I bought the Stokke Tripp Trapp high chair and was really pleased with the whole experience. The price was better than other retailers I compared before buying, which made the decision easy. On top of... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gode priser og mega hurtig levering! Bestilte en Tripp trapp stol med new born sæt tirsdag eftermiddag, og allerede torsdag middag var pakken fremme. Derudover sparrede jeg en masse penge grundet d... Ver mais
Imponerende engageret professionelt og hjælpsomt personale og værksted. Købte for 3 år siden en babyzen YOYO2 klapvogn og den har fungeret som ønsket indtil der kom vanskeligheder med sammenklapn... Ver mais
Skulle købe Connetix kuglebane til min datter til jul. Den var udsolgt alle steder, men arvingen opdaterede mig pr. Mail hver gang der var nyt om at produktet muligvis kunne nå frem i tide. Den nåede... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de moda infantil
- também em
- Loja para bebé
Escrito pela empresa
Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 12.00 bliver afsendt samme dag. (Dog vil der forekomme længere leveringstid under udsalg og kampagner) Tilfredshedsgaranti Det kan være svært at vurdere en vare ud fra billeder, så har du købt en vare som ikke lever op til dine forventninger, giver vi fuld returret indenfor 14 dage. Ring til os På hverdage mellem 10.00 og 17.00 er vi næsten altid at fange på vores telefon 60633006 hvis du har spørgsmål til størrelser, levering eller andet. Om Arvingen Arvingen åbnede den 1. januar 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj, børnesko, Bugaboo komivogne og Maclaren klapvogne. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort.
Informações de contacto
Østerbrogade 84, 2100, København Ø, Dinamarca
- 35466972 eller 60633006
- info@arvingen.dk
- www.arvingen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Unødig dårlig service
En veninde havde købt en dyne for mig, som desværre ikke levede op til forventningerne. Ved henvendelse pr telefon, blev jeg opfordret til at sende billeder af skjolder samt fnuller (efter en enkelt vask). Butikken var super vage i deres behandling af min reklamation, og var på ingen måde åben overfor, at jeg rent faktisk kunne have ret i min antagelse, at noget var forkert. Butikken sendte billederne videre til producenten, som jeg endte med at kommunikere direkte med. Producenten var super imødekommende og forstående, og krediterede straks Arvingen, som skulle returnere pengene til mig. Jeg tog selv ud i butikken for at aflevere dynen, og på trods af at jeg medbragte kvitteringen (fra min venindes online køb), så ville de ikke udbetale pengene - hverken kontant eller til mit visa-kort. Det ender således med at de betaler pengene retur til min veninde, som så måtte overføre til mig via mobilepay. Det var en unødvendig dårlig service, som gør at jeg aldrig vil handle i deres butik på Østerbro eller online.

Resposta da Arvingen
BEDSTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR OPLEVET
Jeg bestilte en Bugaboo Donkey Mono om tirsdagen kl. 16.47 og fik den leveret næste dag kl. 10.37. Ikke nok med hurtig leveret lige til døren af en sød mand, fik jeg også god og venlig vejledning af en fra deres kundeservice, da jeg var i tvivl om hvilke tilkøb jeg skulle lave. OG jeg de spurgte om de skulle samle barnevognen for mig! Bedre bliver det altså ikke :D Meget glad kunde.
Super service, hurtig levering og varene er pakket pænt ind men en lille håndskrevet hilsen...
Handler meget gerne her igen.
Virkelig super service
Virkelig super service! Havde bestilt varene til min arbejdsplads 2 dage før påskeferie. Skrev til dem dagen efter bestillingen om jeg kunne ændre leveringsadressen da jeg gik på påskeferie. 25 minutter senere blev mine varer leveret på min arbejdsplads. Super god betjening og service. TAK! Mvh Mette
Virkelig god service
Bestilte søndag og blev kontaktet mandag morgen, da Arvingen ville tjekke om det var med vilje jeg havde købt to af den samme ting. Det var det ikke, så de slettede den ekstra vare og jeg kunne hente det i butikken senere samme dag.
Super handel og hurtig levering :-)
Lækre varer, fin og hurtig levering. Handler gerne hos jer igen :-)
God service og hurtig levering
En dejlig butik, har mange fine ting og lynhurtig levering, En god oplevelse, her handler jeg gerne igen
Hurtigt og godt
Bestiller søndag aften, klar til afhentning mandag eftermiddag. God oplevelse!
Lækre varer og god pris
Jeg har flere gange købt Kai sko hos Arvingen, og de er super gode. Det er lækkert med størrelsesguiden, den har gjort at vi har fået perfekt størrelse hver gang. De er billige og ofte nedsat, og fragten er rimmelig og hurtig.
Perfekt service både på nettet og på Østerbro
Har brugt Arvingen både på nettet og i forretningen på Østerbro flere gange det sidste år. Alle gange med stor tilfredshed.
God service og fantastiske sortiment
Altid smil og ekstrem god service. Og så ved man bare, at der kun er kvalitet, der langes over disken.
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering.
Fin hjemmeside med fine produktbeskrivelser og let overskuelig lagerstatus. Bestilte Magna Tiles d. 11.12. varen afsendt d. 12.12 og modtog den d. 13.12. Fin information omkring bytte/returordning. Det kan vist ikke gøres bedre.
Fantastisk service!
Jeg har købt barnevogn og tilbehør i Arvingen. Barnevognen fik leveret på det aftalte tidspunkt. I går købte jeg så tilbehør til vognen og da jeg skulle bruge det ret hurtigt, kom en medarbejder og leverede varerne blot efter to timer. Det er god kundeservice. Kan stærkt anbefale at handle her!
Fremragende betjening!
Det er 3. gang jeg bestiller legetøj til mine børn herfra og hver gang har det været rigtig god service og hurtig betjening. Idag var vi et smut forbi den fysiske butik, som ligger på Østerbrogade og betjeningen dér var endnu bedre! Vi blev mødt af smilende, høflige og hjælpsomme ekspedienter! Thumbs up herfra!
Super kundeservice
Fantastisk service. Ved spørgsmål får du hurtigt svar og de er rigtig flinke og hjælpsomme. Vil helt klart anbefale at man handler til de mindste her!
Rigtig god kundeservice
Fik desværre leveret en forkert størrelse. Skrev så til kundeservice om de ville sende mig en returlabel så jeg kunne få varen ombyttet til den rigtige størrelse. Den kom fint dagen efter. Desværre var varen så desværre udsolgt, men fik tilbudt en rigtig lækker erstatning.
Flot service. Det er dejligt.
Kvalificeret rådgivning og gode produkter
Har ikke selv små børn og skulle købe en gave. Fik super sød og god rådgivning og tøjet til fødselsdagsbarnet vakte lykke både hos barn og forældre. Har siden handlet på Arvingens hjemmeside, og varene kommer hurtigt og sikkert frem. Kan helt sikkert anbefale butikken, både hvad angår produkter og personale.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.