro de 2023

Master magnet ophæng super nemt at…

Master magnet ophæng super nemt at arbejde med. De kan justeres og pladerne kan demonteres/udskiftes.
Lydmæssigt kæmpe stor forskel i køkken alrum - stilhed.
Lydplader kom hurtigt og som aftalt.

2 de junho de 2022