Autolane AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Skämt, lär vara en del köpta recensioner. Allt är smidigt vid köp men efteråt vid fel som anmäls samma dag skiter man i. Säljaren lyser med sin frånvaro. Bilen ställdes med felaktigheter med sådana fe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Packboxläckor på min Yamaha mitt i högsäsong o Autolane fixade det relativt snabbt , snabba svar på mailen från Lukasz och snabbt åtgärdat av Per i verkstaden. Skönt folk som jobbar där öht , blir at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontaktade Autolane för en värdering och ev försäljning utav min Mc. Fick kontakt med Jonas som bemötte mig väldigt professionellt. Enkelt att dela bilder och beskrivning fick sedan en värdering.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta bästa företag Autolane och de underbara anställda hjälpte mig att köpa min drömbil Audi S8 PLUS. Alfons Vahnström hjälpte oss med sin erfarenhet och kunskap och var mycket professionell och... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de carros usados
  2. Loja de mecânica automóvel
  3. Serviço de limpeza completa de automóveis
  4. Concessionário de motos usadas

På Autolane i Kungälv älskar vi bilar och motorcyklar och tror på personliga, genuina kundrelationer. I vår anläggning i Kungälv finns alltid ett stort lager av leveransklara nyare begagnade bilar och motorcyklar. Dessa är alla noggrant kontrollerade och kvalitetstestade i vår verkstad. En varm och personlig kundservice, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder. Vårt mål är att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under lång tid.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

146 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Varning för Autolane AB

Jag vill dela med mig av min extremt besvikna upplevelse med Autolane AB och deras inköpare A. Efter att ha kört 600 km tur och retur för att sälja min motorcykel till dem, blev jag oerhört besviken över deras hantering.

Vid ankomsten utförde A ett test på min motorcykel, som påstods vara genomfört av deras verkstad. Han hävdade att skivbromsarna fram var skeva och att detta skulle påverka priset på min motorcykel med cirka 10 000 kronor. Jag kan förstå att däcken behövde bytas ut, men det som verkligen förvånade mig var deras påstående om att bromsskivorna var skeva. Min motorcykel hade nyligen genomgått en helservice, där bromsskivorna kontrollerades utan anmärkning. Det verkade mycket bekvämt för Autolane att plötsligt hitta ett fel på bromsarna, något som deras verkstad passande nog identifierade.

Enligt avtalet vi hade från början:
“Tack för din förfrågan! Är den fin och skadefri, servad enligt plan, besiktigad, har fina däck och samtliga nycklar så kan vi erbjuda 70,000:- för din MC. Ett exakt inköpspris fastställs på plats efter att vi sett motorcykeln fysiskt samt att ett inköpstest har utförts av vår MC-verkstad.”

Trots att min motorcykel uppfyllde dessa kriterier, inklusive en nyligen utförd service och besiktning utan anmärkning på bromsarna, valde A och Autolane att hävda problem med bromsskivorna för att sänka priset avsevärt.

Det är tydligt att Autolane AB inte är pålitliga och deras inköpare A verkar använda taktiker för att sänka priset genom att hitta på problem. Jag rekommenderar starkt att man ser upp för dessa bedragare och undviker att göra affärer med dem.

För mig var detta en enorm besvikelse och en stor varning till andra som funderar på att sälja sin motorcykel till Autolane AB.

2 de agosto de 2024

Hej David!

Ja det stämmer att det blev väldigt tråkigt. I mejlet du fick av oss där vi nämner "Tack för din förfrågan!
Är den fin och skadefri, servad enligt plan, besiktigad, har fina däck och samtliga nycklar så kan vi erbjuda 70,000:- för din Mc.
Ett exakt inköpspris fastställs på plats efter att vi sett motorcykeln fysiskt samt att ett inköps test har utförts av vår mc-verkstad"

De är just för att förhindra att kunder skall köra långa sträckor till oss med sina fordon för att sedan bli chockade när det finns kostnader på fordonet som MÅSTE åtgärdas för att vi skall kunna köpa in och sälja fordonet till nästa kund. Som svar på mejlet innan du bestämde dig för att komma till oss på Autolane sa du att hojen var felfri, vilket inte stämde.Båda däcken var slitna och bromsskivorna fram var skeva vilket gav ett konstant ljud när man bromsade. Detta är inget påhittat av vår verkstad, värken ljudet eller skadorna. Detta är realistiska slitage och skador vi måste åtgärda innan vi säljer vidare fordonet till nästa kund och därför var vi tvungna att dra ner på budet vi angivit i mejlet.

Hoppas du förstår oss vilket du sa att du gjorde på plats hos oss! Du är varmt välkommen in för framtida affärer

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en Volvo V40 av Alfons på…

Köpte en Volvo V40 av Alfons på autolane, Kungälv!
Rekommenderar starkt!

23 de abril de 2024

Resposta da Autolane AB

Vad roligt att du är nöjd och rekommenderar oss, det glädjer! Vi önskar många fina mil med V40:n

Bästa Kundservice 👍

Vid mitt besök blev jag omhändertagen på ett professionellt och trevligt sätt vilket ledde till köp av ny mc
Rekommenderar detta ställe till alla vänner och bekanta.
Glad påsk 🐣🐤🐥

28 de março de 2024

Upplevelse av MC köp

Köpte en superduke 1290r årsmodell 2021 med 900 mil på mätaren. Frågade både via telefon och mejl om allt var som det skulle och fungerade som det ska? Fick till svar att den va i toppskick och att allt fungerar då deras verkstad kontrollerat den!
Då köpte jag den på distans och fick den levererad hem.

Vid första provkörningen så rycker och hackar den! Motorlampan samt allmänt El fel lyser, och inte nog med det, bakbromsen fungerade inte! Ringer direkt till säljaren Arash och vill häva köpet, men det gick inte.

Svaret jag fick

” Du har ingen rätt att häva köpet. Jag jobbar med sånt här hela dagarna så jag vet vad som gäller, du har köpt den över telefon och då gäller inte ens distanslagen”

Så fick hyra släp osv och ta mig 8 mil till närmaste ktm verkstad.

Felet var inspruts relaterat och det var luft i bromsarna. Rätt farligt med en motorcykel på 180 hk.

Borde ju vara bedrägeri att sälja en trasig MC och annonsera den som fullt fungerande? Men vad vet jag.
Motorcykeln är nu reparerad iaf och detta har gett mig 4 veckors huvudvärk.

Anmälda till allmänna reklamationsnämnden och slår ifrån sig anklagelserna om att sålt en trasig Mc.
Visar bara vilket oseriöst företag som inte tar sitt ansvar.

Aldrig känt mig så lurad.

14 de março de 2024

Takker for god service

Takker for god service, alltid imøtekommende personal. Er utrolig fornøyd med alle de bilene jeg har kjøpt og oppfølging jeg har fått hos Autolane.

Dette firmaet kan anbefales på det sterkeste.

9 de fevereiro de 2024

Resposta da Autolane AB

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme och att vi får förtroende i nya affärer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tack för hjälpen med mitt senaste…

Tack för hjälpen med mitt senaste bilköp av en Cla45 amg. Det är inte första köpet jag gör hos er och definitivt inte sista - ni verkligen vet hur ni får era kunder att känna sig speciella.

16 de fevereiro de 2024

Kontraktsbrytare

De skulle köpa en mc av mig. Skulle komma vid lunch. Kom kl 17:30. Vi hade kontrakt och allt klart. Chaffören skickade bild på mitt regbevis till säljaren. Sen vill man pruta för att bakbromsen tog lite dåligt. Sjukt oseriöst företag som bryter kontrakt! VARNING. Gör ej affär med dessa skojarna. De begår kontraktsbrott!

27 de fevereiro de 2024

Resposta da Autolane AB

Hej Tomas, vi tycker faktisk din recension är orättvis. Anledningen till att det inte blev affär beror ju på att du lämnat fel uppgifter. Du försäkrade att hojen var felfri, vilket priset och avtalet utgick ifrån. I avtalet ingick också att vi skulle göra ett snabbt test för att verifiera skicket. När bakbromsen knappt tog, så vägrade du låta oss undersöka omfattningen av felet. Du vägrade också förhandla kring ett prisavdrag motsvarande felet. Istället blev det en hel dags bomtur för vår chaufför - där vi dessutom fick stå för resekostnaderna. Har svårt att se hur vi skulle vara den oseriösa parten i denna uteblivna affären, men får önska dig lycka till med försäljningen.

Bra affär

Gjorde bra affär här med Daniel P, rekommenderar. Grymt bemötande och seriösa!

31 de janeiro de 2024

Resposta da Autolane AB

Tack så jättemycket för det fina omdömet, hoppas få nöjet av att hjälpa dig även vid nästa bilaffär.

Classificada 5 em 5 estrelas

Möttes av ett varmt välkomnande

Möttes av ett varmt välkomnande, utbudet var bra, och jag fann verkligen pärlor som matchade mina önskemål. Tack vare den engagerade personalen blev det en minnesvärd upplevelse, tack Leo!

25 de novembro de 2023

Resposta da Autolane AB

Tack så jättemycket för omdömet.

Service

Hej
Köpt flera bilar av Mirsad nu och hans bemötande har alltid varit lika bra.
Senaste servade jag bilen och som vanligt utan problem. 👌

4 de outubro de 2023