Jeg har fået clairvoyance, healing og spirituel rådgivning af Gitte flere gange og kan varmt anbefale hende. Gitte møder én med fantastisk forståelse, omsorg og varme. Hun sørger tålmodigt for at k... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gitte beskriver præcist det som er aktuelt og har brug for opmærksomhed. De clairvoyante samtaler har styrket netop der, hvor behovet er. De har også givet lette konstruktive redskaber til en komple... Ver mais
Jeg nyder virkelig at komme hos Gitte; hun er en autentisk dejlig varm og imødekommende kvinde, og man føler sig lynhurtigt tryg i hendes kompetente hænder. Jeg føler mig virkelig set, og det er... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Med 30 års erfaring hjælper jeg folk med at finde ind til deres essens og giver redskaber til at klare livets udfordringer.
Informações de contacto
Århusvej 23b, 8419, Rønde, Dinamarca
- Gitte@ambrosia.dk
- www.ambrosia.dk
En fantastisk healing og samtale der i…
En fantastisk healing og samtale der i den grad gav mening og fik renset ud i det, som jeg kom med. Af hjertet tak ❤️
Jeg har fået clairvoyance, healing og spirituel rådgivning
Gitte møder én med fantastisk forståelse, omsorg og varme. Hun sørger tålmodigt for at komme omkring alt det, man ønsker at få hjælp til og giver konkrete værktøjer til, hvordan man kan se de udfordringer, man står overfor. Jeg føler mig virkelig set og forstået af hende, og det er en fantastisk følelse.
Jeg går altid afslappet og løftet fra Gitte med en varm følelse og en tro på tingene.
Hos Gitte har jeg oplevet en tryg og…
Hos Gitte har jeg oplevet en tryg og kærlig vejledning gennem livets kriser. Jeg har opnået stor indsigt og fået værktøjer til at håndtere bumpene på vejen. Jeg er utrolig taknemmelig og har dyb respekt for hendes arbejde. Gitte omfavner én og giver en smuk indledning til den åndelige verden.
Et transformerende hjertemøde
Jeg har sjældent oplevet at blive set så klart og kærligt som hos Gitte. Hun oplyste min inderste kerne og bragte mig tættere på mig selv med intuitiv visdom og hjertevarme - det har været en transformerende og healende oplevelse på flere planer og jeg retter inderlig taknemmelighed og kærlighed i Gittes retning.
En engel på jorden
Gitte greb mig, da jeg manglede det allermest. Hun evner at se det i mennesker, som man selv ikke kan se, og hun formidler hendes syn på den mest fantastiske og opløftende måde. Hun er god til at sætte ord på ens styrker og det giver et selvtillidsboost bare at være i hendes nærvær.
Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort uden Gitte. Hun er en sand engel på jorden.
Tak for dig, Gitte! og tak fordi du så mig - jeg er meget taknemmelig!
Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte
Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte. Jeg har fået healing og clairvoyance hos Gitte og det var meget berigende oplevelser og på mest positive måde.
Jeg også deltager i Gittes søndagsmeditationer med stort udbytte , jeg er så lykkelig for at have Gitte i mit liv knus ella <3 <3
Spirituel Kvindecirkel
Vil varmt anbefale Spirituel Kvindecirkel
Det har været fantastisk både opløftende, overraskende og helt igennem unik. Gitte er en varm og vidende underviser der har fingeren på pulsen og kontakt til jordiske og himmelske guider
Kirsten
Jeg har haft en session hos Gitte
Jeg har haft en session hos Gitte, den var en af de aller mest fantastiske helingssessioner jeg har oplevet, speciel på sin helt egen måde, og jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg kom til Gitte med en helt særlig problemstilling som var enormt betydningsfuld for mig, og jeg oplevede at blive taget imod, åbnet op og foldet ud ovenud min vildeste forventning. Det var så smukt det jeg modtog at det er svært at beskrive med ord, Gitte hjalp mig med at finde hjem til mig selv, og hjalp mig til at jeg oplevede min egen essens. Den problemstilling jeg kom med som var tung og forvirrende, gik jeg derfra og følte mig styrket, afklaret og fredsfyldt i. Det var en fuldstændig ufattelig kærlig og berigende oplevelse som jeg aldrig vil glemme. Tusind mange tak for alt Gitte. Jeg giver hermed min absolutte højeste anbefaling til Ambrosia! :)
Helt fantastisk givende og opløftende…
Helt fantastisk givende og opløftende forløb; jeg har fulgt Spirituel Kvindecirkel her i eftersommeren -22. Lys og glæde er blandt de gevinster kurset giver, samt redskaber til brug ifht. Meditation, healing, selvkærlighed, lys i sjælen mm. Så har du interesse for det spirituelle, skulle du unde dig selv dette kursus under Gittes nærværende, varme, inspirerende og oprigtige interesse for den enkelte og gruppen som helhed. Kan varmt anbefales hvis du trænger til lys og glæde i hjertet og sjælen.
