Op zich een prima camping. Proper degelijk en nieuw sanitair. Faciliteiten zijn prima. Klein minpunt: de campingplaatsen (onderaan) liggen heel ver weg van het electriciteitspunt. Een lange haspel... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Reeds enkele jaren boeken wij met allcamps en alles verloopt steeds zeer vlot. Zowel qua boeking, als betaling, als service nadien. Telkens top! De reden waarom ik geen 5 sterren toeken is omdat we me... Ver mais
Betaalbaar kamperen altijd nette plaatsen. Wij reizen met caravan en vinden altijd ons stekje terug bij Allcamps die betaalbaar is voor 4tot 6 per met hond inbegrepen. Je krijgt altijd een mail met w... Ver mais
Zeer mooie camping,alleen hadden wij de laatste overgebleven caravan gekregen en daarbij ook de meest slechte plaats... eigenlijk gewoon geen plaats. Ze hebben precies een caravan nog snel ergens bij... Ver mais
Informações sobre a empresa
De grootste keus, de beste prijs Bij Allcamps kunt u kiezen uit zo'n 1000 campings en duizenden soorten accommodaties. Van eenvoudig tot superdeluxe. Maar altijd tegen de beste prijs! Wij kennen alle campings zelf! Alle medewerkers bezoeken elk jaar heel veel van de campings die we aanbieden. Natuurlijk gaan we er zelf ook op vakantie. Wij zijn ook kampeerders! Er is dus altijd wel iemand die uit eigen ervaring kan vertellen over de camping van uw keuze. SGR, Calamiteitenfonds Uiteraard zijn we aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. U boekt dus altijd met zekerheid! Géén Reserveringskosten Bij ons betaalt u geen reserveringskosten. Dat scheelt! Allcamps biedt luxe kampeervakanties op Topcampings in Europa.
Informações de contacto
Bijster 13, 4817 HZ, BREDA, Holanda
- +32 3 301 0811
- www.allcamps.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Zeer snelle reactie en afhandeling 👍
Poderá usar IA para responderLer mais
Enorm afgezet .
Enorm afgezet .. bizar veel geld betaald om uiteindelijk 5 dagen in een gore tent te zetten zonder wifi ! Belde je voor iets wat ontbrak .geen hulp of iets in die trant ! Waardeloos !

Resposta da Allcamps
Awful! Moskitos , bad smell, pay to use water for shower. No activities for children over 10
Awful! I don't know where to start. Mainly is just Belgium people and they own their own static caravan or live there and they love it, that's ok.and understandable.
The area for camping , which it is the one we rented, there isn't one single tree! No tree! No shade, as soon as we arrived on a 31°c sun burning your body ,I knew that it would be a problem . Can you imagine 35° tent is unbearable. We couldn't stay inside nor outside. No Swimming pool working ( under reconstruction or something) what a lovely surprise! We came because there was pool and there wasn't one .
the lake is like a mud paddle. Nobody was going in the lake because of something the swimming was not allowed. The area where the lake" mud paddle"is located , there isn't one single gazebo nothing, no shade , nothing for people to stay under after a splash.not at all, just if you go in the restaurant. Let's talk about our second surprise. pay for the water you use in the shower, ye! Surprise. 5 euros for 5 minutes shower. You receive a card that you attach to the box in the shower and the time you are using in the shower is being deducted from the money card!. The bathroom have a distinctive smell( sewage smell) awful smell. Be ready for the mosquito. A lot of moskitos. My daughter was bitten in the eye and we have to take her to the GP as it got so swollen up.my face is unrecognisable.
There isn't activities for over 10 years old. Nada!!!! Sad camping site. No pool, no lake, no activities. I feel bad for taking her here.
We were suppose to stay 10 days and we left on the 2nd day.
Awful experience and when we mentioned in the reception after leaving we just heard- I am sorry!.
I really don't recommend this place unless you want to have a nightmare!
Heel de camping is veroudert
Heel de camping is veroudert, niks te doen van activiteiten. We hebben 2 dagen in de snikhete staancaravan gezeten na 5 keer bellen hebben ze het opgelost, de frigo koelt niet alles van eten en drinken moesten we in de diepvries leggen.
Veel te veel bergop alsje ergens naartoe wil en u afval kan je nergens kwijt. Tot slot is de staancaravan veel te klein voor 6 personen! We hebben door camping prairies de la mer gewandelt dit is pas een echte mooie camping en daar is er heel veel te doen dit is pas een echte aanrader. Kort samengevat naar deze kamping moet je absoluut gaan en niet naar CAMPING DOMAINE DES NAÏADES !!!

