Jeg købte et sæt BAARK til min kæreste i fødselsdagsgave da hun er meget glad for sin Sage kaffemaskine. Jeg fik dog desværre købt den forkerte model, men oplevede super god service i forbindelse m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig lækre produkter, som får den lidt industrielle Espressomaskine til at se hammer godt ud - er virkelig glad for mit køb 😊
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi skaber træprodukter til dig og din espressomaskine! Til hjemmebaristaen, hvor kun det bedste er godt nok!
Informações de contacto
Dinamarca
- www.baarkofficial.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Virkelig lækre produkter
God service og lækre produkter
Fik bestilt en forkert model der ikke passede til vores maskine, men fik den hurtigt ombyttet uden beregning.
God service og lækre produkter!
Jeg købte et sæt BAARK til min kæreste…
Jeg fik dog desværre købt den forkerte model, men oplevede super god service i forbindelse med at sende den retur og få byttet til den rette model.
Vi er også begge meget tilfredse med det nye look kaffemaskinen har fået og synes det er et lækkert materiale og en god kvalitet :-)
MEGA flot produkt
Jeg fik det i fødselsdagsgave i dag, og det er simpelthen så flot et produkt! Kan virkelig anbefales😍
Virkelig lækkert produkt og bedre…
Virkelig lækkert produkt og bedre funktion end standard i vores Sage kaffe maskine 👌🏼👌🏼
12/10 oplevelse
hjemmesiden er utrolig let at navigere samt stilren. Produkterne er af højeste kvalitet og er urolige lækre i deres finish. Leveringen var utrolig hurtig.Alt i alt er jeg super tilfreds med alt produkterne, levering og servicen, klar anbefaling herfra. Kommer til at handle derfra igen!
Komplet sæt til Sage
Jeg har købt helt sæt til Sage, og det er helt fantastisk. Rigtig god tamper og portafilter og bare så smukt at se på. Og derudover meget personligt med en lille håndskrevet hilsen i pakken. Stor anbefaling!
Super lækre produkter fra øverste hylde…
Super lækre produkter fra øverste hylde og virkelig god kvalitet
Rigtig hurtig levering
Det er Dansk når det er det er bedst
Jeg bestilte det komplette sæt til min…
Jeg bestilte det komplette sæt til min Sage maskine, det er rigtig fine produkter.
De blev leveret hurtigt.
Så en klar anbefaling herfra👌🏼
Rigtig god service og kvalitet
Jeg havde dsv. købt et produkt som ikke passede til min maskine, og kontaktede dem derfor på mail, om hvorvidt vi kunne finde en løsning. Allerede 20 min efter fik jeg svar og en løsning på problemet. 5 stjerner både for kvalitet af produktet og god service!
Virkelig gode og flotte produkter
Virkelig gode og flotte produkter. God, hurtig og personlig service.
Gode kvalitetsprodukter og fantastisk kundeservice
Gode kvalitetsprodukter.
Vi havde desværre bestilt til den forkerte SAGE model. Deres kundeservice var hurtig, meget imødekommende og god.
Stor anbefaling herfra.
Sindsyg fede produkter
Sindsyg fede produkter, virkelig flotte håndtag i dansk design, hurtig levering og rigtig god kundeservice. Derudover er det muligt at tilkøbe det virkelig fede og gode pesado hybrid portafilter som ikke udbydes mange steder i Danmark. Dette er anden gang jeg køber håndtag hos Baark og det er bestemt ikke sidste, tak for en god oplevelse og fede produkter.

Højeste kvalitet!
Jeg kan anbefale baark til alle dem, som ønsker kaffe-grej i aller højest kvalitet. Da min TCA portafilter kom frem, hvilket det hurtigt gjorde, var jeg med det samme forelsket:) Trækker fantastisk espresso med det!
Fantastisk kundeservice
Jeg har i dag kontaktet BAARK for at få hjælp til at bytte en julegave, så tingene passede sammen. Jeg fik hurtig hjælp og også lidt udover hvad man kan forvente. Det var en julegave som jeg fik byttet senere end aftalt, og alligevel fik jeg god hjælp og muligheden for at bytte til netop det som passer til min kaffemaskine.
Produkterne er meget flotte, nu venter jeg spændt på at modtage.
Mange tak for hjælpen

Kaffeæstetik af første skuffe
Baark’s produkter er en udvidelse af den daglige kaffeoplevelse, til ikke kun at være en smagslig men også visuel fornøjelse. Jeg nyder hver dag at bruge deres kvalitetsprodukter som passer perfekt ind i mit sortiment - sand kaffeæstetik. Jeg glæder mig allerede til mit næste køb 😍😍

Jeg elsker alt ved BAARK!🤌
Jeg elsker alt ved BAARK!
Tanken bag, æstetikken, håndværket og kvaliteten. Alt spiller bare 👌
Og så er kundeservice helt i top!
Jeg er så glad for mit sæt i eg til min Sage barista maskine.
Kæmpe anbefaling herfra 💕

Resposta da BAARK ApS
Fantastisk produkt og perfekt service
Fantastisk og flot produkt, præcis som på billederne. Perfekt kundeservice. Jeg vil anbefale til alle interesserede.

Fem stjerner
Meget tilfreds med kvalitet og tilstedeværende kundekontakt.

Resposta da BAARK ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.