Avezu

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo
  2. Técnico em extensão capilar
  3. Fornecedor de extensões para cabelo

Sobre Avezu

Escrito pela empresa

AVEZU leverer luksus kvalitets hair extentions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion extensions, cold fusion extensions, hår trenser til Flettemetoden, easy weft, clips on hair extensions og tape on hair extensions.

Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.

Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.

Informações de contacto

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er tape jeg har købt var meget dårligt

Det er tape jeg har købt var mega dårligt til ekstensions

2 de novembro de 2022

Kære Mia.

Hvis du har oplevet noget med tape som ikke er som den skal være, så kontakt os endelig på info@avezu.dk så vi har mulighed for at finde en løsning, for den skal selvfølgelig holde.

Vores super tape er noget af det mest holdbare på markedet, så måske der har været en fejl i den.

Classificada 1 em 5 estrelas

Modtog en totalt smadret pakke med…

Modtog en totalt smadret pakke med ødelagt indhold og en ting der helt manglet. Kundeservice vil ikke tage ansvar for at erstatte den ødelagte vare eller den manglende, så det var 300kr helt ud af vinduet. Ikke særlig god service og ingen hjælp at hente hvis tingene er væk eller i stykker.

2 de novembro de 2022

Hej Emma.
Vi er kede af denne anmeldelse. Vi er jo allerede i dialog med dig og har også oplyst dig om vi selvfølgelig beklager at din pakke var ødelagt ved modtagelsen og at der manglede et produkt, men vi selvfølgelig sender dig nogle nye.
Der er sendt nye produkter afsted til dig i dag :)

Virkelig dårlig kvalitet

Jeg har bestilt hår for 1500 kr, og det er det værste hår jeg har haft i mine hænder.
For det første er platin blond overhovedet ikke i nærheden af at være platin blond. Jeg har efter følgende prøvet med en silver kur, som har gjort at håret har fået mange forskellige farver.
Der hænger snore i håret og efter vask er filtre håret som noget man kunne have købt på Wish.
Er virkelig skuffet!!

19 de outubro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Fin oplevelse ☺️

Fin oplevelse ☺️ de glemte godt nok at sende mit hår men kundeservice var super hurtig til at prøve at løse problemet, og jeg fik pengene tilbage med det samme da jeg besluttede mig for at annullere i stedet. Annullerede kun fordi håret ikke ville kunne nå at komme til tiden.

16 de setembro de 2022

Kære Camilla.
Det er korrekt der var sket en fejl i vores system, så din pakke var ikke sendt afsted samme dag som den var bestilt. Og da du havde brug for din bestilling dagen dagen efter, og du ikke kunne nå at få den annullerede vi naturligvis din ordre med det samme :)

Vi håber at se dig igen en anden gang.
Ha en skøn dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bedste kundeservice

Jeg lavede en ordre lidt over kl 13 om fredagen, hvor jeg viste det måske var for sent og få leveret ud samme dag, så jeg skrev til dem..
og fik den bedste service omkring de nok skulle sørge for den blev sendt Idag.. samt de skrev den var jeg ville have var udsolgt men om de måtte sende noget andet som var bedre..
Nu krydset jeg for jeg for den imorgen🤞🤞

16 de setembro de 2022

Kære Kunde.
Tak for din fine anmeldelse den er vi glade for.

Du er mere end velkommen igen en anden gang :)

Super service og meget behjelpelig

Super service og meget behjelpelig
Hurtig svar på spørsmål

9 de setembro de 2022

Kære Elisabeth.

Tak for din super fine anmeldelse den sætter vi stor pris på.

Du er altid mere end velkommen igen en anden gang :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er det værste hår nogensinde

Det er det værste hår nogensinde, men værre endnu er at kundeservicen er simpelthen så ringe. Allerede efter en uge var håret det værste nogensinde.. så skriver man til Pernille, og hun bliver ved med at spørge om produkter osv… jeg har haft extensions i, i 6 år, og har aldrig oplevet noget ligende, jeg ved godt hvordan man plejer extensions. Jeg fatter ikke hun kan køre en virksomhed!! Fraråde kraftigt ALLE ikke at købe deres extensions fra Avezu!!

17 de agosto de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Hej Stephanie.
Vi er kede af at hører om din oplevelse. Avezu er en af de største leverandør indenfor hair extensions i danmark, og går meget op i kvaliteten er i orden, men man kan selvfølgelig være uheldig nogen gange at der kommet et hår med fejl, men det er heldigvis sjældent det ser, men man skal selvfølgelig huske at det er også vigtig man plejer håret korrekt for at håret er blød og lækkert længst muligt.

Kontakt os endelig på info@avezu.dk så vi kan tjekke op på håret, og der evt kan være en fejl i håret.

Classificada 3 em 5 estrelas

Farven var forkert

Kvalitet på håret virker rigtig lækkert men desværre den “kolde” lyse farve som de viser på deres side og den man modtager er to vidt forskellige.. den lyse farve er desværre meget gylden .. servicen i forhold til at tage retur er helt fint men falsk reklame gør desværre meget i forhold til at skulle bestille derfra igen 😔

28 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Skrev en dårlig anmeldelse og skulle…

Skrev en dårlig anmeldelse og skulle kontakte dem på få en løsning på sagen...det her er svaret

VI beklager rigtig meget din oplevelse. Vi har aldrig oplevet dette problem før med vores keratin, og er ellers kendt for at bruge en stærk holdbar keratin på vores hår, men det lyder til du måske har været uheldig.

Ha en skøn dag

Pernille Dam

Vil fraråde alle og købe fra dette sted og kreatinen er ikke italiensk som de påstår og de gør alt for en god anmeldelse men de sælger voks til folk. Frarådes at købe den her kreatin til alle og vil råde folk til købe deres ting et andet sted. Spil af penge.

24 de julho de 2022

Hej Sandra.
Vi vil meget gerne hjælpe, og give dig noget nyt keratin, men det virkede ikke som om du overhovedet vil have noget nyt keratin. Og vi giver desværre ikke pengene tilbage men en ny vare hvis der evt er fejl i.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, håret lever fuldstændig op til mine forventninger. Jeg er meget tilfreds med farven som matcher mit eget hår. Handler gerne ved Avezu igen.

23 de julho de 2022

Kære Lisbeth
Hvor er det dejligt at du har været tilfreds med din oplevelse hos os, og at vores hår lever op til dine forventninger - det er vi virkelig glade for at høre :)

Du må ha en skøn dag.

Kvalitet som hestehår :-(

Har haft håret påsat i mindre end to uger - plejet og passet håret fornuftigt. Alligevel minder håret om hestehår.
Virkelig ikke anbefalesværdigt. Har haft påsat hår i knap 9 år, og det her må indtil nu være den ringeste kvalitet, som jeg har stiftet bekendtskab med.

18 de julho de 2022

Kære Vanessa.

Jeg er ked af at høre du ikke har været tilfreds med dit hår. Vi ønsker kun at vores kunder skal få glæde af deres nye hår.
Send det endelig ind til os så vi kan teste det.

Vi ønsker kun du skal være tilfreds, så du må meget gerne tage kontakt til os, så vi kan snakke om en løsning du er mere tilfreds med, så du får en god oplevelse

Super tilfreds

12 de julho de 2022

Kære Manal.
Tak for din anmeldelse, den er vi super glade for :)
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds.

God dag til dig.

De BEDSTE

I er det BEDSTE sted (i MIN verden) man kan købe extensions samt tilbehør :)

19 de junho de 2022

Kære Heidi.
Tusind tak for de super fine ord og bedømmelse du har givet os. Den er vi super glade for :)

Du må ha ne skøn dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och väldigt fint hår

Snabb leverans och väldigt fint hår. Jag är jättenöjd

Kära Elisabeth.
Tack för ditt omdöme, vi är supernöjda med det :)
Vi är glada att höra att du alltid är glad och nöjd.

Du är alltid mer än välkommen en andra gång.
Goddag till dig.
Med vänlig hälsning AVEZU

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig nogle problemer med hverken pris…

Aldrig nogle problemer med hverken pris eller kvalitet

Hej camilla.
Tak for din anmeldelse, den er vi super glade for :)
Vi er glade for at hører du altid er glad og tilfreds.

God dag til dig.

Jeg elsker jeres hår

Jeg elsker jeres hår har brugt det i mange år. Men pauser. Det holder som man passer på det. Min sidste påsætning på mug selv holdte 6 mdr. Leveringen er hurtigt og de super søde snakke med ang råd og anden info.
Har snakket par gange med Pernille hun er mega sød
10☆ fra mig.

Hej Frederikke.
Tak for din anmeldelse, den er vi super glade for :)
Vi er glade for at hører du altid er glad og tilfreds og at du elsker vores hår.

Skøn dag til dig :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke helt tilfreds og ikke platin farve…

Ikke helt tilfreds og ikke platin farve :(

Jeg købte A60, platinblond, i håb om at de var platin. Det var de ikke, men mere gylden/mørke blond. Avezu anbefalede silver shampo kur, det er gjort af flere omgange, men har resulteret i forskellige farver af håret, men ikke i nærheden af platin/hvid. Der hænger mange snore ud af syningerne og der er rigtig mange helt sorte og røde hår i.
Kundeservicen og leveringstiden er til gengæld god!

10 de junho de 2022

Hej Michelle.

Vi er kede af at hører farve 60A# platin blond ikke var som du forventede. Vi har prøvet at fange farven så godt vi kunne som den ser ud i virkeligheden :)

Du er altid mere end velkommen til at sende billeder af dit hår og vi hjælper gerne med farvevalget.

Skøn dag til dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt levering og håret er ad god…

Hurtigt levering og håret er ad god kvalitet

7 de junho de 2022

Hej Icefox.
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds.

Skøn dag til dig

AVEZU

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais