Axel.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Købte nogle relativ dyre shorts fra brigiia (italiensk mærke). De var egentlig super gode, lige indtil første vaske! Nu er de blevet super rynklet og stoffet foran lynlåsen sidder ikke foran, så ma... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bosat på Sjælland ligger det ikke umiddelbart at skulle handle i AXEL. Men ikke mange på Sjælland forhandler produkter som f.eks Italienske Trammerosa. Det brand og andre fine vare hjælper team AX... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte tre skjorter, som blev leveret meget hurtigt. De viste sig at være for store, så de skulle returneres. For at sikre, at jeg kunne få de korrekte størrelser, så bestilte jeg de samme tre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev endnu en gang bekræftet i hvorfor jeg har handlet hos Axel lige siden de åbnede. En sublim service koblet sammen med et meget spændende udvalg af skønne aktuelle tøjbrands. Outstanding. Tusi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Sobre Axel.dk

Escrito pela empresa

axel.dk og AXEL er modetøjsbutikker med høj profil, der sælger modetøj i Århus, København og online. Vi sælger eksklusivt mærketøj fra mange af de kendte internationale tøjmærker som fx Moncler, Paul Smith, A.P.C, Canada Goose, Dondup, Dsquared2, C.P. Company, Herno, Barena Venezia, Closed, EVISU og mange flere. Vi lægger stor vægt på at være førende inden for mode og livsstil, kombineret med god personlig service.

axel.dk kundeservice

Escrito pela empresa

Gratis levering
Gratis levering til en pakkeshop i Danmark ved køb over DKK 499,-
Hurtig levering
Alle ordrer afsendes fra vores butik inden for 1-2 hverdage. Ordrer lagt på hverdage inden kl. 12:00, bestræber vi os altid på at afsende samme dag.
14 daqes returret
Du har altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Alle varer købt på axel.dk kan byttes i AXELs butikker.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

36 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Supergod service

Supergod service - hurtig levering og pæn gave indpakning samt en vedlagt faktura og en returseddel i et etui… ALT var OK og jeg er bestemt en tilfreds kunde der gerne handler videre hos Herretøjsforretningen “ Alex “

7 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bosat på Sjælland ligger det ikke…

Bosat på Sjælland ligger det ikke umiddelbart at skulle handle i AXEL.
Det brand og andre fine vare hjælper team AXEL mig altid med at få frem.
Flinke, friske og servicemindede betegner butikken godt.
Claus

27 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet af shorts

Nu er de blevet super rynklet og stoffet foran lynlåsen sidder ikke foran, så man kan se den blanke lynlås under brug. Skuffende kvalitet, når man forventer at få leveret en god vare, som kunne holde i mange sæsoner.

27 de junho de 2024
logótipo da Axel.dk

Resposta da Axel.dk

Hej Jonas,
Tak for din anmeldelse 😊
Jeg er ked af at høre, at du har oplevet udfordringer med dine shorts. -Det vil vi naturligvis gerne se nærmere på.
Vi kan ikke umiddelbart se, at du har været i kontakt med kundeservice angående dine shorts og du må derfor meget gerne henvende dig på kundeservice@axel.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og forhåbentlig finde en løsning.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Rigtig god dag 😊
De bedste hilsner, Ronni www.axel.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Troværdige og med kundeoplevelsen i fokus

Købte et par hvide sko der kom på tilbud ganske kort efter mit køb og jeg skrev så til Axel om dette og fik denne mail:

Hej Kadri

Tak for din mail.

Det forstår vi godt.
Differencen på DKKxxx,- er tilbageført til dig.

Rigtig god weekend. 😊

Med venlig hilsen // Kind regards
//Nevi

Og mit svar til Axel for uovertruffen god service:

Hej Nevi,

Og det her er da vanvittig god service og hold da op hvor fik i bare et smil frem hos mig. Jeg har allerede bestilt de beige farvede sko som tak for jeres uovertrufne gode service og ekstrem hurtig response. Der gik jo knap 20 minutter fra min mail blev sendt til i svarede mig.

Tak og i har nu fået jer en ny kunde 😊

12 de julho de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais