Bastion hotel Utrecht. Zeeeer slechte service. Er werd zonder ons aan te kijken no way gezegd over de vraag of de bar open was. We waren blijkbaar 5 min na sluitingstijd…
Leia as opiniões dos outros
Zeer slecht verzorgd ontbijt en smerig. Hoofdzakelijk lege schaaltjes, leeg koffiemachine zonder koffiebonen. 'S morgens om 09.00 zeer smerig sanitair, duidelijk niet schoon gemaakt van de dag e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi
Informações de contacto
Mauritiuslaan 1, 3526 LD, Utrecht, Zuid-West, Holanda
- +31302871400
Não respondeu a opiniões negativas
Bastion hotel Utrecht
Prima kamer, fijne bedden.
Vriendelijke ontvangst. Kamer was netjes en schoon. Prima bedden.
Ontbijt was ook goed verzorgd.
Slecht
Slecht, dubbele betaling ingehouden. Slechte service en badkamer en de handdoeken stonden naar cigaretten terwijl dit een niet rokers kamer betrof.

Resposta da Bastion Hotels - Utrecht
Drama!! Nooit meer Bastion!!!!
Geen lunch terwijl dat wel op de site staat. Engelstalig uitzend personeel. Gehorig. Slecht ontbijt. Alles bevroren of op. Koffie automaat kapot.
Drama!! Nooit meer!!!!

Bastion Hotel Utrecht prima hotel
Bastion Hotel Utrecht, klantvriendelijke ontvangst bij aankomst en hulp bij ons wegwijs maken mbt beste vervoer naar onze diverse tripjes in de regio.
Schone kamer en sanitair, fijne douche, schoon linnengoed en bad/douche tubetje, 2 koffie cupjes en koffiemachientje op de kamer, gratis waterkoker bij gehaald.
Klein puntje: Matrassen zijn wat zacht.
Gratis wifi, groot beeldscherm.
Geen geluidoverlast verkeer. Bureau/tafel, koelkast, kluis aanwezig.
Heerlijk ontbijt buffet van alles voorzien, ter plekke werden er op verzoek verse omelets/spiegeleieren bereid en er waren gekookte eieren, diverse broodjes, vleeswaren, kaas, vers fruit, fruitsalade, melk, yoghurt, salade, tomaat, komkommer, sinaasappelsap, appelsap, melk, karnemelk, koffie, thee, beschuit, ontbijtkoek, gebakken bacon, warme knackworstjes, scrambelled eggs.
Zeer vriendelijke medewerksters en medewerker.
Service client
Service client , et service réservation médiocre , arnaque les gens , et font payé plusieurs fois les réservations , À FUIR !
Slecht
Slecht , maar dan ook super slecht !
Een mail gestuurd voordat ik deze review zou schrijven en de kans gegeven om dit op te lossen maar helaas niks op vernomen , eigenlijk is 1 ster nog te veel !!
Prima kamer
Prima kamer. Schoon, bed was heel goed, badkamer heel netjes. Service en klantvriendelijkheid ook goed, zoals het hoort.
Enige puntje van aandacht is dat handdoeken rek en kapstok best hoog hangen. Ik ben zelf niet zo groot. Zonder hulp van mijn man had ik geen handdoek kunnen gebruiken 😉
Vriendelijk personeel en een schone…
Vriendelijk personeel en een schone kamer. Parkeren is ook bij het hotel is perfect.
Ik heb er niet gegeten, dus dat kan ik niet beoordelen.
Het hotel ligt op een mooie locatie
Het hotel ligt op een mooie locatie, een beetje verscholen achter station Bussum-Zuid. Ook een mooi hotel, met nette kamers. Staf erg vriendelijk en aanspreekbaar. Als ik een minpuntje moet noemen: de luchtverversing in de badkamer lijkt niet uit te schakelen, waardoor er vaak achtergrondruis hoorbaar is, m.n. 's nachts minder fijn.
Prima verblijf
Prima hotel, goed bereikbaar met ov. Fijne bedden, schoon, up to date, geen last van geluid verkeer door extra dikke ramen, vriendelijk personeel, hele lieve ontbijt dame die een eitje voor je bakt naar eigen wens... uitgebreid ontbijt met fruit, zalm broodjes etc. Zeker de moeite waard qua prijs kwaliteit vergeleken met de hotels in het centrum.
mooie kamer
mooie kamer, superbed , heel groot en fantastisch matras. een extra kussen in zo'n groot bed is wel aan te bevelen. Badkamer met regendouche is prima. Jammer geen flesje water op de kamer , wel zo gebruikelijk in andere hotels. Minibar is leeg, automaat beneden en duur. Service personeel vlot en vriendelijk. Ontbijt ruim voldoende.
Prima verblijf gehad
Prima verblijf gehad. Goede bedden.
Geen beoordeling voor het ontbijt ivm reservering zonder ontbijt.
Goede en vriendelijke mensen die daar…
Goede en vriendelijke mensen die daar werken. En alles zag er netjes en schoon uit
De service was goed
De service was goed. Heel vriendelijke medewerkers
Alleen jammer van de 2 bedden.
Ipv 1 2 persoons bed
Prima hotel
Prima hotel, goed gelegen en bereikbaar. Kamer OK en “ good value for money”. Verbeter punten : kussens zijn volstrekt ontoereikend en handdoeken hebben geen draad.
Personeel/dames receptie en de dame in…
Personeel/dames receptie en de dame in de nacht in een woord geweldig. Zeer behulpzaam. Schoonmaak liet wat te wensen over. Ontbijt netjes en verzorgd.
Is het een 4* hotel?
Gunstige ligging tov centrum en goed bereikbaar met de auto. Nette kamer en badkamer. Kamer was klein en keken uit op platdak van ontbijtruimte. Verlichting in kamer, gedeelten van ontbijtruimte en gedeelten van trappenhal was mager/onvoldoende. Al met al vragen we ons af of het wel 4 hotelsterren waard was.
Bedankt voor het krijgen van een goed…
Bedankt voor het krijgen van een goed hotel, alles was in orde, geweldige mensen aan het werk.
Alleen dat op 27 september in de ochtend, toen ik alleen maar informatie ging vragen bij de receptie, de dame die mij bijwoonde was erg onaangenaam en onbeschoft, ze weet niet hoe ze met mensen moet omgaan, maar voor de rest was alles in orde, zeer goed hotel en erg leuk, bedankt
Super aardig personeel
Super aardig personeel. Top ontbijt , bedden prima badkamer wel wat klein. Maar prima prijs kwaliteit verhouding

Resposta da Bastion Hotels - Utrecht
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.