Als Motor - En del af Karvil Group Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Magen til svindel og dårlig service skal man lede længe efter. Jeg har nu haft min Hyundai i10 fra 2019 i to år. Den blev købt hos Als Motor for 2 år siden, og i den periode har bilen kostet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fået lavet bil ved alsmotor Nu konstatere jeg så at værkstedet ikke har roteret dæk ifm med service, ej heller undersøgt om jeg ønsker dette. ( Det er standard at efterspørge dette på servi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt vores første elbil af Leo fra Als Motor, og vi er meget tilfredse med oplevelsen. Leo hentede os endda på stationen efter 4,5 time i tog🤩 Leo er meget nede på jorden og det var en supe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

“ Min debut som kunde hos Als motor er af så overbevisende karakter at jeg nu betragter mig som stamkunde. Jeg overlod trygt, både handlen af min tidligere bil samt købet af den nye, i Steen Zanc... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Oficina de carroceria
  3. Oficina de reparação automóvel
  4. Concessionário Hyundai
  5. Concessionário de veículos motorizados

Escrito pela empresa

Als Motor blev grundlagt af fabrikant Mads Clausen i 1955, hvor man startede med forhandlingen og serviceringen af Opel. I dag tilbyder Als Motor autoriseret salg og service af Hyundai samt service af BMW. Als Motor har været Hyundai-forhandler i mere end 20 år, og virksomheden vil øge sin indsats for at udvikle Hyundai-mærket i Sønderjylland. Det er et samarbejde med et mærke, der har et meget bredt modelprogram, førende teknologi og samtidig tilbyder den bedste garanti på markedet. Hyundai ligger ikke mindst helt i front, når det kommer til fremtidens el- og hybridbiler. Als Motor er i dag ejet af Karvil Group.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

God og faglig service meget…

God og faglig service meget imødekommen.
Værksteds chefen Bent er yderst kompetent altid imødekommen og forklarende

1 de março de 2023

Hej Anni,

Tusind tak for sin anmeldelse, den er givet videre til Bent

Als Motor

Classificada 2 em 5 estrelas

Har en Corsa fra 2020

Har en Corsa fra 2020, første service okey pris.
Men andet service, det var meget dyrt. Der blev ikke skiftet noget udover det foreskrevne. Kun fyldt op med adblue. 6000,- af de stærke
Det var så sidste gang jeg kommer der, så hjælper det ikke de er flinke.

Flemming

28 de novembro de 2022

Hej Flemming,

Jeg er ked af din oplevelse med sidste service, som var et stort serviceeftersyn. Her blev der udskiftet flere sliddele end ved alm. service. Derfor er prisen en anden.
Samt opfyldning af adblue tanken er også et tillæg.
Hvis du har brug for en ekstra gennemgang af din faktura, skal du blot kontakte mig.
Jeg er glad for du har oplevet vores flinke personale.

Classificada 4 em 5 estrelas

Altid god service.

Altid god service!
Det var dog ærgerligt I ikke havde en lånebil med automatgear til mig.

18 de dezembro de 2022

Hej Birgit,

Als motor Sønderborg 😁

Als motor Sønderborg 😁
Har købt den fedeste Hyundai Tucson plug-in😁✔️
Ekstrem god service og instruktion da vi hentede den - aldrig har vi da fået så god og lang en instruktion i en ny bil -nu kan den også rigtig mange ting😆
Vi er mega glade for bilen og glæder os til et fortsat godt samarbejde i form af lige erhvervet serviceaftale.
Kan varmt anbefale Als motor👍✔️

13 de dezembro de 2022

Hej Anja,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse.
Den luner i en kold tid.
Vi glæder os fortsat til, at servicere dig og din Tucson.

Service i topklasse

Jeg besøger Als Motor i Sønderborg til mit årlige karosserieftersyn med min Hyundai og jeg må sige at service er i top. Utrolig veloplagte medarbejdere i front, servicemindede, fleksible med både booking og tidsændring, hvis der er behov og de har mulighed. Og så er deres kunderum hyggeligt, varmt og indbydende med gode stole! Simpelthen en god oplevelse! :)

30 de novembro de 2022

Hej KL,

Af hjertet tak for din topklasse anmeldelse.

Alt var i orden.

Alt var i orden.
Venlig betjening.

24 de novembro de 2022

Altid god betjening

Altid god betjening, samt meget tilfreds med værkstedet

Hej Majbritt,

Mange tak for din anmeldelse.

Service, dækskifte, syn

Jeg har ikke - OVERHOVEDET IKKE - noget at klage. God behandling, god service, venlig betjening.
Bare ked af at jeg IKKE kan købe en ny Opel hos jer.

Hej Svend Aage,

TUSIND tak for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rps til RØDEKRO afdelingen.

Ros til RØDEKRO afdelingen.

28 de outubro de 2022

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse til Rødekro.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, med arbejde kom og forklar hvad der er blevet lavet.

1 de novembro de 2022

Hej Laila,

Classificada 5 em 5 estrelas

Als Motor A/S i Rødekro, flot service.

Als Motor A/S i Rødekro, har nu for anden gang givet mig en upåklagelig service . Første gang udskiftning af 4 pærer på front af min i30. Afleverede bilen og knap 2 timer senere blev jeg ringet op at bilen var klar til afhentning. Pris, lidt over 250kr. Begrundelse var at det hører med under service. :) Anden gang, bilen gik ujævn og motorlampe blinkede. Fik tid kl. 10.00. Ventede kun en time, fik frisk kaffe og kunne se lidt på nye biler. 11.05 var bilen ordnet, med udskiftning af 1 tænd spole, og 4 nye tændrør. Prisen var lidt over 2500kr, for materiale og timeløn. Syntes det er en fair pris, og hurtig service. Kan kun varmt anbefale dem.

Hej Kim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Super behandling

Super behandling, super værksted.

27 de outubro de 2022

Hej Mogens,

Tak for sin anmeldelse.

Tillidsfuldt samarbejde

Venligt, flinkt og imødekommende personale. Jeg har tiltro til værkstedet.

30 de outubro de 2022

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

God og professionel betjening

God og professionel betjening.
Når jeg kun giver 4 stjerner er det fordi, det undrer mig, at det skal tage over en time at skifte til vinterdæk samt udskifte kappe på højre sidespejl.
Udskiftning af dæk og og kappe på spejl var forud for besøget, aftalt med værkføreren.

17 de outubro de 2022

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse - vi kigger nærmere på optimering af vores processer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjulskift Sommerdæk til Vinterdæk.

Hjulskift Sommerdæk til Vinterdæk.
Bestilte tid via nettet, hvilket var nemt. Fik en tid der passede fint i min kalender - en tid der blev overholdt.

25 de outubro de 2022

Hej Niels,

Mvh Anders Als Motor A/S

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais