Bra sortiment och snabb leverans... Beställningsförfarandet online med mobiltelefon var lite rörigt, det var lätt att missa vissa moment och man kom inte vidare till betalning... Kanske är beställni... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Först att jag kunde få fatt på ett batteri till en 20 år gammal DELL laptop. Leveransen var klanderfri, allt funkade. När det gäller batterier måste man nog lägga in en brasklapp. Man kan inte bedöm... Ver mais
Sökte batteri till äldre htc-mobil. Fann några leverantörer, som erbjöd önskad vara. Valde lägsta pris med fri frakt. Beställde juni 7 och fick omg bekräftelse med info om leverans och att faktura ski... Ver mais
köpte 21,6V batteri till min Dyson V8, beställde den 3/10 fick den lite senare passade perfekt. Men tyvärr den slutade fungera cirka en vecka sen, att en varning till alla er, köp aldrig pirat gr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sedan 2004 har vi varit marknadsledande inom försäljning av batterier och laddare till kameror och videokameror. Vi sänder endast kvalitetsvaror och från vårt eget lager, det innebär att vi kan behandla din order snabbt och till konkurrenskraftiga priser!
Informações de contacto
Pumpvägen 2, 243 93, Höör, Suécia
- 040 60 60 875
- kundtjanst@batteries-online.se
- www.batteries-online.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Lite längre leveranstid än angivits.
Lite längre leveranstid än angivits.
Ett av batterierna gick inte att ladda men jag fick ett nytt utan problem.
Lätt att hitta rätt produkt
Lätt att hitta rätt produkt. Leveransen tog något längre tid än utlovat, men i övrigt en positiv upplevelse.
Jag fick det jag behövde omedelbart
Jag fick det jag behövde omedelbart. Jag kunde hämta mina batterier från lagret i Höör.
Snabbt och smidigt !
Bra snabb Tack
Det tar alldeles för lång tid innan…
Det tar alldeles för lång tid innan beställningen kommer.

Resposta da Batteries-online.se
För lång väntetid på varan
Köpte ett reserv batteri till en…
Köpte ett reserv batteri till en kamera. Hittade det hos batteries-online.se. Fungerade utmärkt.
Bra priser samt snabb och gratis frakt
Snabb leverans, bra info vad batteriet passade till, kan verkligen rekommendera att köpa batterier från detta företag.
Snabbt och effektivt.
Snabba svar från kundtjänst och snabb…
Snabba svar från kundtjänst och snabb leverans! Köpte extra batterier till mina Nikon Z6 och de verkar än så länge toppen :)
Perfekt med allt förutom att…
Perfekt med allt förutom att batterierna inte har samma kapacitet som Nikons original, vilket de skulle ha även högre. Skiljer inte mycket! Tar lång tid för laddaren ladda originalbatteriet av ngn anledning
Fick fel produkter
Det var lång leverans tid och fick gel produkter som jag har inte bestält
Produkten funkade ihop med datorn som…
Produkten funkade ihop med datorn som det var tänkt i början som eran hemsida anvisade till. Snabba telefonitjänster och leverans av produkt (bara 2 dagar).
Bra service