A empresa respondeu
Helt sublim oplevelse, fra jeg bad om tilbuddet til at anlægget stod færdigt følte jeg mig godt behandlet og tryg igennem hele processen. Klar anbefaling herfra!
A empresa respondeu
Jeg vil gerne rette en stor tak til Fairprise – og især til Osama. Hans service var helt fantastisk. Han var utrolig tålmodig, hjælpsom og forklarede alting på en meget enkel og letforståelig... Ver mais
Solcelle løsninger til en fairpris! Total løsninger af solcelleanlæg, alt fra danmarks bedste finansering af solceller til salg af overskudsstrøm.
Købmagergade 3, 1150, København K, Dinamarca
Respondeu a 30% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Havde en sindsyg god og ærlig vejledning af Oliver fra Fairpris.
En klar anbefaling.

Resposta da Fairpris.dk
Hurtigt og effektivt, god kommunikation både telefonisk og med håndværkerne.

Klar anbefaling herfra!

Resposta da Fairpris.dk
Super god oplevelse hele vejen igennem, fra god vejledning og snak om mulighederne med sælger Mogens, til god snak med planlægning om ting, til super dygtigt håndværker Kristian og Lijas der kom og sat paneler op, EL folk der kom og sluttet anlægget til.
Alt spiller bare hos jer.
Mvh. Rune
Wire works

Resposta da Fairpris.dk
God oplevelse. God service og installation til en ordentlig pris.

Resposta da Fairpris.dk
Fik en opringning af en medarbejder i Fairpris.dk.
Han spurgte til vores forbrug og udgift i forhold til strøm.
Så fortalte han mig at det jeg fortalte ham ikke kunne passe. Mao. at jeg løj. Aldrig har jeg været udsat for en så flabet og arrogant behandling fra en sælger. Han har tydeligvis ikke forstået sin opgave. Jeg handler aldrig med det firma.

Hej Fairpris
Vi vil gerne takke for en rigtig god og behagelig samarbejde med det dejlige solcelleanlæg i har leveret på vores adresse og utroligt godt samarbejde samt hurtig respons. Vi er meget glade for det. Det har været rigtig lækkert og nu er alt på plads så må vi se om vi kan finde ud af det. Tusind tak for et godt samarbejde Jeppe det er godt nok nemt når du klar det meste for os.. endnu en gang Tak..

Resposta da Fairpris.dk
Vi havde i dag besøg af Dennis og Daniel, i forbindelse med opsætning af solpaneler på vores hus i Skibby. Begge arbejdede hurtigt og profesionelt, og alt spillede. De var meget informative, og forklarede hvad de havde lavet på en måde som var let forståelig. En positiv oplevelse.
Birgitte og Axel Rasmussen

Resposta da Fairpris.dk
Jeg vil gerne sende en stor tak til Rasmus og Kasper fra fair pris. De var hurtige og effektive da vores naturgas stod af. Vi er nu de heldige ejere af solceller og snart en varme pumpe. Hele processen er gået super fint og de har været mega søde til at svare på alle vores spørgsmål, som der er ved sådan en stor beslutning. Så kun de varmeste anbefalinger her fra

Resposta da Fairpris.dk
Jeg vil gerne rette en stor tak til Fairprise – og især til Osama.
Hans service var helt fantastisk. Han var utrolig tålmodig, hjælpsom og forklarede alting på en meget enkel og letforståelig måde.
Jeg må ærligt sige, at jeg i starten ikke var helt overbevist om Fairprise, men efter min samtale med ham ændrede mit indtryk sig fuldstændigt. Nu føler jeg mig tryg og motiveret for at fortsætte samarbejdet med dem.
Tusind tak, Osama, for din fremragende service, din tålmodighed og din måde at forklare alting så klart på.
Jeg har netop fået installeret et SolaX-solcelleanlæg via Fairpris. Selve anlægget fungerer nu upåklageligt, men forløbet har været præget af både gode og mindre gode oplevelser.
Plusser:
Rådgivning: Helle var god til at finde den rigtige tekniske løsning med 3-faset backup og batteri.
Pris: Vi landede på en fornuftig pris. efter lidt forhandling om rabatter.
Installation: Elektrikeren og montøreren var dygtige, selvom de kæmpede mod 20 cm sne og frost.
Minusser:
Planlægning: Der var lidt unødigt rod med at forsøge montage i hårdt vintervejr, som krævede ombookinger.
Opstart: Det tog flere uger at få IntelliCharge.AI-styringen online, bl.a. fordi batteriet var for koldt til opdatering. Det krævede en del opfølgning fra min side.
Administration: Jeg måtte rykke flere gange for korrekt faktura-specifikation og status på GSRN-nummer hos netselskabet.
Alt i alt er jeg tilfreds med det endelige resultat og den 10-årige serviceaftale, men kommunikationen omkring opstarten kunne have været skarpere.
Det at jeg overvejer at få Fairpris til at stå for installation af solcelleanlæg på mit sommerhus næste år må tale til Fairpris fordel :-)

Resposta da Fairpris.dk
Har haft besøg af Mathias i dag utroligt flink og rar god arbejde sammen med meget venlig har også haft mange gode samtaler med Morten for kundeservice også en rigtig rar fyr og snakke med

Resposta da Fairpris.dk
Havde kæmpet med et håbløst anlæg i over et år, dette anlæg var absolut ikke min/mit smag/behov. Efter lidt mailen/snakken frem og tilbage med Erik gik Fairpris med på at bytte til andet anlæg. Super service og rigtig god dialog gennem forløbet 👍

Resposta da Fairpris.dk
Vi har fået et super lækkert solcelle og batteri anlæg,
Der var lidt problemer med type af befæstning af solceller, sælger var helt indforstået med mine specifikke krav til beslag men det var bare ikke kommet ud til tømmerne så de måtte køre igen, og fra det tidspunkt var det komplet umulig at få fat i sælger selvom kundeservice lage beskeder til ham om at tage kontakt til os hørte vi ingenting fra ham, det blev derimod en super flink tømmer der to kontakt til os og så var blev det løst fredag eftermiddag og mandag morgen var der tømmerne tilbage med det rigtige og så gik det stærkt op med paneler mandag og tirsdag kom der to super flinke elektrikere og fik det sat til. Alle håndværker professionelle og har lavet et super stykke arbejde, og vi er godt tilfreds med den del af arbejdet. Vh Birgit og Erik vejen

Resposta da Fairpris.dk
Det har været en helt ud fantastisk oplevelse med FAIRPRIS.
Stærkt abonnement og sikker vejledning til solcelle-/hus batteri anlæg.

Resposta da Fairpris.dk
Dejlig hurtig levering og montering

Resposta da Fairpris.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.