Först att jag kunde få fatt på ett batteri till en 20 år gammal DELL laptop. Leveransen var klanderfri, allt funkade. När det gäller batterier måste man nog lägga in en brasklapp. Man kan inte bedöm... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sökte batteri till äldre htc-mobil. Fann några leverantörer, som erbjöd önskad vara. Valde lägsta pris med fri frakt. Beställde juni 7 och fick omg bekräftelse med info om leverans och att faktura ski... Ver mais
Jag köpte batterier men dom är dålig kvalitet och dom byte ut dom men var en då dåliga så köpa ersättnings batterier som är bra är tydligen omöjligt
Perfekt med allt förutom att batterierna inte har samma kapacitet som Nikons original, vilket de skulle ha även högre. Skiljer inte mycket! Tar lång tid för laddaren ladda originalbatteriet av ngn anl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sedan 2004 har vi varit marknadsledande inom försäljning av batterier och laddare till kameror och videokameror. Vi sänder endast kvalitetsvaror och från vårt eget lager, det innebär att vi kan behandla din order snabbt och till konkurrenskraftiga priser!
Informações de contacto
Pumpvägen 2, 243 93, Höör, Suécia
- 040 60 60 875
- kundtjanst@batteries-online.se
- www.batteries-online.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jag köpte batterier men dom är dålig…
Bra pris och snabb leverans!
Snabb leverans och ett bra pris!!
Bra kvalitet fungerar utmärkt 👍
Köpte ett laptopbatteri
Köpte ett laptopbatteri. Bra pris och snabb leverans. Batteriet hade dock inte 100% passform. Fick lirka lite och tvinga in den. Men när den väl satt så funkar det finfint!
Bra sortiment och pris.
Köpte extra batteri till min digitalkamera. Det var bra pris och snabb leverans.
Bra produkt ☺️
Snabb leverans!
Mitt förra köp funkade oxå klockrent!
Lång levereanstid
Lång levereanstid, leveransen från Holland strulade och inget sändnings-ID. Produkten var precis vad jag beställt.
Snabb leverans och bra pris på de…
Snabb leverans och bra pris på de batterier som jag köpte till min canon kamera!
Bra sortiSnabb leveransment
Bra sortiment, men framför all bästa tänkbara leveranstiden, dom skickar direkt!!!
Varorna var det inget fel,men…
Varorna var det inget fel,men leveransen var
över längre vad ni lovade.Annan transportföretag hade levererat mycket snabbare.Postnord är postnord det känner man till.

Resposta da Batteries-online.se
Lite längre leveranstid än angivits.
Lite längre leveranstid än angivits.
Ett av batterierna gick inte att ladda men jag fick ett nytt utan problem.
Lätt att hitta rätt produkt
Lätt att hitta rätt produkt. Leveransen tog något längre tid än utlovat, men i övrigt en positiv upplevelse.
Jag fick det jag behövde omedelbart
Jag fick det jag behövde omedelbart. Jag kunde hämta mina batterier från lagret i Höör.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.