AutoPartner - Schultz Automobiler ApS Opiniões 114

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Bornholmsvej 11, 4200 Slagelse, DK

Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en ny bil retur, synet, serviceret, skader var udbedret. Venlige medarbejdere, aftaler blev overholdt, prisen var helt fair, Vi er nye kunder men kommer helt sikkert igen. Tak for god behandli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min bil skulle klargøres til syn, og jeg ville derfor gerne se hvordan Schultz Automobiler kunne løse denne opgave. Jeg blev på ingen måde skuffet, snarere positivt overrasket over deres gode service... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde, serviceminded og tillidsvækkende. Et værksted man kan regne med. Ovenud tilfreds. Skulle ha' lavet service men var inden vores aftale tidspunkt indkaldt til syn og håbede de ville kigg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Mecânica automóvel
  3. Mecânico

Escrito pela empresa

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Escrito pela empresa

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

God kundepleje

Altid god service og god kundepleje

16 de maio de 2024

Hej Martin,

det er virkelig dejligt at høre. Vi er glade for, at du altid er tilfreds med servicen og betjeningen på værkstedet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

31 de outubro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Helle. Det er godt at høre.

Jeg anbefaler Schultz Automobiler

Jeg kan derfor klart anbefale Schultz Automobiler.

23 de outubro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Cedan. Det er virkelig godt at høre - og vi sætter stor pris på din anbefaling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid venlig og hurtig undersøgelse af…

Altid venlig og hurtig undersøgelse af bilen føler at man er velkommen med sin bil også når der er travlt

21 de outubro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Nina. Det er så dejligt at høre, at man altid føler sig velkommen - tak for din anmeldelse.

21 de outubro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Tom. Det er super at høre!

Super god service igen

Super god service igen, havde en bil hvor motor lampen lyste, og ringer ned og får lov til at komme med bilen med det samme. De får kigget på den og lavet det og alt sammen på samme dag, dejligt når noget sker på e fredag at man stadig kan gå på weekend uden bekymringer. Og en bil der virker super service hele vejen igennem

27 de setembro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Charlotte. Det er rigtig dejligt at læse din anmeldelse! Vi er glade for, at der nu er styr på din bil.
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra AutoPartner

Rigtig god service

4 de outubro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Marcel. Det er vi rigtig glade for at høre.
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra AutoPartner

Classificada 4 em 5 estrelas

Rar stemning

Rar stemning.
Noget dyr regning, men god imødekommenhed i forbindelse med reparationer

11 de setembro de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Villy. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Jeg håber, at prisen på regningen giver mening og at der ikke nogle spørgsmål dertil - ellers må du give besked.
Jeg håber, du får en god weekend.
Venlig hilsen Sofie / AutoPartner

Classificada 5 em 5 estrelas

Veludført service på min bil.
Venligt personale.

27 de agosto de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Svend. Tak for din anmeldelse - vi sætter pris på den.
Vi ønsker dig en god weekend.

God faglig betjening.

God faglig betjening.
Et rart sted at være kunde

12 de agosto de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Ellen. Tak for din anmeldelse - dejligt, at du er tilfreds med os.
Vi håber, du får en god dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut godt sted at komme

Absolut godt sted at komme. Gode priser og hurtig service.

12 de agosto de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Morten. Tusind tak for de flotte ord :)
Vi håber, du får en god dag

Super værksted

God service, flot arbejde. Får besked når bilen er færdig. Venlig personale .

6 de agosto de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Kære Bente. Tak for at dele din oplevelse hos os - det er dejligt at læse.
Vi ønsker dig en fortsat dejlig sommer

God Service

Servicen var ok

15 de julho de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Vagn. Det er vi glade for at høre - dejligt, at du er tilfreds med os og vores arbejde.
Vi ønsker dig en fortsat god sommer

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god service, og fint arbejde

18 de julho de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej. Det er vi rigtig glade for at høre - dejligt, at du er tilfreds med os og vores arbejde.
Vi ønsker dig en god sommer

Classificada 5 em 5 estrelas

God service besked når bilen er færdig…

God service besked når bilen er færdig 👍👍

25 de junho de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Hej Jan. Det er vi glade for at høre - og med en besked, kan du jo hurtigt komme på farten i din bil igen.
Vi ønsker dig en rigtig god sommer

saftale overholdt

18 de junho de 2024

Resposta da AutoPartner - Schultz Automobiler ApS

Det er vi glade for at høre og ønsker dig en god sommer.
Venlig hilsen AutoPartner

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais