Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

The Copenhagen store is absolutely beautiful. Staff is kind and highly experienced - they know good taste. Great service and clothes that are out of this world.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mond of Copenhagen leverte en utrolig god kundeopplevelse fra start til slutt. Helt fra oppmåling og valg av stoffer, utsnitt og tilvalg til leveranse av ferdig produkt var opplevelsen 10 av 10. Det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Working with MOND is a truly distinctive experience from the moment you step through the door. From the warm welcome by Adam, Daniel, Oliver, and the entire team, to the moment you slip into a piec... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Alfaiate de vestuário masculino

Escrito pela empresa

We believe that custom tailoring is the future of classic menswear. We create quality garments that are made to last, based on the design and measurements of each client, ensuring a perfect fit and unparalleled comfort. Our made-to-order production process helps to eliminate some of the common issues in the clothing industry such as waste and overproduction, since we only start producing when there is a demand. We offer both personal in-store fittings with our experienced clothiers and 3D body scanners, as well as our purely online SmartFit algorithm to assist you with your custom clothing, no matter where you are. We always include our 100 days of fitting guarantee to ensure your satisfaction. We call it, The tailoring revolution.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

The Copenhagen store is absolutely…

11 de abril de 2026

Resposta da Mond

Thank you for your kind words. Looking forward to see you again in the future.

/Mond

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har gentagende gange skrevet mail…

Jeg har gentagende gange skrevet mail til Mond via deres hjemmeside ang. igangværende bestilling uden jeg har fået svar. Jeg har prøvet at ringe til KBH afdeling uden tlf. blev taget. Har ringet til venlig medarbejder i Århus, som lovede at give Kbh afdeling besked om at ringe til mig. Jeg har efter efter en uge stadig ikke hørt fra dem. Man må sige servicen er i top hos Mond….

31 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik lovning på en skjorte til 1600,- kr…

Fik lovning på en skjorte til 1600,- kr at der ville gå 1 1/2 md til levering, men efterfølgende en mail om at der vil gå 2 md. Det er ikke i orden. Desuden var oplevelsen dårlig på Gammel Kongevej. En sælger der på trods at vi var i gang med at bestille skjorten, 3 gange betjente kunder der kom ind i butikken efter os. Det kan godt være jeg ikke lignede en million da jeg kom ind i butikken, men det var så højrøvet og uprofessionelt. Jeg samlingerne det lidt med Pretty woman. Jeg har fået bedre betjening i H&M fra personalet. Jeg nævnte til sælgeren at jeg havde købt skjorter i Suit supply, og hans øjne var ved at falde ud og han fortalte han havde venner der havde arbejdet der, og de var ikke særlig gode. Husk man skal aldrig tale grimt om konkurrenter, det er dårlig stil. Jeg har nu været ganske tilfreds med suit supply, de er venlige og har ikke lang leveringstid… kan ikke anbefale Mond

2 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid fantastisk service og god…

Altid fantastisk service og god stemning fra personalet hos Mond. Det altid en oplevelse at se frem til at skulle ned i butikken, både for at vælge nyt tøj, men lige så meget når det færdige tøj skal hentes. Tøjet sidder altid lige i skabet, og ellers bliver det let og hurtigt rettet til.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Mond

Tusind tak for de pæne ord! 🙌
Det betyder meget for os, at både stemningen i butikken og oplevelsen, altid lever op til dine forventninger.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Mond.

Amazing suit

Perfect service and amazing salesperson 🙏👌

30 de outubro de 2025

Thank you so much.

Great customer service

Great customer service. Good hospitality and good service. The price on the dress was justified when you take in to consideration of quality and its tailored to you. Mabye the vest price is a bit siff, but other than that i have nothing to complain about. Highly recommended!

24 de setembro de 2025

Resposta da Mond

Thank you so much for your kind words and recommendation! We’re delighted to hear you felt well taken care of and that the quality and tailoring met your expectations. We’ll also take your feedback on the vest pricing into consideration – it helps us a lot to hear honest input like yours. We look forward to welcoming you again soon!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har aldrig haft et stykke tøj, der passede mig så perfekt

Jeg har lige modtaget min nyeste skræddersyede jakke fra MOND, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Stoffet er enestående, håndværket er imponerende, og pasformen er noget helt særligt. Jeg har aldrig haft et stykke tøj, der passede mig så perfekt – det sidder bare på kroppen på en helt fantastisk måde. Jeg kunne ikke være gladere. Jeg ser allerede frem til at booke tid og få lavet en overcoat til den kommende efterårs- og vintersæson. Jeg kan varmt anbefale MOND.

20 de agosto de 2025

Resposta da Mond

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at både stof, håndværk og pasform har levet op til dine forventninger – og at jakken føles helt perfekt på dig. Det er netop sådan, vi ønsker, at oplevelsen skal være.

Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med at designe en overcoat til efterårs- og vintersæsonen. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk personale, som er kompetente og venlige. De har et stort udvalg af luksus metervarer, så jeg kunne finde præcis det, jeg ledte efter.

20 de agosto de 2025

Resposta da Mond

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du fandt præcis det, du søgte – og vi håber at se dig igen snart.

Kompetent og vidende ekspedient

Min ekspedient kunne hjælpe og vejlede med hver en lille ting, så jeg følte i sandhed, at der blev taget rigtig hånd om mig.

Sættet jeg modtog sidder helt perfekt, og der var næppe behov for nogen tilrettelser. Jeg har fået præcis det sæt, som jeg visionerede.

8 de agosto de 2025

Resposta da Mond

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du følte dig godt vejledt hele vejen igennem, og at sættet sidder perfekt uden behov for tilretninger.

Vi sætter en stor ære i at forstå kundens ønsker og sikre, at resultatet matcher visionen – så det betyder meget for os at høre, at vi har ramt plet hos dig.

Vi håber, du får masser af glæde af sættet, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon service og energi fra man kommer…

Kanon service og energi fra man kommer ind af døren

1 de agosto de 2025

Resposta da Mond

Tusind tak for din anmeldelse! Vi elsker at høre, at energien og servicen mærkes helt fra starten – det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Great personal service and good quality

Ordered four shirts now through the Copenhagen store. My wife used to work for Turnbull & Asser and she assessed them as being well sewn. Very impressed with the level of personal attention and guidance - no cynical selling by people who seem more interested in themselves than you, the customer. For made-to-measure, the prices are very reasonable too. Highly recommended.

1 de agosto de 2025

Resposta da Mond

Thank you so much for the kind words! We're especially honoured by your wife's assessment – Turnbull & Asser is a high benchmark. We're glad you felt well guided and taken care of throughout the process – that's exactly the experience we aim to deliver. We truly appreciate your recommendation and look forward to helping you again soon!

Classificada 3 em 5 estrelas

Meget dyrt, underlig service

Jeg har i Mond købt følgende:

1 skjorte: 1.399 kr.

Jakkesæt i tre dele: 16.348 kr.

Kreationen af jakkesættet sker ved, at man først får sin krop scannet. Herefter iføres man en hyldevare nogenlunde i ens størrelse, som en sælger måler efter. Man vælger også stof, farve mv. baseret på prøver fra et katalog. Der bliver herefter lavet en bestilling på et jakkesæt efter ens mål og ønsker.

Selve bestillingen, herunder angivelse af mål mv., har man ikke meget med at gøre, den foretager sælgeren over en ipad.

Det er en meget behagelig proces, og sælgeren er venlig gennem hele forløbet. Det går dog meget stærkere, end jeg troede, at det ville.

Da mit jakkesæt er målt op og bestilt, spørger sælgeren, om jeg skal have en skjorte med. Det skal jeg. Han taster det herefter ind. Jeg spørger, om han ikke skal måle skjorten op. Det siger han, at han ikke behøver, da han har alle de mål, han skal bruge, fra scanningen. Jeg undrer mig meget over dette for i så fald, var det vel ligegyldigt at måle jakkesættet op, og jeg spørger derfor flere gange sælgeren, om han ikke alligevel skal måle skjorten efter. Der er dog et strategimøde mellem de andre sælgere i gang i butikken, og jeg er den eneste kunde. Jeg kan mærke på sælgeren, at han føler, at han går glip af mødet, fordi han hjælper mig. Jeg ender med at give mig og stole på, at det efter hans ekspertvurdering ikke er nødvendigt at måle skjorten op.

Jakkesæt og skjorte skal, da det er færdigt, hentes i butikken og (ideelt set) skal jeg have mulighed for at prøve det og bestille tilretninger. Desværre havde Mond enormt travlt, da det blev min tid. På dagen får jeg besked om, at de vil have mig ned 2 timer før. Den besked får jeg dog først allerede på det tidspunkt, hvor de vil have mig derned. Det kan jeg ikke imødekomme (jeg var ikke ledig, men selvom jeg var, kan jeg ikke være i butikken med så kort varsel), og der kan ikke findes en anden dag, da det i så fald betyder, at der ikke er tid til at lave eventuelle tilretninger.
Derfor holder vi fast i tiden, men da jeg kom ned, havde jeg en følelse af, at de ville have mig hurtigt ud. Jeg måtte over for en ny sælger selv insistere på at prøve jakkesættet i butikken og ikke bare tage det ubeset med hjem, selvom det var tydeligt, at de grundet travlheden helst ville have, at jeg bare tog jakkesæt og skjorte og gik. Jeg måtte også bede sælgeren (der var utrolig sød og meget vidende, men som håndterede flere andre samtidig med mig) om at tage sig tid til at tale pasform mv. igennem med mig. Man er sat 30 min med en ekspert i vente, og af de 30 min brugte jeg 2 min på at skifte til jakkesættet, 23-25 min på at vente på, at sælgeren (eksperten) blev ledig, og under 5 min på at tale jakkesættet og skjorten igennem med sælgeren.

Det viser sig, at skjorten har en rædsom pasform, da ærmelængderne er for korte, og da den sidder dårligt om skuldre og om armene. Hvis bare den første sælger havde målt skjorten op, som jeg bad om. Nå, sket er sket.

Den nye sælger er meget sød omkring skjortens dårlige pasform, som han med det samme anerkender, og han beklager også mange gange, at der ikke blev målt op første gang (for selvfølgelig var det ikke korrekt, at der ikke skulle måles til skjorten), men jeg har en følelse af, at havde jeg ikke selv påpeget det, så havde sælgeren ikke italesat skjortens dårlige pasform, simpelthen fordi han har for travlt. Han foretager en meget, meget hurtig måling, og der bliver bestilt en ny skjorte.

Selve jakkesættet vil jeg også gerne tale igennem med sælgeren, og vi når da også at blive enige om, at bukserne er for korte, og det aftales, at Mond vil lægge dem ud, men mere når vi faktisk ikke, før jeg får at vide, at butikken skal lukke, så der er ikke tid til at tale det yderligere igennem. Det er ærgeligt for på det tidspunkt, har jeg jo nærmest alene brugt tiden på at vente på, at sælgeren blev ledig, og der er helt klart andre ting, som der skal ses på. Eksempelvis synes jeg, at jakken strammer om bryst/mave.

Opdateret:

Jeg har efterfølgende fået bistand af en tredje sælger, der er super kompetent. Han har ikke bare hjulpet mig med de problemer, jeg havde, han har også taget sig tid og fundet ting omkring vestens pasform, som hverken jeg eller de andre sælgere havde opdaget. Desværre har han også oplyst mig, at meget af det, som særligt den første sælger har rådgivet mig til, er ufuldstændigt hvis ikke direkte forkert. Jeg føler derfor, at jeg ikke er i gang med at skabe drømmejakkesættet men derimod ved at brandslukke butikkens tidligere fejl, og jeg havde helt klart truffet andre og bedre valg, hvis jeg havde haft den tredje sælger med fra start. Jeg har sat bedømmelsen af Mond op (alene grundet den tredje sælger), men jeg synes stadig, at det er kritisabelt, hvor stor kvaltetsforskel, der er, alt efter hvilken sælger, man får, og havde jeg vidst dette, havde jeg nok ikke valgt Mond.

12 de junho de 2025

Kære Peter,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at opdatere og dele din oplevelse så detaljeret. Først og fremmest er vi rigtig glade for at høre, at du til sidst mødte en af vores kolleger, som du følte dig tryg ved, og som hjalp dig grundigt – det er præcis den oplevelse, vi altid ønsker at levere.

Når det er sagt, er det klart, at vi i starten af dit forløb ikke har levet op til den standard og rådgivning, du med rette kunne forvente – især når det gælder kommunikation omkring skjorten, håndteringen af din opmåling og tiden, der var sat af til din fitting. Det beklager vi oprigtigt.

Du har helt ret i, at der ikke bør være så stor forskel i oplevelsen, afhængigt af hvilken sælger man får – det arbejder vi aktivt på at forbedre, blandt andet gennem bedre træning, planlægning og intern sparring. Vi tager også dine input omkring tempo og travlhed i butikken meget alvorligt, da det aldrig bør gå ud over den tid og ro, man som kunde skal have til at træffe de rigtige valg.

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback – både den kritiske og den rosende del – og vi håber, at du, trods alt, ender med et sæt tøj, du føler dig 100% hjemme i.

Med venlig hilsen
Team MOND

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais