Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Ver mais
Avezu
Leia as opiniões dos outros
Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne... Ver mais
Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Ver mais
A empresa respondeu
Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Avezu
Escrito pela empresa
Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.
Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.
Informações de contacto
Stengærdet 100, 6705 , Esbjerg Ø, Dinamarca
- 75191891
- info@avezu.dk
- www.avezu.com
Hey 🥰 hurtig levering og super gode…
Hey 🥰 hurtig levering og super gode produkter . Knuz Helle fra Vejen.

Resposta da Avezu
Ringe kvalitet, med matchende lav kundeservice
Avezu leverer extensions i ringere kvalitet, end der kan købes på wish.
Håret filtre efter 1 vask og glem alt om, at have løst hår herefter, hvis du handler hår hos denne virksomhed.
De nægter at tage håret retur, fordi man ikke har brugt deres hårplejeserie - og yderligere bør man slet ikke bruge glattejern eller føntørre, for så har du selv ødelagt dit hår. Alle andre hårprodukter end deres egne, ødelægger jo håret?
Jeg håber virkelig ikke, at folk køber deres hår herfra. “For billigt til at være sandt?” Ja, det er billigt, men kvaliteten er godt nok også derefter - ELENDIG.
Jeg vil virkelig anbefale folk, at kigge andre veje efter hår, for det er ikke 1 kr. værd. Kundeservicen er desuden derefter - ej heller 1 kr. værd.
Jeg er ked af, at skulle give dem 1 stjerne, for de fortjener ikke en eneste.
Super gode produkter og super god…
Super gode produkter og super god service 👍👍👍👍

Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. Gid kundeservice og lækkert hår.

Resposta da Avezu
Jeg har købt exstentions mange gange…
Jeg har købt exstentions mange gange hos avezu, og elsker dem lige meget hver gang jeg køber hos dem, kan kun anbefale avezu❤️

Resposta da Avezu
Superbra kvalitet och snabba leveranser…
Superbra kvalitet och snabba leveranser 😍❤️

I love it
I love it! Fantastisk kvalitet og super hurtig levering<3

Varen var udsolgt
Varen var udsolgt. Jeg får først besked herom, da jeg selv kontakter firmaet. Det ret dårlig stil.

Leveringstid var god, men
Leveringstiden var hurtig, men håret er så dårlig kvalitet.
Det filtre, knækker og fælder virkelig meget. Da håret knækker og falder af, kan ringene ikke holde håret fast, i mere end et par dage. Håret er blond, men der ses ufatteligt mange sorte hår. Det filtre så meget og når det skal reddes ud, så samles det i klumper, hvilket resultere i at der ryger rigtig meget af, ad gangen.
Kundeservice er kontaktet, men de mener dette er ganske normalt.
Kan klart ikke anbefales herfra.

Resposta da Avezu
Lang tids levering og ingen…
Lang tids levering og ingen kundeservice.
Da der var gået en uge fra jeg bestilte mit hår til jeg stadig ikke havde modtaget min vare, kontaktede jeg Avezu - eller jeg prøevde. Jeg skrev flere gange på mail, sms og ringede men jeg fik intet svar.
Efter ca. 14 dage modtog jeg mit hår, men stadig uden svar, forklaringen eller undskyldning.
Håret var fint, men det hjælper jo ikke, når man ikke kan nå at få håret til den fest man havde købt det til.

Resposta da Avezu
Hurtig levering - virkelig dårligt hår
Hurtig levering, og nemt at bestille. Men håret er ekstremt dårlig kvalitet, filtrer og “kravler” op i nakken. Det er meget tyndt og forskellige længder på håret. Købte 7 pakker hårtrenser á 60 gram, og når det bare ligger ser det fint nok ud. Men så snart det bliver taget i brug er kvaliteten virkelig ikke pengene værd. Har fortrudt rigtig meget at jeg ikke bare brugte de 2000.- ekstra og købte noget ordentligt hår fra start. Jeg har endda købt deres plejeserie, men den lugter godt nok ikke særlig godt, og shampooen er ekstremt dårlig. (Jeg bruger normalt olaplex shampoo/balsam og kur) - Men Avezu’s serum/hår olie. Den er virkelig god.
Desværre ikke anbefales værdigt hår, men nu er det prøvet og jeg kan kun anbefale ikke og “spare” hvad ekstensions angår. Det er ihvertfald ikke det værd.
Men hurtig levering og god og overskuelig hjemmeside kan de ikke få klager på.
Ordre nr. #104312 + 104285

Rigtig god service
Rigtig god service
Gode priser
Glæder mig til at få håret hjem
Mvh Mille og roubii

Hurtig levering og topkvalitet
Hurtig levering og topkvalitet. Har selv arbejdet med hairextensions og kan genkende kvalitet når jeg ser det. Bestemt kun der jeg køber mine extensions.

Resposta da Avezu
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.