Met mijn dochter Lvb en autisme een fantastische verjaardagsfeestje gehad. Samen met vier vriendinnetjes fotolijstje versierd, foto gemaakt met schildpad lia en varaan Bob. Toen een avontuurlijke toch... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb met Avonturia alleen maar positieve berichten! Zowel in de winkel (waar we soms komen) als wel van de webshop waar ik vaak bestel. Vooral veel papegaai kooien gekocht de laatste 2 jaar wel 4 of... Ver mais
I was skeptical ordering from here because it only has three stars. But, I was pleasantly surprised and very happy that I ordered from them. I purchased four UVB bulbs and two basking lights on 29 Ma... Ver mais
Een geweldige winkel met kundig en betrokken personeel. Ben zelf een terrarium en aquarium liefhebber en maak zelden mee dat alle dieren zo goed verzorgd worden. Alles was gezond en gehouden bin... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
De webshop van Avonturia de Vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.
Informações de contacto
Kerketuinenweg 3, 2544CV, Den Haag, Holanda
- 070 363 7272
- webshop@avonturia.nl
- www.avonturiashop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super netjes binnen gehad
Bestellingen netjes compleet binnen gekrijgen
De meiden kunnen weer eten en slopen elke maand bestellen we met veel plezier
Eerste ei is een paar uur na levering…
Eerste ei is een paar uur na levering broedhuisje gelegd. Ik denk dat goedgekeurd is ;) Extra ster voor het opvulmateriaal dat avonturia bij haar pakketten gebruikt: gegarandeerd urenlang speelplezier.
Prima website en informatie over de…
Prima website en informatie over de bestelling.
Snel geleverd met een leuk extraatje.
Mijn papegaai speel graag mee
Geweldige mooie en vele dierenspullen
Geweldige mooie en vele dierenspullen
Snel gelegerd
Winkel. Is ook superleuk
Top bedrijf
Makkelijk bestellen , snel in huis.
Klantenservice goed bereikbaar.
doos niet toegedaan en visvoer bakje kapot
de doos was volledig open (geen plakband of iets anders) en een dekseltje van het visvoer is kapot waardoor het niet sluit.

Resposta da Avonturia Shop
Altijd goede en snelle levering na…
Altijd goede en snelle levering na online bestelling, groot assortiment. Geen reden om ergens anders te kijken/proberen.
Snelle complete levering.
Een enorm assortiment en primabediening…
Een enorm assortiment en primabediening en levering.
Leuke speeltjes
Verkeerde product geleverd.
Verkeerde product geleverd.
Wel snel opgelostaat!
Fantastisch
Er zat een speeltje bij wat erg snel…
Er zat een speeltje bij wat erg snel kapot was. Kreeg de mogelijkheid om een nieuw exemplaar te krijgen of geld terug. Gekozen voor een nieuw exemplaar helaas was dit speeltje tijdens de verzending al weer kapot gegaan. Na melding netjes mijn geld terug gekregen.
Altijd alles netjes verpakt en vlotte afhandeling van zowel de bestelling als de klacht.
👍👍
Order was snel afgehandeld en compleet.
Betrouw bedrijf en goede service.