Apresski-store.com Dit lijkt een nep bedrijf met dezelfde artikelen en adres als "Wintersport-store.com". Na bestellen en betalen hoor je niets meer. En op een mail aan hen krijg je het antwoord da... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Een bestelling van meer dan een maand geleden: nog steeds niet gekregen. De shop zei dat er iets mis ging met de voorraad en dat ze opnieuw moesten bestellen, maar dat ze mij het bedrag gewoon gingen... Ver mais
Wel vlotte levering maar handschoenen blijken niet comfortabel, ze blijven ondanks invetten en veel bewegen erg stug en dat voelt niet fijn aan de vingers. Ook lijken ze best strak te zitten waardoor... Ver mais
Nu nog even maar 1 ster want de handschoenen die ik had besteld in maat Large zijn geleverd in maat Medium. Inmiddels wacht ik op de goede maat handschoenen. (is mij beloofd na telefonisch contact... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Après Ski Store is dé webshop voor wintersport en overige outdoor producten.
Informações de contacto
Handelsweg 13b, 3881 LS, Putten, Holanda
- 0341 - 35 85 56
- info@apresski-store.com
- www.apresski-store.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Kinco 901 winter handschoenen besteld en volgende dag geleverd. Zaten iets te krap dus na afspraak, even langs de winkel in Putten gegaan om te wisselen. Door een dame erg goed geholpen en meerdere handschoenen kunnen passen. Uiteindelijk gegaan voor de kinco 9088HKP. Buiten de kwaliteit handschoenen om is de service hier super en het vertrouwen naar de klant ook. Geweldig bedrijf met goede product kennis en die hun klanten op nummer 1 zetten.
Wasserdichter Hoodie Dame in M gekauft
Wasserdichter Hoodie Dame in M gekauft. Der Hoodie fällt groß aus. TrageM-L im Alltag. Herren wasserdichter Hoodie burgundy M/L fällt normal aus. Versand sehr schnell. Ware sehr schön. Gerne wieder.
top service
Verkeerde handschoenen toegestuurd gekregen maar apres ski store heeft direct alles in orde gemaakt om het recht te zetten ondanks wat misverstanden.
Uitstekende webshop
Primadeluux
Kinco 901 maat M
Ik heb de maat tabel gebruikt die op de site staat. Vermelding daarbij was dat de pasvorm ruim is en bij twijfel tussen handschoenen je beter de maat kleiner kan nemen. Ik had 24 cm handomtrek gemeten en kwam volgens de tabel uit op een maat M.
Na een dag had ik de handschoenen al binnen en de pasvorm was niet heel ruim. Ze zijn heel stug, maar dat had ik al in verschillende andere reviews gelezen. Uiteindelijk na het verwarmen en insmeren met sno seal worden ze wat flexibeler. Ik heb uiteindlijk met een dunne handschoen er in de handschoenen iets opgerekt waardoor ze nu goed zitten. De vingers zijn wel op de juiste lengte, maar ik vind het prettig als een handschoen iets ruimer zit. De volgende keer zou ik denk ik toch maat L nemen. Maar gezien de kwaliteit gaat dat nog wel even duren. Erg stevige handschoen voor buiten werk en om te skiën.
Snel en goed geleverd
Snel en goed geleverd. Fijn dat het als brievenbuspakket werd verpakt.
Prima vlotte levering.
Super snelle levering!
Positief
Alles na verwachting. Snelle levering. Verder geen contact met klantenservice nodig gehad dus daar kan ik niks over zegge
Helemaal prima
Prima omschrijving van het product, snelle verzending. Correcte prijs.
Na seintje dat de handschoenen (Kinco…
Na seintje dat de handschoenen (Kinco 901) op voorraad waren, meteen besteld en waren de volgende dag verzonden. Alleen het weer en daardoor PostNL gaf enige vertraging, maar ze zijn binnen en ben er blij mee.
Après Ski store...bedankt voor de service.
snelle levering
Oneskee skipak
Retourneren ging netjes en snel en de levering van het andere pakket was ook netjes.
Correcte en snelle levering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.