Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais
Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais
Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendels... Ver mais

Resposta da Autodeleshop
Kunne jeg give 2½ stjerne, havde de fået det.
Jeg endte faktisk ikke med at handle hos virksomheden, fordi jeg opgav efter en meget mærkelig oplevelse med deres chatsupport. Først blev jeg fanget i en uduelig chatbot, der ikke kunne svare på noget som helst. Derefter kom jeg, tror jeg, videre til et menneske, men ærligt talt er jeg stadig i tvivl.
Efter at have søgt bilen frem via nummerpladen fik jeg vist en masse produkter, der lignede hinanden, men supporten kunne ikke forklare forskellen eller hjælpe mig med at vælge det rigtige. Midt i det hele genstartede chatten også, og pludselig mente supporten, robot eller menneske, at jeg allerede havde fået svar på min forespørgsel.
Det havde jeg ikke.

Resposta da Autodeleshop
Jeg ville lave et køb på deres website, men havde glemt mit password. Så jeg skulle lave et nyt, hvorefter min mobil skærm eksploderede med alt muligt crapware de ville have mig til at downloade. Da jeg kom væk fra deres crapware stod min mobil stille i 5 minutter på en side hvor der stod vent venligt nu bliver den endnu mere fantastisk. Jeg ville købe noget, jeg er ikke interesseret i at vente mens deres crap website uploader alt muligt. Jeg skulle bare opdatere mit PW. Jeg kommer ikke igen

Resposta da Autodeleshop
I havde annonceret rabat BlackFreitag men jeg fandt ingen reservedele til min CitroeC4 hvor der var rabat.
Det var skuffende.

Resposta da Autodeleshop
Bestilte nogle dele til min bil der snart skal til syn. Bestilte delene 2025-11-30, der gik en uge med at pakke delene, der derefter har afventet afhentning af kurer, i følge chatten forventes de at blive afleveret 2025-12-05, det er i dag 2025-12-15 delene afventer stadig afhentning af kurer.
Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet, udover en ubrugelig chatrobot.
2025-12-16 Opdatering!
Jeg har ændret bedømmelsen til 4 stjerner!
I svaret på anmeldelsen af 2025-12-15 har jeg fået de kontakt informationer jeg manglede.
Jeg blev også på mail kontaktet af deres Customer Service Quality Control manager, der beklagede forsinkelsen, afklarede hvad problemet var og kom med en rigtig god løsning jeg er fuld ud tilfreds med.

Resposta da Autodeleshop
Super god oplevelse og hurtig levering af varer

Resposta da Autodeleshop
I har de autoreservedele man står og mangler Man bliver glad i låget når man handler med Autodeleshop hver gang gang på gang

Resposta da Autodeleshop
den hurtige og professionelle måde ordren blev behandlet på .

Resposta da Autodeleshop
En helt igennem dejlig måde at handle med jer på

Resposta da Autodeleshop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.