Who lets scum like this, trade in this country…..?? 6 pack of CR2025 purchased…..Nano Sim Adaptor sent. Told that they are NOT paying for postage to return…..!! Do NOT deal with this corrupt compa... Ver mais
Ordered a replacement switch for my oven through eBay. Got despatched confirmation. A few weeks passed - no switch. Contacted them and they said they'd check, should be with me by the end of the week.... Ver mais
DO NOT USE I placed an order with Allspares 123 S6321 PowerMaster Indoor 58W 5ft (150cm) T8 Twin Batten my order is still marked as "processing." I have Emailed them three times and mesage them on... Ver mais
AVOID THIS COMPANY. I ordered a 12 pack of Stardops Power Clean Ammonia on the 8th May 2023 & I immediately received confirmation that my order was being processed. 2 weeks later I hadn't received my... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Terrible Customer Servie
Website advertises next day delivery, charged £5.99 instead of £2.99 for standard delivery. I only ordered from this company as I needed the next day delivery.
Item sent 1 day after ordering on 48 hour, at the weekend, customer is without a cooker not for 2-3 days due it being weekend.