Blik & VVS kaj Dahl Andersen Opiniões 9

4,3

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Escrito pela empresa

BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S tilbyder alle services inden for VVS og blikkenslagerarbejde. Vi har både private kunder såvel som erhverv. Vi samarbejder med entreprenører og byggeselskaber om at løse opgaver inden for modernisering, til- og ombygning, nybygning samt renovering med kvalitet i fokus.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor ros til Auning Blik.

Stor ros til Auning Blik.
I løbet af 2 måneder har vi måtte tilkalde dem 2 gange. En gang manglede varme p.g.a. defekt cirkulationspumpe og en gang pga deffekt vandhane som ikke kunne lukkes.
Begge gange kom de samme dag. Høflig og hjælpsom VVS-mand begge gange der talte et sprog som os uden VVS-viden kunne forstå.
Bad om billede begge gange inden de kom, så de havde alle reservedele med og problemerne blev løst med minimal brug af tid.
Ros fra Djurslands Bank for hurtig respons og hurtig udbedring af vores problem.

18 de abril de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Fint udført arbejde-mangelfuld regning

Virkeligt fint udført arbejde - eneste minus er at firmaet ikke ville udspecificere regningen, hverken på tilbud eller når vi efterspurgte da regningen kom. Det skaber utryghed at vi ikke kan se hvad vi har betalt for i detaljer og vi vil opfordre fimaet til at få styr på denne detalje.

13 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vandskade under huset

Jeg havde en vandskade under huset, som forsikringen anerkendte. Kaj Dahl var en uvurderlig rådgiver, som fandt en løsning på problemet med færrest mulige gener. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Jeg giver firmaet min varmeste anbefaling.
Svend Aage Poulsen

24 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Har forsøgt at få en aftale om service…

Har forsøgt at få en aftale om service på et pillefyr i 4 måneder, før det endelig lykkedes at få en dato. Der kom bare aldrig nogen. Jeg fik en opringning dagen efter med en undskyldning og en ny aftale. Der kom heller ikke nogen og jeg har ikke hørt fra dem siden.
Kan bestemt ikke anbefales.

17 de março de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Vi har brugt Auning blik og VVS til…

Vi har brugt Auning blik og VVS til installering af nyt varmeanlæg (varmepumpe) og gulvarme i tilbygning mv.
Arbejdet blev udført som en del af en større renovering hvor tømrer havde ansvar for koordinering mv.
Arbejdet var ok udført og også i en tilfredsstillende kvalitet.
Dog blev hele processen med VVS firmaet ødelagt af følgende:
- Forsøgte at tage ekstra betaling for kørsel på en opgave, hvor de alligevel skulle ud og lave noget.
- Beskyldte elektriker for at have taget af deres rør, hvilket var usandt.
- Tager ekstra betaling for ALT – sørg for at have alt på skrift, og aftal pris.
- Ville ikke refundere el-regning for brug af en varmeblæser pga. de ikke kom og koblede nyt varmeanlæg til på den aftalte dag.
- Manglende kommunikation og dialog omkring udførslen.

Det er ærgerligt at en stor opgave som egentlig er udført ok, desværre bliver ødelagt af ovennævnte udfordringer og kommunikation med virksomhedens ejer.

2 de outubro de 2018

Urimeliger høje priser

Fik en vvs mand ud, han skulle ordne en utæt køkkenvask.
Reservedelene havde vi selv.
Det tog ham 20 min fra han kom til han gik også kom der en regning på 643,75,-
For 20 min. arbejde!

Da jeg ringer til dem har de ikke et entydigt svar.

Regningen er betalt, men vælger bestemt et andet sted næste gang.

6 de outubro de 2016

Tilbud

Fik et tilbud fra Auningblik.dk på jordvarme eller Stoker.

Tilbudet på et stokerfyr var på 24 kw fyr til 164 m2.

Har siden da snakket med en ekspert der siger det er alt for stort til huset. Man skal helt ned omkring 10 kw. Ellers vil det ikke brænde ordenligt. Det vil bare koste mere at fyre med + mere i indkøb.

Så auningblik.dk har vist ikke helt styr på hva de laver. Det er dårlig rådgivning.

Nu har jeg fundet ud af hvorfor de bliver kaldt for guldsmeden her i området.

26 de setembro de 2010
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais