Værste oplevelse til dato! Vores egen læge er på ferie hvor Alle lægen varetager deres patienter. Jeg står med en lille pige på 2,5 år, der har udslæt på hele kroppen, ligger og skriger om natt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Generelle oplevelser på stue etagen ifm. bl.a. blodprøver. Uprofessionelt og bare slet ikke rart - har været der mange gange og aldrig haft en god oplevelse, hvorfor jeg også skifter læge. Har sågar... Ver mais
Virkelig skrap og sur receptionist som ikke tager patienterne seriøst. Det virker som om det er en ulejlighed at man ringer. Er det ikke hendes job som receptionist?? I sidste ende var det der fik m... Ver mais
Har aldrig haft et bedre lægehus end her. Lægerne anklager ikke en for at overdrive, man bliver taget alvorligt. Man bliver sendt til sygehus og får taget MR/CT/Ultralyd etc. før fysisk diagnose, som... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Dejlig oplevelse
Lange ventetider og travlhed
Jeg plejer ikke at skrive herinde, men lige det her synes jeg er vigtigt. Jeg har været hos Allé Lægerne i nogle år nu, og jeg har altid skulle vente mindst 2 uger på at få en tid. Det synes jeg er for lang tid. Mine oplevelser med selve lægerne har været ok, men de har meget travlt og man får tydeligt fornemmelsen af at konsultationen skal overstås hurtigst muligt. Jeg har også været i den uheldige situation, at få brug for en lægetid i sommerferien - det var helt igennem umuligt. Alle lægerne i lægehuset holder sommerferie på samme tid, og jeg kunne ikke komme igennem til den vikarierende læge. Meget dårlig oplevelse. Jeg vil råde til at man vælger et andet lægehus.
Lange ventetider
Jeg har været patient hos Allé Lægerne i snart 5 år. Jeg har altid mødt søde læger og sygeplejerske. Det seneste år har dog været under al kritik. Der har været lange ventetider (typisk 2-3 uger) og udskift i læger, som gør det svært at have en fast. Siden årsskiftet er 5 af mine 7 bookede tider blevet aflyst af klinikken pga. sygdom, hvilket blot har udskudt en vigtig konsultation. Jeg er derfor endt med at skifte læge.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse, jeg skulle have taget blodprøver og urin prøve og tilses af en læge.
At jeg kommer ind 45 for sent kan jeg godt overse, de har også travlt. Da jeg først kommer ind hos sygeplejersken siger hun først at hun slet ikke har tid til mig og slet ikke urin prøve, jeg presser det igennem, hun sagde så løb ud og tis imens jeg taster dine blodprøver i systemet. når alt var taget og jeg forventer at komme til lægen var der åbenbart ikke booket nogen tid til det og jeg får afvide at jeg jo bare kan ringe efter en ambulance når det bliver akut.
Har aldrig skrevet en anmeldelse før
Har aldrig skrevet en anmeldelse før, men efter et besøg hos dem i dag, bliver jeg nød til at skrive.. VÆLG IKKE ALLÈ LÆGERNE!! har kun været der én gang med held, da de havde en sød praktikant ved navn Josephine. Alle andre gange har jeg forladt stedet med en tom følelse. Nu har jeg skiftet læge, gider ikke deres cirkus mere, de har ikke tid til deres patienter...forstår godt at folk ikke går til lægen, hvis det er sådan nogle læger man bliver mødt af.
en af de bedste klinikker i århus…
en af de bedste klinikker i århus virkelig god service og gode regler for corona/covid. I andre burde skamme jer, de gør faktisk noget for at hjælpe folk.
Slet
10/10 Fik hurtigt tid
10/10 jeg fik en tid og kom hurtigt til lægen. Søde sekratere og læger :)
Værste lægeoplevelse jeg nogensinde har…
Værste lægeoplevelse jeg nogensinde har oplevet, som jeg læste i anmeldelser, det føles som en banegård, og det handler bare om at få dig ud af døren hurtigst muligt. Jeg har gået med kløe i 6 uger, brugt oceaner af mine surt tjent penge på fnatkure, bliver til sidst frustreret og sur over de bliver ved med at snakke om fnat, da alle symptomer mangler og de ikke engang har tilset mig, kun telefonisk, hvilket gør de ophæver samarbejdet og ikke vil have mig i sine praksis mere da de åbenbart, både læger og sekretær er bange for mig omg. Fik ny læge dagen efter, konstateret nældefeber på 3 min. Omgang amatører. Kunne blive ved. Foruden det havde jeg en masse høje tal i min blodprøve jeg ikke fik forklaringer på, hvilket heller ikke var noget problem ved nye læge. Omg en oplevelse, det for sindssygt, kan kun sige folk skal vælge en hvilken som helst anden læge. Dårlig dårlig dårlig.
Jeg har været tilknyttet allelægerne i…
Jeg har været tilknyttet allelægerne i årtier, men vælger nu at skifte læge, da allelægerne desværre er blevet en banegård. Skal du have en lægetid er der som regel 3ugers ventetid. Når man kommer ind til sin tid er de typisk omkring 20min. Forsinkede og man skal være heldig for at tilbringe hele 5 minutter inde hos lægen. Jeg føler mig ikke undersøgt, når jeg er der og lægerne har ikke styr på, hvilke forløb man har været igennem hos dem fordi de har stor udskiftning på læger og har for mange patienter. Som ét eksempel har jeg fornylig fået som argument til, at de ikke vil henvise mig til psykiater omkring mine søvnproblemer at "Du har jo ikke depression." Dertil må jeg selv forklare lægen, at de selv har sat mig på antidepressiv medicin.. Det er dog ikke kun den episode, der får mig til at skifte, det er flere års dårlige erfaringer med ikke at blive ordentligt undersøgt (også omkring fysiske problemstillinger), det får mig til at give op. Det skal dog siges, at sygeplejerskerne er yderst kompetente og imødekommende, så hvis jeg kunne tage dem med mig, gjorde jeg det meget gerne.
Har været syg med voldsom influenza fra…
Har været syg med voldsom influenza fra 4.3.20. Først 16.3.kontakter jeg lægen,allelægerne.Kan ikke komme på klinikken da jeg hoster, har vejrtrækningsbesvær,ømhed i kroppen mv., skal holde mig isoleret. Jeg har det fortsat meget dårligt og ingen bedring.Kontakter praksis igen. Lægerne hos Allelægerne har ikke telefontid, så alt går gennem sekretær eller besked på mail.
På mail står der det kan vare op til 2-5 hverdage inden den besvares.Jeg fåen en besked på at min læge kan ringe mig op fredag d. 3.4.Torsdag d. 2.4. har jeg det så dårligt og kan ikke se hvad lægen pr. telefon kan gøre hvis hun ikke vil indlægge mig til obs. for covid-19. Men svaret er, at en anden læge i praksis har vurderet, at det kan vente til min egen læge ringer dagen efter.
D. 3.4.spørger lægen, hvad er det det drejer sig om:::::Åh det var altså lægen selv der ville ringe da jeg ikke må komme på klinikken...Lægen ridser op hvem der kan testes for covid-19, og hun mener ikke jeg falder indenfor. Trods hun ikke har set på mig, lyttet til lunger, taget blodprøver mv .Jeg beder selv om at få noget penicillin bare for at få noget til måske en lungebetændelse. Jeg har en inhalator da jeg lider af astmatisk bronkitis.Den hjælper ikke .Jeg får en 10 dages kur på penicillin. Efter 8 dage og en tablet, har jeg det fortsat dårligt. Ikke virkning af medicinen, og nu tør jeg ikke selv længere tage ansvar for eget helbred. Det er lørdag d. 11.4. og jeg har været så syg siden d. 4.3.20 uden at blive tilset af en læge. Jeg ringer til lægevagten og taler med meget kompetent læge. Han henviser mig med det samme til indlæggelse til nærmere observation og for at få taget en covid-19 test og blodprøver mv. Tak for det.Springer over forløbet på hospitalet, udover de var meget proff. og dygtige og søde.Jeg kommer hjem uden covid-19, og med prednisolon, respirator og inhalator.En 7 dages kur. mangler nu 1 dag tilbage. Er ikke helt rask, men der er klart en bedring.Har stadig sejt slim, så jeg tænker om det ville være godt med en forlængelse af mit forløb fra hospitalet. Ringer d.d. til lægepraksis. Efter 40 min kommer jeg igennem til en sekr. Spørger om jeg kan blive ringet op af min læge, jeg har et spørgsmål om behandlingen. Har skrevet til lægen d. 16.4. om samme spørgsmål, men ved ikke hvornår der svares på min henvendelse. For at være sikker på, om det er muligt med en forlængelse af behandlingen, så skal det være idag da weekenden indtræffer.Sekretæren siger at min læge godt kan ringe mig op, men det bliver på tirsdag....... What...Så får jeg stemmen på der siger, så må jeg kontakte covid-19 afd. får så må de tage stilling til mit videre forløb derfra....Ja men lægen sidder og ringer rundt hele dagen......og...Jeg nævner at jeg har sendt en mail.Sekr. stemme bliver lidt blidere, og siger hun vil gå ind til lægen og få hende til at se på mailen....Sikke et forløb. Håber ingen andre skal opleve sådan en lægepraksis. Det er en banegård. Du kan ikke komme til at tale med din læge, og ingen telefontid.Kan ikke anbefale klinikken.
Lang vente tid altid
Lang ventetid altid! Det kan sagtens tage 20-30 minutter fra din tidsbestilling før du kommer ind og når du så endelig er inde, så har de knap nok tid til dig. Det føles ikke som om at de interessere sig for dig
Har aldrig oplevet værre ligegyldighed…
Har aldrig oplevet værre ligegyldighed og uinteresseret læge, specifik læge ved Alle Lægerne. Var syg gennem flere uger og havde været igennem penicillin kur som ikke virkede og måtte så efter yderligere 2 uger, hvor jeg fik at vide at jeg ‘bare var hysterisk’, true med at benytte min sundhedsforsikring og komme på privathospital hvis ikke hun hjalp mig! På det tidspunkt havde jeg ikke sovet 2 timer sammenhængende pga konstant hoste og havde tabt 7 kg. Hun, min læge, gav så efter og sendte mig på Skejby - det endte med en uges indlæggelse på afd Q (lukket afd) med læger omkring i beskyttet udstyr. Atypisk dobbeltsidet lungebetændelse!!
Er ovenpå igen nu - men har anden læge nu. Dette skete for et par år siden, men hun (lægen) er stadig samme sted og værst af alt - jeg har nu hørt flere lignende historier fra andre om præcis samme læge!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.