Super oplevelse ved Stage 3 👌🏻. - Professionelt ✅ - God service og hurtig mail korrespondance ✅ - Yderst renligt og opryddeligt værksted ✅ - Smilende, snaksaglig og venlige ✅ Mikkel give... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk service, fantastiske gutter. Ja det ligger lidt ude på landet, men klart det værd at kører efter! 😁 Bilen fejler intet, uppen kan trække nu på motorvejen😋 selv som pige bliver du indra... Ver mais
Jeg har lige haft min Audi A6 Avant 3,0 TDI Quattro forbi Mikkel og hans fantastiske team ved Stage 3. Fik en optimering af motor og gearkasse (s-tronic). Efterfølgende har bilen fået så meget mere ov... Ver mais
En lille 1,5 PSA diesel med 100hk som vi ønskede lidt mere moment i, til at komme hurtigere rundt om landbrugsmaskiner og “Bløde hatte” Intet problem sagde Mikkel. Han havde ret ! Ingen offentlige ta... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
biltuning, motortuning, justerbar benzintryksregulator, manifolde, banan, benzin, dyser, udstødning, tændspoler, silikoneslanger, lampdasonde, widebandsonde, AFR, Pauter, wiesco, je stempler, je-stempler, wastegate, 500hk, 600hk, 1000hk, megasquirt 3, ms, ms3, billig, kvalitet, chiptuning, remhjul, cylindre, effekt, programmeret, ombygning af bil, hjulspind, High Heat Coatings, total-seal, stempelringe ,E30, mondeo, cosworth, Stage3.dk tuning af alt Tuning, Amby, ms, mega, bmw, Stage3.dk tuning af bil, turbo, kompressor, megasquirt, smedede stempler, tykkere toppakning, ladetryksstyring, vild bil, rullefelt, motorcykel tuning, bmw, opel, toyota, ford, biturbo, dyno rullefelt, vems motorstyring,
Informações de contacto
Nørreager 1, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
- info@
- www.stage3.dk
Dk bedste sted mega fed og ejer er så…
Dk bedste sted mega fed og ejer er så fed at handle med
Lever direkte op til forventningerne
Lever direkte op til forventningerne
Min bil fik præcis de heste som hjemmesiden havde sagt den kunne få, jeg er meget tilfreds og kører gerne 3 timer igen for at få chippet min fremtidige biler hos Stage3
Skal du have den ypperste proffisionel…
Skal du have den ypperste proffisionel tuning på din bil, og have en kundeservice der mærkes som aldrig før, så tag ud til Mikkel og få gjort din bil til en sportsvogn, tak for den beste dag i dag, kæft hvor bilen trækker klasse, forsæt din gode arbejde 10 stjerne så ligger lige 5 yderligere til, stærkt arbejde 😁💪
The best service I have ever seen
The best service I have ever seen. Mikkel is not only competent he also a really good guy. The car runs so smooth and lots more power
Hej igen Mikkel så blev det min tur til…
Hej igen Mikkel så blev det min tur til at skrive hvor tilfreds jeg er med din service og hvor rart et menneske der er nede ved stage3 super god service og sikke en snak vi fik om alt og alle spørgsmål blev besvaret uden tøven og den Mercedes vito kom da bare til at kører godt efter du tog hånd om den jeg er meget imponeret over hvor god service man fik bliver klart anbefalet herfra jeg siger endnu engang tak for hjælpen vi er meget tilfreds med din viden og hvad der skulle til for at bilen kom til at køre ordentlig igen mvh Casper Frederiksen
Gør det!
Super god behandling, virkelig god service, og perfekt tuning, alt hvad jeg havde forventet og mere til. Ville 100% forslå til andre
Skide flinkt personale med god service
Skide flinkt personale med god service
Absolut ingen klager herfra
Fantastisk firma
Fantastisk firma! Man får virkelig fornemmelse af at de ved hvad de har med at gøre. Og så er der kaffe og sodavand. Flinke og venlige. 1000 tak for en god oplevelse.