Kompetent og kærlig clairvoyance / healing
Jeg har fået clairvoyance og healing af Gitte ved flere lejligheder - og har ved begge typer seancer følt mig tryg og rolig ved Gittes venlige og empatiske måde at møde sine medmennesker på. Jeg har følt mig opløftet og gladere efter mine healinger. Og har fysisk kunne mærke en forskel. I mine clairvoyancer rammer Gitte som regel plet; hun ser problemstillinger tydeligt, men lader der også være plads til egne fortolkninger og refleksioner. Jeg kan anbefale Gittes personlige og kompetente måde at anvende hendes særlige evner på. Og føler mig altid godt tilpas og mere afklaret en efter healing, clairvoyance / samtale med hende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte
Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte. Jeg har været på kurser, fået healing og clairvoyance hos Gitte og det har altid været meget berigende oplevelser for mig. Jeg har brugt Gitte meget, når livet har været udfordrende for mig og Gitte har altid på sin rolige, nærværende og hjertevarme formået at guide mig videre på den bedste og mest positive måde.
Jeg har også deltaget i Gittes søndagsmeditationer med stort udbytte siden starten for over 2 år siden.
I det hele taget har Gitte på alle måder været et fantastisk læremester, som jeg er så lykkelig for at have i mit liv🙏🏻❤️
Gertie
Fin og kærlig clairvoyance.
Jeg har i dag fået clairvoyance af Gitte. En fin og kærlig samtale, hvor alle Gittes input og vejledninger gav mening. Og gav mig den guidning, jeg har brug for lige nu. Det gav aha-oplevelser og veje til kærligt at tackle mine udfordringer.
En meget dejlig og opløftende oplevelse.
Jette.
Det har været fantastisk at få healing…
Det har været fantastisk at få healing af Gitte. Jeg har følt mig virkelig set og mødt på et meget dybt plan. Jeg oplever stor forløsning, og føler jeg kommer hjem til mig selv, hver gang jeg er hos hende.
Jeg oplever, at Gitte har en meget blød og feminin energi, der får mig til fuldstændig at smelte, og jeg går altid derfra, fortrøstningsfuld og med dyb fred i sjælen.
Tusind tak for det♥️♥️♥️
Lys og hjertevarme
Lys og hjertevarme fra en kærlig, rolig og venlig sjæl ♥️ TAK for en præcis, berigende og indsigtsfuld guidning i en virkelig rar og tryg atmosfære (trods telefonmøde) Gitte får min varmeste anbefaling 🌿🦋🌟
Et lys i min sjælerejse
Gitte var fra første møde engageret og focuseret på hvilke udfordringer, jeg kommer med. Hver gang jeg er hos hende oplever jeg et løft, præcist hvor jeg har behov for det. Selv når jeg er meget trist og mørk, formår hun at sende mig afsted med et lys tændt.
Gitte ramte mig med hendes klarsyn
Gitte ramte mig med hendes klarsyn. Jeg havde ingen forventninger og havde heller ingen behov for noget (troede jeg). Ikke desto mindre prøvede jeg alligevel. Uden forhistorie eller snak gik Gitte direkte til emnet. Det som jeg inderst inde går med, fik hun belyst på en smuk, kærlig og berigende facon, hvor jeg følte mig mødt samt endelig forstået. Nu følte jeg mig ikke helt afsporet og alene, men der var én som forstod og kunne bekræfte det, som jeg allerede vidste. Efter seancen har jeg brugt dagen på at lade hendes ord fylde mig.
Tak Gitte for dig og det du gør. Det betyder alt🙏🏻
Et hjertevarmt og klogt menneske
Det var en stor, behagelig og dejlig oplevelse at modtage clairvoyance fra Gitte.
Gitte er et hjertevarmt menneske, som med humor og ærlighed formår at trænge igennem med sin direkte tilgang til mennesker. Jeg giver Gitte mine varmeste anbefalinger.❤️
Gitte har været en kæmpe hjælp til at…
Gitte har været en kæmpe hjælp til at komme videre i nogle af de livskriser, jeg som menneske har været og er i. Gitte gør det med en varme, og kærlig spirituel guidning. Jeg er hver gang gået derfra opløftet. Føler at blive set og mødt, men også oplevet at der er blevet vist nye sider af mig selv, og nye veje at følge, som efterfølende har vist at hjælpe mig videre i mit liv. Jeg kan varmt anbefale Gitte
Gudinden Ambrosia 🤍
Du åbnede mine øjne og viste mig alt det jeg havde været blind for hele mit liv. Jeg er aldrig blevet set og hørt som du så mig. Du så hele mit jeg og kortlagde det, som kendte du mig bedere end jeg kendte mig selv. Du hørte hvert et ord jeg sagde og forstod hvert et ord.
Jeg kan ikke beskrive med ord hvor taknemlig jeg er for alt hvad du har gjort for mig. Livet ses nu i et andet og meget smukkere lys.
Tak fordi du åbnede mine øjne, så jeg kunne tage lyset ind.
Jeg tager dig med mig, i mit hjerte. Jeg hører din stemme. -jeg smiler!
Jeg har mødt en gudinde...
Tak for dig! ❤️
En varm anbefaling!
En varm anbefaling!
Jeg var hos Gitte til clairvoyance - det var sådan en god oplevelse, som helt klart vil hjælpe mig videre frem i mit liv. Også tak for din venlighed og din gode energi.
Kærligst Kirsten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.