Andresen’s VVS Opiniões 19

TrustScore: 3 em 5

3,2

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Andresen's VVS løser vi opgaver inden for VVS- og blikkenslagerarbejde samt fjernvarmeservice. Afdelinger i Fredericia, Middelfart, Kolding og Vejle

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

pas på overfakturering

I forbindelse med et utæt vandrør og udskiftning af en cirkulationspumpe oplever jeg at blive faktureret for 10 meter kobberrør til 150 kr. meteren.
dette til trods for at der højest er anvendt 30 cm.
Ved kontakt med firmaets leder erkender han at der er sket en fejl og jeg vil modtage en kreditnota.
Desværre er der på trods af gentagende henvendelser, og svar med forsikringer fra firmaet er der intet sket.
Nu svare de overhovedet ikke på mails.
Så tjek din faktura grundigt inden betaling....

28 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt firmaet siden 1988

Vi har brugt firmaet siden 1988, og vi kan kun anbefale firmaet på det varmeste. Små og større opgaver i huset, alt bliver udført til vores fulde tilfredshed, aftaler overholdt, dygtige medarbejdere, og skønt med et firma der prioriterer at tage lærlinge ind🙂

25 de novembro de 2025

Overholder ikke deres aftaler

Overholder ikke deres aftaler, og når man så ringer ind efter 9 dage bliver man grint af og sat bag i køen igen.

der blev ringet og bestilt, herefter sendt mail til dem om alle oplysninger, dog skulle jeg forklare sekretæren hvem afsender var, dato og klokkesæt før hun vil godtage at de havde fået mailen.

Super uprofessionel og mangel på kundeservice.

11 de março de 2025

ADVARSEL

Dårlig service. Medarbejderen var her max 15 min. blev faktureret 3 TIMER!
SE DR.1 23.05.24 Kontant: Lokal VVS'er Det er den behandling du får hos Andresen`s VVS. Hold jer langt væk. De lytter ikke og ignorer din indsigelse. Mit liv er desværre for kort til den slags problemer, så jeg betalte efter lange skriverier der blot blev ignoreret! Kunne læse her på trustpilot jeg ikke var den enesteder blev rullet.

14 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringede en fredag kl ca 10 om en…

Jeg ringede en fredag kl ca 10 om en dryppende dims, noget med en rusten udlufteranordning på fjernvarmen. Den venlige mand i tlf kunne oplyse om stor travlhed i firmaet ,og derfor kun love hjælp kommende tirsdag.
Men han forstod da min bekymring om vanddryp under tagloftet, hvor der ikke er plads til en spand, og tænk hvis skaden udviklede sig. jeg kunne selvfølgelig lukke for stophanen, men dagevis uden varmt badevand!
Han lovede at trylle lidt, og en lille time inden fyraften stillede en særdeles venlig og kompetent medarbejder som både fik skaffet reservedele, og udbedret skaden.
Regningen var rimelig.
Det bliver Andresen der får budet til en evt. næste vvs opgave. Grunden til at jeg kontaktede firmaet, er at jeg før har hørt firmaet positivt omtalt.
Niels G Fredericia

9 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte service eftersyn med henblik på fejlsøgning af Termostatisk Regulator fra Danfoss

Efter at et tidligere vvs firma fra trekantsområdet havde installeret en ny termostatisk regulator af typen AVTB forkert, fik jeg en ekstra regning fra EWII for manglende afkøling da ventilen stod fuldt åben og gjorde dette i 6 måneder. Derfor forsøgte jeg at kontakte en anden VVS montør efter første firma nægtede at tage telefonen efter nogle uger hvor jeg ringede flere gange.

Derfor ringede jeg til Andresens VVS som jeg havde haft gode oplevelser med i mit forrige hus, det skulle så stoppe med denne sag desværre...

Montøren kom ud og udtalte øjeblikkeligt at han kunne se problemet, efter 30 minutter med at lukke for forskellige kredse på fjernvarmen, var han ikke kommet tættere på en løsning. Dog var nogle ældre ventiler blevet utætte, dette betød imidlertid intet for det første problem som fortsat ikke var løst! efter 1 time mere kastede montøren håndklædet i ringen og anbefalede at jeg fik et helt ny anlæg i stedet for, han tog nogle billeder som grundlag for et fremtidigt tilbud (dette blev et meget dyrt tilbud) hvorefter jeg som kunde blev anbefalet at sætte en spand under den ventil der dryppede, det kunne selvsagt have været rart med et tilbud om at få skiftet det utætte til reservedelspris på stedet. Men dette blev først gjort senere efter en telefonisk samtale med Andresens VVS.

Endte med selv at ringe til en af VVS grossisterne i byen og snakke med dem om regulatoren, de fortalte at de sælger adskillige af den type til forskellige virksomheder i byen, og han mente at dem burde de fleste montører altså kende. I sidste ende var det så simpelt som at læse installations vejledningen og selv montere den korrekt, hvorefter den virkede med det samme. 🙂

Efter godt 3 ugers ventetid kom der en regning for fejlsøgning og service (som ikke blev gennemført, da montøren ikke kunne løse problemet) og efter reparation af de utætte forbindelser og ventiler. Sidstnævnte var selvsagt til fuld pris, men havde forventet en rabat på timerne hvor montøren ikke kunne løse mit problem - men det blev takseret som normalt ☹

Står tilbage med indtrykket af at et firma der ikke ønsker at yde god kundeservice, men blot ønsker at rive ned og bygge nyt. Hvis min bil var til service hos mekanikeren og jeg fik at vide at jeg skulle sætte en beholder under bilen fordi den dryppede motorolie - ville jeg aldrig bruge den mekaniker igen (især ikke hvis prisen er høj) Det samme er tilfældet for Andresens VVS - de har mistet alle chancer for at lave fremtidige opgaver og service.

I sidste ende kunne jeg have sparet mange tusinde kroner ved i første omgang at google og selv undersøge sagen. Det vidste sig at være mere, end den service jeg fik i denne sag.

19 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Tager ikke ansvar for det de ødelægger

Fik skiftet varmtvandsbeholder til vandvarmer. Da de skulle sætte vandvarmeren op, borede de 2 huller til rawplugs, de gik gennem væggen. Så ville de fjerne de ekspansionsbolte den gamle beholder var sat op med. Det gjorde de ved at forsøge, at slå dem ind i væggen mellem bad og bryggers, hvilket gjorde at et stykke af væggen kun hang fast i glasvævet på badeværelset.
Da jeg insisterede på at det var dem, der skulle udbedre skaderne, kom der en mand fra Andresen´s vvs, som var tydeligt irriteret, for at besigtige skaderne.
Da vi stod på badeværelset sagde manden straks, at det ikke var ekspansionsbolten, da den ikke sad hvor væggen var itu. Han ville hente noget at måle med, så han kunne måle fra væggen til skaden. Jeg mente dog at vi da bare kunne se hvor skaden var i forhold til det ene af de huller som de havde boret igennem væggen. Det gjorde vi så. Da vi igen var i bryggerset, måtte han indrømme at skaden var nøjagtig bag bolten. Da vi så gik fra bryggerset tilbage til badeværelset, skete der noget med hans øjne, han kunne pludselig ikke se skaden mere (den skade han ville måle til tidligere). Da jeg så bankede på væggen kunne man tydeligt høre at væggen var i stykker. Her var det så at manden fik en aha-oplevelse. "Sådanne vægge revner ofte". (Har boet i huset i 35 år, jeg har aldrig haft en væg der revnede).
Det havde da været rart med at starte med en undskyldning.

28 de março de 2022

HOLD JER VÆK

Jeg har for 2,5 år Siden fået lavet nye rørføringer, samt fået flyttet et gas fyr.
Lederen i Kolding var her ude for at kigge så han kunne give mig et tilbud, men han sagde at det vil være billigere at få alt lavet og så tag det til den tid. Jeg kender flere fra andre vvs firmaer som sagde det vil rende i ca 35 tusind. Da alt er færdigt får jeg en regning på 58 tusind!
Efter flytning af mit gasfyr kommer der en tilsynsmand, som siger at installationen ikke er færdig, der mangler noget dren og en gennemføring til et gas rør, så han vil ikke godkende installationen! Tilsynsmanden siger at det selvfølgelig er andresens vvs der skal færdiggøre installationen!
En lærling kommer og laver de resterende ting, og så sender de selvfølgelig en regning mere! På 2180kr!

Her 2,5 år senere ringer lederen i Kolding og siger at jeg skylder dem de 2180kr men det er jeg selvfølgelig ikke enig i ! Men han bliver flabet og opdigter en eller anden historie som jeg aldrig har hørt... total useriøst firma!

9 de julho de 2020

Hold jer væk fra dem

Havde en mistænke om en utæt vandrør under gulvet. Fik en faktura på 740kr, for reperation af vores vaskemaskine?? (den fejlede ingenting). Intet med gulvet at gøre!!! Det hjælper ikke, at du prøver at ringe og snakke med dem, de er ligeglade. Intet arbejde, ingen løsning på vores henvendelse, men ja Andersens vvs blev 740kr. rigere.. 👏 😡 Som sagt, vil ikke anbefale dem til nogen som helst.

15 de janeiro de 2020

Dårlig service-

Dårlig service-
Gasfyret svigtede med varmt vand til huset. Andresen VVS skulle ordne det, men ved reparationen ødelagde montøren en servicedel. Jeg blev informeret om at det var helt normalt at dette skete. På trods af dette havde montøren ikke engang en ny reservedel med selv om han vidste det ville ske og måtte derfor komme en eksta gang for at skifte delen. Alt sammen blev faktureret, og på trods af flere indsigelser fra min side , ville Andresen VVS ikke bøje sig på fakturakravet.
Dårlig behandling, og jeg vil bestemt ikke anbefale Andresen VVS til andre
Bjarne Pedersen

23 de setembro de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Virkelig dårlig kundeservice

Kontakten med virksomhedens ledelse blev en skuffende oplevelse.
I forbindelse med vores køkkenprojekt, skulle vi bruge en VVS´er, der også kunne bore et stort hul I væggen. Gennem en lokal murer fandt jeg ud af, at det kunne Andresens VVS. Dem brugte denne murer selv.
Jeg ringede og forhørte mig og det kunne de godt, det skulle dog bare være inden deres 2 borerfolk gik på ferie, hvilket de gjorde samtidigt.
Det var ikke noget problem for mig.
Jeg skulle så snakke med en anden, for at aftale det øvrige arbejde. Denne kom ud for at se på arbejdet og mente godt de kunne gøre det, så det passende I min kalender, som nu var lagt efter "boremanden". Men han var nød til at vende tilbage og bekræfte, når han havde tjekket hans kalender, men umildbart ingen problemer. - Så langt så godt.
Herfra går det så ned af bakke:
Han ringede aldrig tilbage, så jeg måtte selv henvende mig igen. Nu kunne han så fortælle, at den sidste "boremand" lige var gået på ferie, så han vidste ikke hvorfor jeg havde fået andet af vide? Ham der vidste det, var der ikke den dag, så igen måtte han vende tilbage.... Og igen skete det ikke og jeg måtte igen selv ringe! Først da jeg fik fat på direktøren selv skete der noget og det endte med at de kom og lavede et ellers ganske godt stykke arbejde trods alt.
Idag skulle jeg så, bestille en til at montere kloak, blandingsbatt osv. Igen kunne jeg ikke få svar med det same og igen lovede de at ringe tilbage, men NEJ.. igen ringede ingen. Jeg har droppet at bruge Andresens VVS nu og kørte så derned for at afregne og få det hele ud af verdenen med det samme. Det krævede så denne gang hele 3 mand, at få en regning fundet, udskrevet og endelig betalt...
Jeg er ikke imponeret, og da slet ikke når man tænker på at ingen af de 3 sidstnævnte på noget tidspunkt idag undskyldte eller i det mindste bare beklagede det skete???

Mvh Jacob

18 de julho de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais