I bought the Stokke Tripp Trapp high chair and was really pleased with the whole experience. The price was better than other retailers I compared before buying, which made the decision easy. On top of... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gode priser og mega hurtig levering! Bestilte en Tripp trapp stol med new born sæt tirsdag eftermiddag, og allerede torsdag middag var pakken fremme. Derudover sparrede jeg en masse penge grundet d... Ver mais
Imponerende engageret professionelt og hjælpsomt personale og værksted. Købte for 3 år siden en babyzen YOYO2 klapvogn og den har fungeret som ønsket indtil der kom vanskeligheder med sammenklapn... Ver mais
Jeg bestilte den smukkeste, gule Tripp Trapp højstol og dagen efter var den klar til afhentning. Så imponerende hurtig ekspedition og levering. Handler helt sikkert hos Arvingen igen
Informações sobre a empresa
- Loja de moda infantil
- também em
- Loja para bebé
Escrito pela empresa
Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 12.00 bliver afsendt samme dag. (Dog vil der forekomme længere leveringstid under udsalg og kampagner) Tilfredshedsgaranti Det kan være svært at vurdere en vare ud fra billeder, så har du købt en vare som ikke lever op til dine forventninger, giver vi fuld returret indenfor 14 dage. Ring til os På hverdage mellem 10.00 og 17.00 er vi næsten altid at fange på vores telefon 60633006 hvis du har spørgsmål til størrelser, levering eller andet. Om Arvingen Arvingen åbnede den 1. januar 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj, børnesko, Bugaboo komivogne og Maclaren klapvogne. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort.
Informações de contacto
Østerbrogade 84, 2100, København Ø, Dinamarca
- 35466972 eller 60633006
- info@arvingen.dk
- www.arvingen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering og fin kvalitet
Bestilling af en lucia kjole tirsdag morgen og den blev leveret onsdag. Kjolen lever fuldt ud op til forventningerne og billede på shoppen. Så fin kvalitet og super hurtig levering! kan kun anbefales herfra og ikke sidste gang jeg bestiller fra Arvingen :)
God service!
Jeg skulle sende en flyverdragt retur, og kom desværre til at vælge Dao som ikke levere til erhversadresser. Pakken blev derfor sendt til en pakkeshop, og sørme om ikke de søde mennesker ved arvingen.dk hentede pakken på pakkeshoppen. Og pengene var tilmed også retur kort tid efter. Virkelig god service!
Mvh Charlotte
God oplevelse ifm køb af bugaboo donkey…
God oplevelse ifm køb af bugaboo donkey barnevogn tilbage i 2019 og efterfølgende extension sæt til den i år. God service. 👌🏼
Bedste anbefaling herfra.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, lækre vare og gode tilbud. Jeg er fan! ⭐⭐⭐⭐⭐
Meget fin individuel og hurtig service
Meget fint regntøj og hurtig og god…
Meget fint regntøj og hurtig og god service tak for det
A wonderful baby shop with great…
A wonderful baby shop with great service both in the store and online
Kundeservice i bedste stil😀
Kundeservicen er fuldstændig i top. Selvom producenten ikke ville godkende vores reklamation valgte Arvingen at tilbyde en ny flyverdragt alligevel. Kan kun anbefales og helt klart en butik vi fremover vil handle i:)
Super tilfreds
Rigtig gode priser på kvalitets legetøj.
Ualmindelig god kundeservice
Reklamation på flyverdragt blev behandlet med kundeservice helt i top. Jeg har ingen grund til ikke at anbefale at handle ved arvingen.dk, jeg vil helt sikkert gøre det igen!
God kundeservice
Jeg havde en reklamation på en flyverdragt, som er blevet taklet på bedste vis. Valgte en ny i lørdags og blev ret overrasket, da jeg allerede havde den idag mandag.
Helt klart en grund til at jeg vil handle hos Arvingen igen:)
uovertruffen service🙏🏻
Lyn hurtig levering 📦
Rigtig god pris 💲
Flyverdragt+støvler af lækker kvalitet 🥇
Genbrugs emballage 🌿
Og bedst at alt, uovertruffen service🙏🏻
Jeg havde et par spørgsmål angående mål og endte med i tillæg at få svar en række af mine børneudstyrs spørgsmål der slet ikke relaterede sig til handlen🤝
⭐️ TAK ⭐️
Kan varmt anbefale
Kan varmt anbefale. Gode tilbud og lave priser, hurtig levering.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. 👍🏻
Bestilte tirsdag morgen og varen ankom onsdag formiddag. Vildt fedt, tak for en god oplevelse!
Danmarks bedste Bugaboo-forhandler
Uovertruffen service! Det eneste rigtige sted at købe BUGABOO. De ved alt om vognen, kan bestille nye dele hjem og er helt vildt dygtige. Vores stel var lidt i stykker efter knap to års heftig brug, så jeg gik ind for at spørge til udskiftning af dele på den, men ekspedienten øjnene en anden fejl på stellet og bestilte med det samme et nyt stel med ordene “når man bruger mange penge på godt udstyr til sit barn, skal det bare fungere!” Vi anbefaler alle der skal have Bugaboovogn at købe den her!
Super god oplevelse
Super god oplevelse - hurtig personlig kontakt og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Nægter at returnere penge efter fortrudt køb
Vi sendte en juniordyne retur, da vi fortrød købet. Efter aftale med Arvingen sendte vi den for sent retur.
Men nu, efter at have haft dynen i næsten to måneder, har Arvingen sendt den retur til os på ny, da de nægter at tilbagebetale pengene. Den er for sent returneret, siger de: Ja, for det aftalte vi! Prismærket er væk, siger de: Ok, men det har I mistet, ikke os!
Pengene har de jo fået forlængst, så vi står tilbage som taberne og kan ikke andet end at råde alle jer andre til ikke at handle hos dem! //Jesper
Og som svar til Arvingens reaktion: Nej, dynen var ikke brugt, og Arvingen har ikke sendt nogen sammenlignings-billeder. Det er urigtige bortforklaringer, der skal stille os i et dårligt lys

Resposta da Arvingen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.