Resposta da Allcamps
Bij aankomst alles tiptop in orde geen…
Bij aankomst alles tiptop in orde geen problemen ondervonden na 4 dagen hadden we last van een mierenplaag ik onze bungalo dit werd gemeld en is zijn ze komen opkuisen maar niet het probleem verholpen de dag zelf hadden we er terug mieren gevonden zaten tot in de etenswaren toe met het uitchecken ook mis gelopen paar dagen van te voren gemeld hoe laat we weg gingen en hebben hierdoor 10 minuten langer aan een gesloten door gestaan terwijl het duidelijk was genoteerd in hun agenda heel jammer het eten ter plaatsen was ook niet oke 20 minuten moeten wachten voor simpelen gerechten de rekening duurde ook nog eens een half uur voor we die hadden gekregen

Mooie beloftes, geen compensatie
Door de extreme hitte moesten we onze vakantie met twee jonge kinderen vroeger afbreken en naar huis vertrekken.
Ter plaatse zijn we meerdere keren naar de receptie gegaan om een oplossing te zoeken. Telkens kregen we te horen dat er niets mogelijk was en dat een compensatie via Allcamps geregeld moest worden.
Achteraf krijgen we niets, buiten de opmerking dat we ter plaatse maar hadden moeten bellen.
Jammer dat er zoveel begrip werd getoond op de camping, maar daar uiteindelijk niets van terug te zien is in de afhandeling.

Resposta da Allcamps
Wij zijn helaas erg teleurgesteld over…
Wij zijn helaas erg teleurgesteld over de accommodatie. De toiletten zijn kapot en niet schoon, de keuken is onvoldoende ingericht en er zijn niet genoeg pannen aanwezig om te koken. Daarnaast waren er geen hoeslakens, terwijl wij hadden verwacht dat dit inbegrepen was bij het beddengoed.
Helaas voldoet de accommodatie niet aan onze verwachtingen en hebben wij er spijt van dat we deze hebben geboekt

Resposta da Allcamps
Altijd zeer correct,eerlijk en…
Altijd zeer correct,eerlijk en betrouwbaar.wij hebben al meerdere keren geboekt.zeer tevreden
prima organisatie dat Allcamps
deze reservatie was de tweede die ik bij Allcamps heb gemaakt vorig jaar op een campingplaats in de omgevng van Benidorm en dit jaar op een Camping aan het Gardameer en beide zijn probleemloos verlopen met dank aan Allcamps
Boeking heel vlot,heelduidelijk en…
Boeking heel vlot,heelduidelijk en snelle respons.
Uit ervaring met jullie alles altijd in…
Uit ervaring met jullie alles altijd in orde en altijd vriendelijk als je met jullie bellen tof team doe zo verder grt fam. Cautereels
Me suis inscrit en néerlandais par…
Me suis inscrit en néerlandais par erreur et pas possible de re metre en français
Je word snel geholpen en duidelijk
Geen negatieve zaken te melden
Tweede keer geboekt want tevreden
Makkelijk te boeken,
Goed overzicht van wat het verschil is tussen ieder huisje
Duidelijke foto's, realistische weergave
Ruim aanbod aan campings en huisjes

Resposta da Allcamps
Prijs bij boeking goedkoper dan in bevestigingmail
Ik had een boeking gedaan, alle gegevens correct ingevuld. De prijs werd berekend, dus ik druk op bevestig boeking. Maar in de bevestigingsmail werd er plot €120 extra aangerekend voor de plaats. Als we het melden aan Allcamp gaven ze als reactie dat het door de leeftijd van de kinderen komt. Maar de leeftijd van de kinderen hadden we correct ingegeven.

Zeer duidelijke info en correcte prijs
Zeer duidelijke info en correcte prijs
Betalingen lopen ook zeer goed.
Het is zeer gemakkelijk om bij jullie…
Het is zeer gemakkelijk om bij jullie te boeken.