Skämt, lär vara en del köpta recensioner. Allt är smidigt vid köp men efteråt vid fel som anmäls samma dag skiter man i. Säljaren lyser med sin frånvaro. Bilen ställdes med felaktigheter med sådana fe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Packboxläckor på min Yamaha mitt i högsäsong o Autolane fixade det relativt snabbt , snabba svar på mailen från Lukasz och snabbt åtgärdat av Per i verkstaden. Skönt folk som jobbar där öht , blir at... Ver mais
Kontaktade Autolane för en värdering och ev försäljning utav min Mc. Fick kontakt med Jonas som bemötte mig väldigt professionellt. Enkelt att dela bilder och beskrivning fick sedan en värdering.... Ver mais
Detta bästa företag Autolane och de underbara anställda hjälpte mig att köpa min drömbil Audi S8 PLUS. Alfons Vahnström hjälpte oss med sin erfarenhet och kunskap och var mycket professionell och... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário de carros usados
- Loja de mecânica automóvel
- Serviço de limpeza completa de automóveis
- Concessionário de motos usadas
På Autolane i Kungälv älskar vi bilar och motorcyklar och tror på personliga, genuina kundrelationer. I vår anläggning i Kungälv finns alltid ett stort lager av leveransklara nyare begagnade bilar och motorcyklar. Dessa är alla noggrant kontrollerade och kvalitetstestade i vår verkstad. En varm och personlig kundservice, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder. Vårt mål är att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under lång tid.
Informações de contacto
Solbräkcegatan 14, 44245, Kungälv, Suécia
- 031-78 88 390
- info@autolane.se
- www.autolane.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Rekommenderar inte detta företag för…
Rekommenderar inte detta företag för någon!
Oseriöst dom vill bara åt ens pengar
Alltid lika trevligt.
Ännu en snabb och smidig affär (3’e), dessutom alltid ett underbart trevligt och proffesionellt bemötande.!!!
Vad mer behöver man säga.
Tack än en gång bästa Mr. Softic :)
Undvik detta företag
Har haft med autolane innan att göra för ett par år sedan men nu har det blivit så mycket sämre.
Senaste upplevelsen var väldigt tråkig då deras MC avdelning inte har någon bra kundkänsla och verkstadschefen känns allt annat än trevlig både i telefon och på plats.
Inte nog med det så har dem inte gjort det som var överenskommet om.
Jag rekommenderar verkligen inte detta företag längre till någon!
Välj något annat!
Okompetent verkstadspersonal
Okompetent verkstadspersonal. Och otrevliga, aldrig mer autolane välj en annan firma
Varning för verkstaden!
Jag varnar er för att lämna in motorcykeln på verkstaden hos Autolane.
Ett ärende ligger hos allmänna reklamationsnämnden efter att deras mekaniker Ola gjort ett uselt jobb och sedan förvärrat saken efter andra gången jag betalat för att lämnat in den för samma reparation som dem igentligen borde fixat på garanti efter första gången.
Dem kanske är en bra fordonshandlare efter man läser recensioner men verkstaden är med all respekt det oprofessionella jag varit med om.
Jag blev bemöt väldigt bra och en hjälpsam försäljare
Jag blev bemöt väldigt bra och en mycket trevlig försäljar var mig till hjälp.
Kan inte bli bättre, är mycket tacksam för den service jag fick av er vid köpet av kawasakin Vulkan 1700
Mvh
Evert
Dåligt!!
Jag har varit i kontakt med Alfons om en bil ni hade inne och jag är väldigt intresserad av den och hade kommit överens om att byta in min bil och även frågat om att få en tid för provkörning 2-3 gånger men han slutade svara på 2 dagar efter vi kom överens om inbyte, och fick idag istället till svar att bilen nu är reserverad till någon annan.
Vi har även vart inne och kollat på bilen innan första kontakt. men hann tyvärr inte provköra då de skulle stänga!
Jag tycker detta har skötts väldigt dåligt och jag är riktigt besviken på hur detta har skötts då jag inte ens har fått någon möjlighet att varken provköra eller reservera bilen då han inte svarat på mina mail. Har skrivit 2-3 gånger ang provkörning.
Och till svar får jag att affären med den andra köper hände strax efter vi tittade på den.Då förstår jag inte varför man ger mig ett inbytesförslag vilket vi kommer överens om och berättar om däck och div fel när bilen redan är såld.
Har även fått veta i efterhand att det inte är första gången han gör såhär. Riktigt dåligt skött, vilket leder till att jag inte kommer vända mig till autolane, eller rekommendera heller.
Det kostar mer
Att lägga på en "administrtiv avgift" på övernskommen summa och informera om det först när slutlikviden ska betalas och köpavtal signeras tycker jag inte är okey.

Resposta da Autolane AB
Bra bemötande
Bra bemötande, trevlig personal och helt nöjd med mitt mc köp
Gjorde en bra affär med Mirsad
Gjorde affär med Mirsad. Riktigt bra bemötande och enkel affär genom dom. Jag är uppväxt med bilhandlande så jag vet en del och genom att gå en sväng i deras hall så kan direkt säga att dom har fräscha bilar, inget skräp som en del andra medelstora firmor. Stort tummen upp! / Filip Örebro
Tack snälla för ett trevligt bemötande…
Tack snälla för ett trevligt bemötande när det gällde min dotters bil.
Kommer att rekommendera er till alla våra vänner .
Ett särskilt tack till Mirsad som var extra trevlig och vi fick ett väldigt gott bemötande av honom.
Mvh Rose-Marie
Fantastiskt att vara tillbaka på…
Fantastiskt att vara tillbaka på Autolane varje gång vid nytt köp.
Bästa service och underbara personal.
Så lyhörda och kunniga.
Rekommenderar starkt!! 👌
Fantastiskt roligt att köpa bil av…
Fantastiskt roligt att köpa bil av bästa Alex, vi kommer absolut tillbaka! Superservice, förutom en grinig mek
Lämnade in min MC för att byta däck 5/5!
Lämnade in min MC för att byta däck och göra service.
Det jag kan säga är att det var otroligt trevlig personal, jätte bra kundbemötande och dom visste verkligen vad dom gjorde. Sen var det mycket billigare än på alla andra firmor jag hörde med. Sjukt prisvärt!!
Tack Autolane! Ni har gjort en otroligt nöjd kund! 5/5
Ett seriöst företag som tar hand om…
Ett seriöst företag som tar hand om sina kunder på bästa sätt! Skall du köpa en bil jag då tycker jag att du skall besöka autolane i Kungälv.
Suverän service i toppklass !
Med vänlig hälsning, Daniel