Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det rigtige udvalg, hurtig levering og den sødeste kunde mail ved bestilling. 5 hjerter for humør og personlig touch

Classificada 5 em 5 estrelas

Banditten har først og fremmest et rigtig godt udvalg af legetøj og tøjdyr. Jeg har bestilt fra dem flere gange og har intet negativt at berette. De har pakket og afsendt mine ordrer hurtigt og min... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Eva, Malene og Susanne. Aldrig har jeg i mit lange liv, på 79 år, moret mig så meget over en (ordrebekræftelse) meddelelse om at min bestilte vare er pakket og afsendt. Hvor er det forfrisk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. Loja para bebé
  3. Loja de moda infantil

Escrito pela empresa

Bandittens børneunivers består af vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København Ø samt vores webshop banditten.dk. Vi har over 20 års erfaring med fantastisk legetøj og børneinteriør, så du kan trygt handle hos os. Hos Banditten finder du et stort udvalg legetøj i den allerbedste kvalitet samt et bredt udvalg af børneinteriør, der både pynter og skaber hygge i børneværelset. Mange af vores kunder finder den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen, mindre skolegaver eller kreativt legetøj til ferierejsen hos os. Vi pakker naturligvis gratis alt ind i vores eget smukke gavepapir og sætter byttemærker på, så gaverne altid kan byttes. Vi har nemlig ingen byttefrist på gaver købt i vores fysiske butik, så der er intet hastværk og man kan komme når som helst det passer ind i hverdagen. Hos Banditten lægger vi stor vægt på den bedste kundeservice, højeste kvalitet, smukkeste design og naturligvis glæden ved at finde noget man ikke ser i de gængse legetøjsforretninger. Besøg os på Østerbrogade 138 eller kig forbi vores webshop www.banditten.dk. Vi glæder os til at se dig!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

det har været en stor fornøjelse at…

det har været en stor fornøjelse at handle i Banditten. I kan roligt handle der

14 de agosto de 2018

Kære Lars,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder rigtig meget for os. Jeg håber at de fine dukker bringer masser af glæde hos modtageren :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og fin indpakning…

Super hurtig levering og fin indpakning med personlig hilsen!

2 de agosto de 2018

Kære Linda,

Hvor er det bare dejligt at høre at du syntes om indpakningen - det skal jo gerne se godt ud, når man giver en fin gave :) Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder rigtig meget for os.

De varmeste hilsner
Susanne, Eva, Simone og Malene

Super god service

Super god service. Hjemmesiden mht betaling var i udu, men fik super hjælp pr telefon af 2 søde ekspedienter (Malene og ?) og kunne betale med Mobilepay.Min pakke er nu på vej. Mine bedste anbefalinger herfra.

24 de julho de 2018

Kære Pernille,

Du skal have mange tak for at tage dig tid til at anmelde vores butik. Hvor er jeg glad for at du havde en god oplevelse på trods af fejl på hjemmesiden :)

Lynhurtig behandling af ordre

Lynhurtig behandling af ordre. ☺ ☺

28 de maio de 2018

Kære Leif,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder rigtig meget for os. Vi håber at den klassiske bølle bamse har haft en dejlig sommer hos sin nye familie :)

Mange sensommer hilsner
Susanne, Eva, Simone og Malene

God oplevelse

God oplevelse, service i top, vil helt sikkert anbefale jer. Mvh AHP

1 de fevereiro de 2018

Kære Anders,

Hvor er det bare dejligt at høre at din pakke kom hurtigt frem. Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder rigtig meget for os :)

5 ud af 5

5 ud af 5! Jeg bestilte mine varer få dage før jul, og fik allerede tilsendt dem 2 dage efter. Jeg blev undervejs underrettet omkring leveringsprocessen via mail (meget søde kreative mails forresten:-)) Så jeg vidste præcis hvornår pakken var pakket og sendt afsted.
Jeg ville helt sikkert bruge Banditten igen.

26 de dezembro de 2017

Kære Christina,

Hvor er det bare dejligt at høre at gaverne kom frem til jul og at alt var i orden :) Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det betyder rigtig meget for os.

Mange Nytårshilsener,

Malene, Simone, Eva & Susanne

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, med “bandit”humor.

19 de dezembro de 2017

Kære Margit,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Banditten, det betyder rigtigt meget for os :)

Hav et rigtigt godt nytår!

Malene, Simone, Eva & Susanne

Hvor er I dejlige

Hvor er I dejlige. Sidder og smiler endnu. 👍
Flere af jeres slags til mig.
Ønsker jer banditter en fantastisk jul. 🌲🌲

15 de dezembro de 2017

Kære Jessie,

Tusind tak for din anmeldelse af Banditten, det er simpelthen så sødt af dig. Vi elsker glade kunder og gør vores bedste for at det bliver en god oplevelse at handle hos os - både på nettet og i vores butik. Så er det bare fantastisk at få af vide at det virker! :D

Hav et rigtigt fantastisk nytår!

De varmeste hilsener,

Malene, Eva, Simone & Susanen

Alt er efter bogen:-))))

27 de novembro de 2017

Kære Peter,

Tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde Banditten, det sætter vi stor pris på :)

De bedste hilsener,

Eva, Susanne, Malene & Simone

Fantastisk hurtig service

Fantastisk hurtig service - og en opfølgende mail efter at pakken var afsendt, som bragte et stort smil frem:)

20 de novembro de 2017

Kære Tine,

Tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den. Det betyder rigtig meget for os i Banditten :)

Glade hilsener,

Simone, Malene, Susanne & Eva

Fantastisk

Fantastisk , så hurtigt leveringen er , bestemt ikke sidste handel (y)

8 de novembro de 2017

Kære Helle,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive den fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os alle, at vide at det vi gør er med til at give en god oplevelse.

Vi håber at de fine model-biler bringer lykke derhjemme :)

Mange glade hilsner

Rigtig god service

Rigtig god service. Det er ikke første eller sidste gang, jeg handler hos jer. 😊😊
Margit Frederiksen

3 de novembro de 2017

Kære Margit,

Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er rigtig glade for at få at vide, at vi har været med til at give dig en god oplevelse.

Når nu det var en fin bil der skulle sendes, gjorde vi også alt for at den ville komme ræsende så hurtigt som muligt :)

Glimrende oplevelse

Glimrende oplevelse - jeg grinte da jeg læste jeres mail om at min vare var afsendt. Dette sammen med en personlig beklagelse i pakken omkring forsinkelsen (Som jeg ikke engang selv havde lagt mærke til) gav mig en virkelig god oplevelse af at handle hos jer. Det kunne andre lære af :)

2 de novembro de 2017

Kære Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse - nu står vi alle selv her med et smil på læberne.

Vi håber du bliver glad for den store hoppebold - den er i hvert fald smart både til børn og som massagebold til voksne :)

Super god service :)

1 de novembro de 2017

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse.
Alle os "Banditter" i butikken er rigtig glade for at du gider tage dig tid til at anmelde din oplevelse hos os :)

Hav en rigtig super dag

Bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en dejlig handel !

Altid glade pakker, med god stemning fra jer.
Tak for en god handel :) !

1 de outubro de 2017

Kære Luise,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at give os din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at vide, at stemningen fra vores butik, holder i pakken hele vejen frem til dig :)

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig endnu engang.

Bedste hilsner

godt sted at handle

Pakken kom hurtigt og ALT var i orden. Det vi har købt ser godt ud, og bringer helt sikkert glæder.

7 de setembro de 2017

Kære Frank,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det rart at pakken kom frem til dig i god tid og at alt var som det skulle være. Vi håber, at gaven bliver en succes :)

Hav en rigtig dejlig dag.

Malene, Eva, Simone & Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk webshop med super dejligt …

Fantastisk webshop med super dejligt legetøj! Men det bedste er deres service! Super personligt og hurtig levering. Jeg vender helt sikkert tilbage:-)

24 de agosto de 2017

Hej Merete,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos os - det betyder rigtig meget for os alle i butikken. Det er skønt at høre du synes godt om alt det legetøj på vores hjemmeside, vi selv har det så sjovt med at finde til vores butik og hjemmeside.

Hvor er det dejligt at pakken kom hurtigt frem og i god tid til din datters fødselsdag på søndag. I må have en rigtig god fest og skøn leg med alle de fine gaver :)

Susanne, Eva, Hannah og Malene

Classificada 4 em 5 estrelas

5 stars for the professionalism & service!

Unfortunately, I had a little problem with the item that I had purchased however it was handled very professionally by the customer service department at Banditten. Not only did I receive my money back very fast I also received a personal apology from them. The great customer service certainly deserve a 5 star. Would highly recommend Banditten & looking forward to purchasing more items from them in future.

13 de julho de 2017

Dear Reena,

Thank you very much for taking the time to report the Star Master, which you bought from our website. I am however, very sad that this is the place I'm first hearing about your problems. I would very much have liked to be able to help you out before.

As this is the first time, we have experienced any problems with the product, I have sent you an e-mail so we can figure out what the faults are on the light.
On our website the Star Master to 80 kr. is described as a cheaper alternative to other star lights and night lights that also projects images to the wall or ceiling, but of course it should not be defected in any way. In the product description it also states that the Star Master runs on batteries - the option of the cable is if you have one at home that fits, and you don't want the LED-light to run batteries.

I have refunded you the money for the postage and the light. You are welcome to keep the Star Master if it still somehow can function in the room.

With kind regards and wishes for a great summer,
Malene and the rest of Banditten's team

legetøjsnørder med sjæl

Nu har jeg prøvet både at handle fra Banditten over nettet og at være i deres fysiske butik.
Webshoppen er fantastisk og meget nem at navigere rundt i - særlig deres opdeling af smågaver i forskellige priskaregorier har jeg brugt og hold nu op hvor kan man finde mange fantastiske gaver til 10-20-30 kr. som rent faktisk holder og er noget værd. Et go to place at finde gaver til børnehave/skolefødselsdage. De små gaver er en smule dyrere end andre "billige" steder, men til gengæld kan man mærke at kvaliteten er noget helt andet.
I butikken kan man virkelig mærke at de går op i legetøjet selv og selv er barnlige sjæle og legetøjsnørder. Der kommer altid gode råd hvis jeg vil have det men samtidig også plads til at kunne gå rundt selv og lade mig inspirere.

27 de junho de 2017

Kære Malene,

Mange tak for dine fine ord omkring både vores butik og webshop - en god oplevelse er nemlig det vi går meget op i at give, hvad enten om det foregår over nettet eller i vores fysiske butik.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang igen :)

Malene & resten af Bandittens team

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering med en fornemmelse af …

Hurtig levering med en fornemmelse af en personlig betjening.

20 de junho de 2017

Kære Else,

Mange tak for din andmeldelse. Vi håber, at du blev glad for det bestilte :)

Hav en rigtig dejlig dag.

Susanne, Malene, Eva & Hannah
Banditten.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais