Alex Cykler Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er netop blevet ejer af en fatbike, og søgte på diverse nye dele, men det var svært at finde en forhandler, der havde mere end éen af de sager, jeg havde brug for. Da jeg havde bestilt reservede... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Købte en Excelsior Dandy til min søn. Efter lidt over et år og mindre end 1.000 km var friløbskrans / narv ifølge Alex Cykler slidt op og skulle udskiftes for ca. 800 kr. De vurderede, at det skyldte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte et kranksæt søndag kl. 13.45. Leveret mandag kl. 14. Desværre var passede det ikke på cyklen. Ringede til firmaet. De tog telefonen i løbet af et minut. Kompetent medarbejder som fandt det r... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super hurtigt betjening

Super hurtigt betjening, jeg bestilte en cykellås (søndag eftermiddag) og allerede dagen efter (mandag) kunne jeg hente den. Næste gang jeg mangler udstyr til cyklen, kommer jeg bestemt tilbage.

16 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg stod med et akut problem

Jeg stod med et akut problem, få minutter før lukketid.
Jeg ringede for at forklare mit problem, og i indvilgede i at holde åbent for min skyld.

Det er service, og fem stjerner værd.
Tak for hjælpen

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super nem handel og fantastisk…

Super nem handel og fantastisk kundeservice

Ved min første bestilling hos Alex Cykler gik alt helt problemfrit. Bestillingen var nem, og priserne er meget konkurrencedygtige.

Efterfølgende oplevede jeg desværre, at en forlygte fra et nyt ABUS-lygtesæt stoppede med at virke. Jeg kontaktede dem, og reklamationen blev håndteret eksemplarisk. Uden besvær og uden krav om at sende den defekte lygte retur, fik jeg straks tilsendt en ny.

Virkelig god service og hurtig respons – kan klart anbefales 👍

19 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig lapning af bagdæk.

Jeg fik en sive-punktering på hjemvejen og afleverede cyklen på Kongelundsvej afd. - hentede den onsdag.
Næste gang jeg brugte den til at køre til arbejdet fik jeg IGEN en sive-punktering på hjemvejen. Præcis samme oplevelse! Hjemme igen gravede JEG en 5 mm glassplint ud af bagdækket! Var det ikke det DE burde have gjort? ...for de 220kr? Det er jo lidt kerneforretningen ved en lapning, at fjerne årsagen til punkteringen :-/

9 de dezembro de 2025

Det fungerer hos Alex Cykler

Det fungerer hos Alex Cykler. Det var nemt at finde det jeg skulle bruge. Nemt at bestille og hurtig levering. Og da min kone ikke blev glad for den ellers fine sadel jeg havde købt til hende, var det nemt at returnere og få pengene igen. 5 stjerner herfra, og nu ved jeg hvor jeg skal bestille cykeldele fremover :-)

28 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ventede 1 måned på batteri

Ventede 1 måned på batteri, der ikke funker

Har gjort opmærksom på det, de nægter at bytte om og svarer nu bare ikke

Batteriet kan simpelthen ikke tages ud af helt ny cykel, cykelhandler har sagt på video det er batteriet, men de lytter ikke. Helt vild dårlig service for så dyrt et produkt

Batteri til Mustang e cykel

20 de outubro de 2025
logótipo da Alex Cykler

Resposta da Alex Cykler

Hej Sabrina

Tak for din anmeldelse.

Hvis jeg husker sagen korrekt så aftalte vi jo at du var mere end velkommen til at komme forbi med cyklen i det vi er sikre på vi kan få cyklen og batteriet til at spille perfekt sammen, så vidt jeg har forstået kom du aldrig forbi med cyklen ?

Tilbudet står jo stadig åbent, og grunden til vi ikke har ombyttet batteriet er, at det er et meget kendt problem så vi er 99% sikre på at det vil ske med en nyt batteri også.

Du må også heller end gerne bede os om en returlabel, det er bare nemmere med begge dele hvis vi skal være helt sikker på at batteriet spiller!

Du er velkommen til at kontakte os på mail så vi kan få løst problemet

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser og rigtig god service. Alt igennem en rigtig god købsoplevelse som kan anbefales her fra.

24 de outubro de 2025

Super service fra Alex cykler

Købte en Norden Ellen damecykel til min datter. Efter 3 måneder faldt baglygten af cyklen, men det var kun lygten/lygteglasset. Bagbeklædningen sad stadigvæk på cyklen. Lygten/lygteglasset er tabt uden min datter har bemærket det. Lygten/lygteglasset på den type lygte er kun klikket på bagbeklædningen.
Kontaktede Alex cykler omkring den mistede lygte/lygteglas.
Alex cykler sendte straks en ny lygte/lygteglas uden beregning.

20 de outubro de 2025

Super service.
Efter en uheldig levering af et 11 ah el -cykel batteri og efterfølgende yderst behagelig telefonkontakt blev jeg kontaktet af Daniel der oplyste firmaet ville kompensere med et større 13 Ah batteri. Ved afhentning blev jeg mødt af venlig betjening. Der er pil op.

25 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais