Autoteknik Odder ApS

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Concessionário auto
  3. Serviço de limpeza completa de automóveis

Velkommen til Autoteknik Odder ApS - Nyt værksted og lille brugtvognsforhandler i Odder. Adresse: Ballevej 4 8300 Telefonnummer salg & Værksted: 4144-8300 Hvad kan du forvente hos os? * Vi sælger billige brugte biler i god kvalitet, Altid nysynet og gennemtjekket for fejl og mangler. * Der tages imod byttebiler, som modregnes dit nye brugtbil køb. * Med fokusere på lave udgifter, kan vi give vores kunder skarpe priser ift, det gennemsnitlige marked. * Vi er et autoiseret Castrol Car Service Center, med skarpe priser på alt værkstedsarbejde. * Autoteknik Odder ApS er et autoiseret skadecenter, og har meget kort ventetid på skadearbejde. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe. E-Mail: kontakt@autoteknikodder.dk Telefon: 4144-8300

Jeg solgte min bil igennem en online…

Jeg solgte min bil igennem en online tjeneste der udbyder biler til forhandlere. Autoteknik Odder kom med det højeste bud. Men da de kom for at skulle hente bilen var prisen en anden. Det kan jeg lave med men at den først bliver afmeldt næsten en måned efter og ikke inden for tre dage er ikke okay (bil afhentet den 19. og afmeldt den 12.). Yderst uprofessionelt.

13 de janeiro de 2026
logótipo da Autoteknik Odder ApS

Resposta da Autoteknik Odder ApS

Hej Kristian. Jeg er ked af den oplevelse du har haft, men må oplyse til denne platform, at du ikke har handlet med os :-)