Ford C-Max ejer fra Randers
Super oplevelse med god service
Super oplevelse med god service, fik både optimeret motor og gearkasse. Men efter et par ugers kørsel, synes jeg måske gearkassen var lige sporty nok til min smag, men med et opkald og en tur til Stage 3 fik Mikkel hurtigt kørt det ind efter mine præferencer og så endda ub. Det er sgu service, tommel op herfra.
Volvo s40 t5 2004
Mikkel er det rigtige valg hvis du vil have det optimale ud af din motor
Hans erfaring og tilgang til justering af parametrene i en ECU er med øje for bedste effekt, indenfor sikre grænser... som ikke fejler, da han ved hvad han laver
Jeg endte med 262hk og 485nm i min volvo S40 t5, med udgangspunkt i 183hk og 321nm, samt den smukkeste effekt kurve nogensinde (+79 hk og +164nm)
Smukt arbejde, tak Mikkel
havde haft min bil hos en anden som…
havde haft min bil hos en anden som havde ingen forstand på at lave alfa Romeo og han have lagt en fejl i min motorstyring. så tog jeg kontakt til Mikkel og han var som altid virkelig flink og rar at snakke med og han kunne lige med det samme finde fejlen og fik også chippet den. kan kun give en kæmpe anbefaling herfra
God service og kompetent arbejde samt…
God service og kompetent arbejde samt fair priser. Jeg fik idag kørt min Astra K ind på rullefelt med Stage 3. Jeg er yderst tilfreds med resultatet. God anbefaling herfra✌️
Super oplevelse endnu engang
Super oplevelse endnu engang, det anden gang jeg får kørt en bil ind hos Mikkel. Denne gang med en sværere opgave som mange andre jeg havde spurgt, sagde nej til, eller havde sat en urimelig høj pris. ( Jeg bor 1.5 time væk fra stage 3, så derfor prøvede jeg at finde en tættere på)
Men det har været hele køre turen værd hver gang, fordi han kan virkelig sit kram.
10/5 stjerner:)
Optimering af Kia Rio 1.0 t-gdi
Jeg vil gerne give Mikkel lidt ros..
Jeg ringede til Mikkel for at høre om hvilke muligheder der er med min Kia Rio 1.0 t-gdi, hvilket der er mange af, men vi fandt en løsning på det..
Løsningen jeg tænkte i første omgang blev det så ikke helt, men noget bedre for kia'en og tilfredsheden hos mig..
Det endte med en optimering af motorstyrenheden som har givet et helt igennem fantastisk resultat, mærker tydeligt forskellen fra før og nu..
Den er meget mere villig i gasreponsen og momentet har også givet mere, og den køre enda hele 3 km længere på literen..
Det er Ca 1,5 måned siden, og den køre simpelthen bedre end da jeg kom hos Mikkel..
Jeg takker for et rigtigt godt resultat Mikkel, jeg kommer gerne igen..
Kundeservice er i TOP!
Jeg var derhenne med min ven, hvor vi endte med var der lidt for tidlig.
Mikkel kom hurtig hen til os og byde os velkomst og sagde at vi bare kunne hyg os der og tilbyd sodavand og kaffe.
Da der endelig blev min tur, snakkede vi lidt om hvad der skulle laves ved den og guide os igennem hele forløbet.
Kan varm anbefale det og vi kommer 100% igen og det bliver ikke sidste gang hellere😊
Tusind tak for lækkert service I har givet os
Når først han har fået penge så er du…
Når først han har fået penge så er du bare luft for ham! Købte udstyr til at chippe biler af ham, men da jeg aldrig kom i gang med det spurgte jeg 6 måneder efter om han ville købe det tilbage igen. Det ville han godt til 1/10 af prisen. Han har kun penge i hovedet, og vil slet ikke høre på noget som helst! Hvis du taler ham imod så går han helt i baglås.
god service
Vw golf 7 1.4 TSI
Mega god service. Kan 100% anbefales
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.