Informações sobre a empresa

1. Serviços ao domicílio

Informação fornecida por diversas fontes externas

vvs, fjelsted, vvsbutikken, nytofte, fyn, harndrup, vand, varme, sanitet,

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dyr og dårligt arbejde

Fik skiftet varmtvandsbeholder, blev lovet ikke at skulle betale for de 3 mand der pludselig stod der, de kom alligevel på regningen, den ene var lærling.
Arbejdet blev gjort, dog med en anden beholder end aftalt, som var dyrere. Efter klage over regningen, fik jeg dog refunderet lidt. Jeg fik vist hvordan jeg nu skulle komme vand på anlægget , måleren var knækket af, den blev ikke skiftet.

Efter få måneder røg en slange pga, fejl information om lukning af vand til systemet.
Det blev lavet en reklamation, men efter en måned fik jeg en regning, de mente det var min fejl og nu havde jeg jo fået en ny slange på.

Efter lang diskussion tog de regningen selv.

De kommer aldrig her mere.

21 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en god service og flot arbejde…

Altid en god service og flot arbejde deres kobberarbejde er helt i top- havde et meget gammelt og dårligt varmeanlæg i i mit gamle hus og Alt blev fixet på kort tid og med en flot finish.
Prisen var helt ok.👍

10 de abril de 2024

Meget beklageligt forløb.

Vi skulle have foretaget lovpligtigt serviceeftersyn af vores varmepumpe samt efterset problemer med højt tryk på brine-siden (jordvarme). I den forbindelse valgte vi Nytofte, da de havde varetaget dette for den tidligere ejer af huset.
Dette resulterede i intet mindre end fem besøg, og vi kan se tilbage på en hel måned (februar-marts) uden varme, samt en meget høj regning for det, der i sidste ende blot var et skift af to ekspansionbeholdere samt et mildest talt mangelfuldt serviceeftersyn.
De ansatte, jeg har været i kontakt med, har været behagelige og jeg fik efter henvendelse også reduceret regningen med en fjerdedel. Når alt kommer til alt har vi dog stadig betalt alt for meget for alt for lidt – derfor kun én stjerne.

22 de abril de 2022

Badeværelses mareridt.

En lille opgave, til 176.000 kr., med renovering af vores badeværelse kom til strække sig over ca. 5 måneder. Baggrunden var
Håndværker sjusk
Beslutningener truffet uden at vi var indtaget
Vildledende oplysninger og fortielser
Inkompetente medarbejdere
og ingen styring af opgaven.
Til sidst opgav vi og måtte søge advokat- og teknikerbistand.
Vi kunne derfor lægge ca. 15% til prisen.
Vi havde fået anbefalet firmaet.
Der kommer ingen anbefaling herfra!!!

13 de agosto de 2019

Flot service.

Har netop fået installeret er nyt gasfyr af firmaet. Inden installationen blev der ydet et meget fin rådgivning. Opsætningen foregik uden problemer af meget kompetente folk. Flot finish og oprydning. Grundig vejledning i styringen af det nye fyr inden de forlod stedet. Kan, også på grund af tidligere erfaringer, varmt anbefale firmaet.

13 de março de 2016

Uprofessionelt udførsel/dårlig behandlig

Ikke overholdt aftalt tid måtte ringe efter montør. Firmaet havde glemt at de skulle komme.
Monterede radiator forkert (trods anvisning inden start). Rør sad midt på væg trods aftale om at de skulle monteres helt oppe under loftet.
Efter flere samtaler med firmaet kom de og flyttede radiator.
Efter endnu at have kontaktet firmaet kom de og flyttede rørene, med det resultat at nu er der monteret hvide og lysegrå rør sammen, som ser ganske skrækkeligt ud. Samt at der er flere steder hvor rørene er samlet.
Efter endnu at have snakket med firmaet var beskeden at det kunne de ikke gøre noget ved (mente at det var deres leverandør der sendte i forskellige farver, trods det ikke var samme produkt nummer).
Fik at vide det han kunne tilbyde var at JEG bare kunne male dem men da det er plast overtrukken rør kan de ikke bare males.
Væggen i værkstedet var helt ny og efter aftale med firmaet, ville det ikke være det store problem at fører rørene igennem vægen, nu står vi tilbage med 2 store huller ø 10 cm, samt mange huller efter at de har flyttet radiator og rør.

1 de março de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hjælpsomme og helt reelle. Super service!!

Vi fik lavet vores gasfyr af en VVS-montør, som havde fuldstænding tjek på fyret. Det de andre ikke kunne finde ud af efter mange timers arbejde, klarede han lige på ingen tid. Kom med det samme vi ringede og fulgte efterfølgende op på, at det hele virkede, som det skulle.
Meget billig service, og lavede kun det der var nødvendigt og aftalt.
Desuden meget behagelig montør, der ikke virkede, som om det bare var noget, der skulle overstås, selvom det var tæt på fyraften ;o)

28 de fevereiro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais