Leia as opiniões dos outros
Wij hebben onlangs een bed met het nodige beddengoed gekocht bij Auping Naaldwijk. De vrouw die ons hielp was behulpzaam, deskundig en aardig. Na enkele dagen bleek dat wij m.b.t. het dekbed een verk... Ver mais
Meine Frau und ich schlafen seit über 20 Jahren auf Auping-Boxspringbetten. Wir haben die Marke damals in einem Hotel kennengelernt und waren sofort vom Schlafkomfort begeistert. Mitte 2022 haben... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wake up energized every day thanks to the beds, box springs and mattresses of Auping. Auping nights, Better days.
Informações de contacto
Maagdenburgstraat 26, 7421 ZC, Deventer, Holanda
- klantenservice@auping.nl
- www.auping.com
Não respondeu a opiniões negativas
Auping = slecht. Merk teert op oude roem
Op basis van positieve familie-ervaringen uit het verleden (!) hebben wij enkele jaren geleden besloten een bed van Auping aan te schaffen. Vanaf het begin waren er al kleine gebreken, zoals scheef stiksel in het hoofdbord op meerdere plekken. Dit is destijds netjes opgelost.
Na ongeveer een jaar ontstond er echter een hardnekkig kraakgeluid in het bed. Samengevat zijn wij vervolgens jarenlang bezig geweest met bezoeken aan de winkel, mailverkeer en pogingen om tot een passende oplossing te komen. Diverse monteurs en leveranciers hebben aan het bed gewerkt en meerdere onderdelen vervangen of toegevoegd om het kraken te verhelpen.
Dit heeft ons veel tijd en energie gekost, inclusief meerdere keren vrij nemen van werk om thuis te blijven voor afspraken. Ondanks dat het om een garantiegeval gaat, werkt Auping naar onze mening onvoldoende mee aan een structurele oplossing. De enige aangeboden oplossing is de aanschaf van een nieuw bed, waarvoor wij zelf moeten bijbetalen — weliswaar met korting, maar dat vinden wij geen passende garantieoplossing. Na blijvend contact zoeken is de zaak nu door hen afgedaan want er is geen andere oplossing mogelijk.
Wij ervaren de kwaliteit als buitengewoon ondermaats en zijn zeer teleurgesteld in de service. Op basis van onze ervaring zouden wij Auping zeker niet aanbevelen. Het merk teert op oude roem!
Rugpijn
Vijf jaar geleden een Auping matras en bed gekocht. De eerste weken waren wennen dacht ik. Maar sinds ik de matras een half jaar heb sta ik elke ochtend op met rugpijn. De matras was ook vrij kostelijk dus niet om meteen weer te veranderen.
Ik had beter de reviews gelezen en zou deze matras dus zeker niet aanraden.
SLECHT BED
Wij hebben een Auping bed ,de matrassen hebben wij al snel vervangen waren type hernia, dan verder : het bed kraakt, hoofdeinde gaat niet omhoog,voeteinde gaat ook niet omhoog,alles doet het niet, gewoon een slecht bed!
Zeer goede service
Na enkele dagen bleek dat wij m.b.t. het dekbed een verkeerde keuze hadden gemaakt. Onze vergissing werd bijna moeiteloos door Auping Naaldwijk rechtgezet. Wij hebben daar heel veel waardering voor.
Garantie telt voor niks
Garantie telt voor niks. Matrassen nog geen 5 jaar oud, volledig doorlegen, matrassen rollen af naar buiten waardoor je 'wegrolt'. Vragen dan om bewijs (opmeten met rechte lat) zonder tijk en dan is het van: de tijk is er af geweest dus garantie telt niet meer...
Worst mattress ever
We have had an Auping electric bed after someone recommended. The bed looks modern and smart but the mattress is a nightmare. I had a medium to start with but when it gave me back pain, the company replaced it with a firm one and it didn’t help. When I complained about that it didn’t go down well so I kept quiet. It has been 5 years that I have been suffering from significant back pain because of it. I eventually put a topper to keep it soft but doesn’t help. Turning like a torpido to find a comfy position all night and waking up like a wreck and I can’t wait to get out of the bed every morning. Because of this mattress I am scared to go to bed even when I am so tired. I can’t change it because we were talked into buying an unusual size of bed and these beds don’t hold the mattress at the end so a special backing needed to keep the mattress stuck to the base. I don’t know what to do. I am desperate to get a comfortable mattresses and a good sleep. Looking for a replacement and hope to find it soon.
Krakend bed, krakende service
Wij hebben vorig jaar een bed gekocht bij Auping, met één duidelijke eis: het bed moest geluidsvrij zijn. Daar hebben we bij de aankoop meerdere keren nadruk op gelegd en volledig vertrouwd op het advies van de verkoper.
Helaas kraakt het bed sinds de aanschaf, zelfs al bij simpel gaan zitten.
Wat ons nog het meest teleurstelt is de manier waarop dit wordt afgehandeld. We worden van kastje naar de muur gestuurd: de algemene klantenservice verwijst naar de winkel, de winkel is telefonisch niet bereikbaar (de verbinding wordt eenzijdig verbroken zonder op te nemen), e-mails blijven onbeantwoord en als je wél direct reageert op een vraag (zoals een geluidsopname opsturen), blijft het daarna weer stil.
We zijn inmiddels maanden verder en er is slechts één keer een monteur langs geweest, zonder blijvende oplossing. Het initiatief ligt telkens bij ons als klant.
Voor een merk in dit segment hadden wij echt een andere service en kwaliteit verwacht. Zeer teleurstellend.
Auping !? Nooit meer !
Een auping compleet op maat qua comfort ivm chronische aandoeningen laten aanmeten. De service vond ik ongemotiveerd. De prijs met aanbieding onverwacht hoog. De 2 gratis kussens ( actie ) nooit ontvangen. Levering duurde vele weken langer dan toegezegd. Zoals het gaat bij een slaapkamer. Alles leeg. Gelijk een nieuwe vloer gelegd. Dag komst hadden ze niet passende onderdelen bij zich. Bellen met magazijn konden ze iets anders ophalen….. ??? Kun mij alles wijs maken met 3 mannen. Bed werd geleverd. Maar mijn zin. Binnen enkele weken was ik echt van mening dat er een paar veren in een gedeelte van het matras gesprongen waren. Aan telefoon werd gezegd dat dit niet kon. Weken later mijn fysieke problematiek nogmaals uitgelegd. Eigenaar winkel kwam kijken. Ging ongegeneerd met zijn kleding en schoenen zo op mijn dekbed allerlei capriolen uithalen. “ niets aan de hand. Maar wat weegt u ?” Pardon . Daar is het bed op gemaakt . 2 persoons. Ik slaap alleen en zit ver onder gewicht waar het maximaal op aangemeten is. Toch kreeg ik rugklachten. Kocht een papagaai om uit bed te komen. Toen ik zover was dat dit echt niet kon bij zo’n duur bed. Bestond de winkel aankoop niet meer. Ik hoofd contact vestiging gebeld . Zij zouden komen. Weken later telefoontje: of het schikte dat ze die middag kwamen. Ik lag met corona op bed.
Ik zou worden terug gebeld. Niets. Ik weet contacten. Nu zou er iemand komen uit een vestiging dichtbij. Dit was inmiddels zo’n 1.5 jaar na aankoop schat ik. Deze dame belde dat zij er binnen een half uur kon zijn. Fysiek gehandicapt had ik een ernstige aandoening. Waardoor ik bedlegerig was. Geen stap uit bed kon doen.
Daarom dus een duur aangemeten bed. Ze was aardig verbolgen. Ik had ook graag anders gewild. Dat helemaal niemand had hoeven komen na een aankoop van een speciaal aangemeten bed van duizenden euro’s. Nooit iemand langs geweest. Ik heb alleen een telefoon. Kan niet terug vinden wie belde. Geen idee welke winkel. Niet mijn woonplaats. Nu slik ik .zware neurologische medicatie. Helaas al 30 jaar fulltime WAO. Geld voor een nieuw duur aangemeten matras heb ik voorlopig niet. Dit ligt ook niet. Nooit meer Auping ! Kan het niemand aanraden. Zo slecht qua hulp service en empatisch vermogen.
6 jaar geleden een nieuwe Auping…
6 jaar geleden een nieuwe Auping boxspring met 2 persoons pocketveer matras gekocht. Aanvankelijk kregen we het advies van een stevig matras erbij (beddenwinkel Groningen) Dus dat genomen maar mijn vrouw bleef maar een zere nek en schouders houden. Na 2 jaar de matras nog kunnen ruilen met bijbetaling wat op zich een goede service was gezien de tijd.
We kregen toen een medium variant met weer 5 comfort zones. Maar helaas het probleem bleef zich voor doen. De logeerkamer heeft een veel zachtere matras (en veel goedkopere Zirkonia de Luxe matras) en ze slaapt daar wel goed met de zelfde kussen varianten. Ik zelf heb minder problemen met de matras al zou het nog iets meer comfort mogen hebben. Uiteindelijk vrees ik dat we voor mijn vrouws slaaprust toch maar weer naar een andere matras moeten gaan uitkijken. De vraag is echter welke? Zelf hebben we dus geen geweldige ervaring met de Aupings als het om comfort en slaap rust gaat omdat ze toch niet zo goed bij ons passen. Ik heb zelf veel in hotels geslapen en ook daar zaten goede en slechte matrassen tussen maar ik moet zeggen dat de amerikaanse hotels vaal wel de meest comfortabele waren. Het blijft een zoektocht helaas....
Fantastische service.
Afgelopen woensdag, 28 januari 2026 gebeld ivm.een probleem van de besturing van mijn bed, vrijdag, 30 januari 2026, 09.15 werd het probleem opgelost,zonder kosten. Als dat geen service is, dan weet ik het ook niet meer. Een 10 met een griffel voor de Auping-Bedden winkel in Nijmegen.
Nie wieder Auping!
Habe 2 Kopfkissen von Auping Dew in 80x80 seit 2 Jahren. Die Kissen kamen so prall gefüllt das es niemals jemanden gibt,der auch nur ansatzweise damit schlafen könnte. Daraufhin habe ich mindestens die Hälfte der Füllung entfernt und an uns angepasst. Die Füllung passt sich so schlecht an,das es eine einzige Katastrophe ist. Ich finde keine Worte,wie schlecht diese Premium Kissen sind. 120 Euro das Stück,hätte ich genauso aus dem Fenster schmeißen können.Unglaublich!
Wann liest Auping endlich diese miesen Bewertungen!!!
Matige actie dekbedovertrek
Nadat we zonder afspraak bij een Auping store prima advies hebben ontvangen en de matrassen getest hebben. Hebben we uiteindelijk besloten om voor een Auping matras te kiezen en deze online besteld.
Vervolgens zagen we een actie dat bij het maken van een winkelafspraak een gratis dekbedovertrek wordt gegeven.
Bovenstaand verhaal uitgelegd dat we een afspraak zouden hebben gemaakt als we geweten hadden van de promotie. Maar helaas geen coulance.
Jammer dat we al voordat we het matras ontvangen hebben een negatieve ervaring hebben.
Let dus op als je online besteld!
Slecht
Eerlijk? Mijn ervaring met Auping was een complete ramp.
Overweeg je een bed te kopen? Ga gerust langs in de showroom om alles uit te proberen — maar bestel het daarna online. Alleen dan heb je tenminste een normaal herroepingsrecht. Bij mij ging het twee keer mis en werd ik geconfronteerd met vaag gedoe rondom CWB-voorwaarden waar ik bij aankoop onvoldoende over was geïnformeerd. Het gevolg: ik zat vast aan een koop waar ik allang vanaf wilde.
Daarbovenop kwamen vervelende gesprekken met Auping Utrecht, waar de voorwaarden ook nog eens onjuist — en vooral in hun eigen voordeel — werden geïnterpreteerd.
Het bizarre is: het bed zelf is geweldig. Al heb ik er wel vier maanden op moeten wachten. Het ziet er prachtig uit en het matras ligt heerlijk. Maar de service? Dramatisch. Verkeerd advies over de maat, én een bed verkopen terwijl ze wisten dat het een week later in de aanbieding zou zijn. Informatie waar ik pas achter kwam toen het te laat was. Let dus daar ook op want ze hebben om de paar weken aanbiedingen!
Je zou verwachten dat een merk dat zichzelf “Koninklijk” noemt ook koninklijke service levert. Dat is dus absoluut niet het geval.
Wel een oprechte pluim voor Jasper van de klantenservice — de enige die mij professioneel en normaal heeft geholpen. Dankzij zijn inzet is de korting alsnog verleend en kon ik in gesprek blijven met de manager van de winkel. Jammer genoeg kwam Auping Utrecht, vooral die manager niet eens in de buurt van hetzelfde niveau.
Voor mij nooit meer Auping. Als dit bed het volhoudt, koop ik mijn volgende matras ergens anders -of simpelweg online. Hoe goed dit matras ook ligt — slechte service verpest uiteindelijk alles!
Ich habe ein Bett bestellt- aufgrund…
Ich habe ein Bett bestellt- aufgrund der langen Lieferzeit wollte ich dieses stornieren. Leider bekommt man weder eine Rückmeldung noch eine Bestätigung vom Auping Kundenservice. Wirklich schlechter Service.
Teleurstellend!
Heb een nieuw bed bij Auping gekocht via Eijerkamp Zutpen met als voorwaarde dat het oude bed zou worden gedemonteerd en meegenomen. Hier zijn duidelijke afspraken over gemaakt en het stond tevens in de offerte vermeld. Het spreekt voor zich dat ik hier natuurlijk ook een aardig bedrag voor heb neergeteld. Omdat ik al een vervelend voorgevoel had heb ik meerdere keren telefonisch contact met Auping gezocht om te checken of deze afspraak inderdaad zou worden nagekomen . Dit viel overigens niet mee want Auping is extreem slecht bereikbaar! Bij levering van het bed bleek er ineens toch onduidelijkheid te bestaan over het meenemen van het oude bed!! Na wat gedoe is het oude bed uiteindelijk toch meegenomen maar ik ben hier behoorlijk van geschrokken. Na ongeveer een week op het nieuwe bed te hebben geslapen bleek de dubbele bedbodem die ik had gekocht niet zo goed te bevallen dus ik heb gevraagd of het mogelijk was om de dubbele bedbodem te ruilen voor een enkele bedbodem. Dit bleek niet mogelijk te zijn. De enige optie bleek het kopen van een nieuwe bedbodem te zijn. Weliswaar met een korting maar desondanks toch nog voor een extra bedrag van 550 euro, wat ik absoluut niet ga doen. Let daarom goed op mensen, bij Auping is ruilen binnen een vastgestelde termijn niet mogelijk!!!
Auping bedden zijn niet goedkoop wat een teleurstellende ervaring extra vervelend maakt. Jammer!
Prima bed
Prima bed. Ik slaap heerlijk al lijkt matras te hellen. Een nadeel met twee persoons dat matrassen niet goed aansluiten. Bij vorig bed van ander gerenommeerd bedrijf was daar een oplossing voor, namelijk de spleet tussen beide matrassen is niet fijn.
Een ander iets is de kleine afstandsbediening. Ze bieden geen oplossing voor een houder of ergens waar je deze kan bevestigen.
Het ontwerp van de jaren 70 80 was beter voor de bediening.
Bijzonder voor een bed van 1000den euro s en dan in het ontwerp dat niet meenemen. Gebeld gemaild maar geen oplossing.
Ik had meer verwachten dit merk.
Auping früher und jetzt
Ich kenne Auping seit 1993 und das Bettsystem war das Beste was ich je kennengelernt habe. Vor 9 Jahren haben wir ein neues Boxspringbett von Auping erworben. Die Matratze war nun durchgelegen und sollte ausgetauscht werden. Soweit so gut.
Beim Wechsel mussten wir feststellen, dass sich Schaumstoff-Material aufgelöst und zu harten Plastikbelägen verfestigt hatten. Dies entspricht nicht dem Markenversprechen eines Premiumherstellers. Die Taschenfederkernmatratze machte eher einen Eindruck eines preiswerten Produktes.
So wie ich früher von Auping begeistert war, bin ich nur noch entsetzt und kann keine Empfehlung mehr aussprechen.
Waarom Auping Duiven
Auping Duiven is echt een top winkel. En waarom? Niet omdat ze mooie en goede bedden hebben. Maar omdat ze helpen een probleem oplossen, 4 jaar na aanschaf. In 1 dag, met iemand die gewoon langskomt en het in 5 minuten maakt. Erge leuke gast trouwens.
auping bed gekocht in juni 2024
auping bed gekocht in juni 2024
afstandsbediening deed het niet na half jaar
moeite om te laten herstellen, auping deed daar erg moeilijk over
uiteinfelijk wel gedaan
nu leek afstandsbediening weer kapot
nieuwe unit wordt besteld
maar nu na 3 weken nog niets gehoord
wel kwam montrieux langs als tussenoplossing om afstandsbediening voorlopig te herstellen'wat blijkt motor is kapot
klantenservice kan niet zeggen wanneer dat hersteld kan worden
nemen nog contact op
gevolg is dat ik nu plat moet slapen terwijl ik longpatient ben
voor een bed van ongeveer 5500 euro is de klantenservice dus waardeloos
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.