Leia as opiniões dos outros
Jeg havde købt 2 LED-lyskæder, men fik af forskellige grunde ikke åbnet æskerne, inden tidsfristen for returnering udløb. Desværre fandt jeg ud af, da jeg åbnede dem, at den ene kæde var defekt.... Ver mais
Virksomheden reagerer hurtigt og venligt og imødekommende og tillidsvækkende. OG så har de Maiken, som i den grad er god for og ved kunden. Maiken er et stort plus for kunderne og gør en tryg og vi... Ver mais
Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.
Informações de contacto
Virkevangen 48 b, 8960, Randers SØ, Dinamarca
- info@batterilageret.dk
- www.batterilageret.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Dag til dag levering - Falsk reklame
Valgte netop batterilageret.dk da jeg skulle bruge specielt sikringerne hurtigst muligt og gerne dagen efter. Bestilte varerne mandag før kl. 8, alle lagervarer der stor klar til afsendelse samme dag. Har så her tirsdag modtaget en mail at varerne nu er klar til afsendelse, ikke engang overdraget til GLS endnu. Træls når nu leveringstiden var afgørende for valget af batterilageret.dk.
Jeg er klar over det er sommerferie, mandag efter en weekend etc. Det ændre dog ikke på, at jeg som kunde ikke får mine varer til den forventede tid.
/Michael
Stort vare sortiment og hurtig levering
Stort vare sortiment og hurtig levering
Service god information produkterne gode
Fantastisk service – selv på en søndag! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har lige købt en pool, og vi er blæst bagover af den service, vi har modtaget.
Først og fremmest blev poolen leveret utroligt hurtigt. Da vi pakkede den ud, viste det sig desværre, at der var en defekt fra leverandørens side. Vi henvendte os med det samme, og på trods af at det var en højhellig søndag, fik vi lynhurtigt svar, sublim service og en medfølgende løsning på problemet med det samme!
En helt særlig og stor tak skal lyde til Michael Christensen (Distribution Manager) for at yde en ekstraordinær indsats og redde vores pool-projekt.
Det er absolut ikke sidste gang, vi handler her. Kæmpe anbefaling herfra!
Køb af pool
Købte en lille pool til haven. Den ankom hurtigt og alt var i orden.
Nemt af bestille
Nemt af bestille, varer kom hurtigt, produkter som forventet
En side der er nem at finde rundt i.
En side der er nem at finde rundt i.
Priserne er billige uden at kvalitet blir dårlig
Hvad du ser er hvad du får.
Varerne er godt beskrevet.
De er virkelig hurtige til at svare på henvendelser.
Og hurtig til at sende.
Her kommer jeg meget gerne igen.
Mvh line astrid
Firelamp 96 LED flammepærer som går i…
Firelamp 96 LED flammepærer som går i stykker på stribe efter kort tid. Ingen ansvar fra sælger. Fraskriver sig enhver garanti og vil ikke ombytte produktet. Forbrugerklagenævnet kontaktet. Kan på det kraftigste kun anbefale at holde jer væk fra denne webshop, som er meget useriøs i sin behandling af kunderne ved reklamationer.

Resposta da Batterilageret.dk
Super
Varen var som ventet . Hurtig levering bestilt fredag middag , afhentet i pakke shop lørdag middag .
Bestilte 8x Molicel INR18650-P28A…
Bestilte 8x Molicel INR18650-P28A 2800mAh - 35A - 3 celler døde efter første opladning (installeret i forskellige forhold henholdvis 1x 18650 og en battery-pack på 2x 18650). Værre performance end low-end batterier fra Kina.

Resposta da Batterilageret.dk
Jeg har i årevis prøvet at finde en…
Jeg har i årevis prøvet at finde en ganske almindelig lup ,da mit syn ændrer sig ( nogengange er det nogenlunde og andre gange kan jeg overhovedet ikke læse , heller ikke besker , ting på nettet etc ,) ,og ENDELIG fandt jeg lige præcis den lup , jeg i så lang tid har ledt efter , + at der hører en taske/lommelup med , til en billig pris for begge , og jeg bestilte dem d. 17 juni og allerede i dag d.19 juni , var de til at hente ,og godt pakket ind .Der blev sendt flere Emails , så jeg vidste at købet var ok , at den var på vej .Super service . Jeg prøvede dem begge med det samme , og de er perfekte til mit syn , hvor mange moderne luppe , forvrænger det man ser på .Det lyder som en meget lille ting , at jeg har fået de luppe jeg søgte , men det betyder så meget for mig , da jeg ikke kan læse noget som helst , eller se små ting uden .
Billigt hurtig levering
Nemt at finde det rigtige batteri købte et varta til min mc billigere end andre overrasket at syre medfulgte så bare super tilfreds
Virksomheden reagerer hurtigt og…
Maiken er et stort plus for kunderne og gør en tryg og viser den gode service og kundeoplevelse der giver en vished for mit valg af vare.
De kan klart og tillidsfuldt anbefales.
I al fredsommelighed og tilfredshed, Ole
Det kalder jeg super godt sku næsten…
Det kalder jeg super godt sku næsten tro at i havde en butik i nærheden af mig
Bestilte mandag og hentede en taske…
Bestilte mandag og hentede en taske dagen efter kl. 10
Spurgte den 26.12.2025 efter…
Spurgte den 26.12.2025 efter LED-lyskugler i sort metal med timer - som var udsolgt. Indtastede min mail for kontakt, når de kom igen.
Det gjorde de så nu, hvor jeg fik mail om, at de igen var på lager - endda til en rigtig god pris.
Super mail-service, ekspres levering og en meget glad kunde, der giver dem mine allerbedste anbefalinger.
Køb af 2 LED-lyskæder -> fremragende kundeservice
Det skrev jeg til Batterilageret.dk, og de skrev straks tilbage, at de ville sende en ny. Og efter kun et par dage modtog jeg en spritny fin lyskæde til erstatning af den defekte.
Det synes jeg er fremragende kundeservice, tak.
Mange hilsener
Susanne Weis Bjerrum
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.