Lang leveringstid. De trak dog alligevel betaling med det samme. Varen var slet ikke i overensstemmelse med billede i webshop. Jeg burde have været klogere og ikke købt hos Bella Shop. Det er et s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
SVindlere udstiller fint fodtøj og så er det plastic SKRAMNEL. Hold jer langt væk. Endvidere skal man returnere til Engelsk adresse som omkostning vil være over 200 kr.
Køb ikke noget fra Bellashop.dk. Virkelig dårlig oplevelse. Der var meget lang leveringstid på to lamper, som jeg havde bestilt. Lamperne er leveret uden ledninger og uden brugsanvisning.
Since it’s a Danish site, I thought the order would arrive quite quickly, but I was wrong. The order comes from China and takes a long time to arrive; even then, you don't actually receive the package... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
BellaShop.dk er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje. Vi har tidligere gået under navnet BellaBellacci.dk, men skiftede i august 2020 navn til BellaShop.dk. Udover navneskiftet er alt andet som det plejer.
Informações de contacto
Rugaardsvej 7,1, 5000, Odense C, Dinamarca
- kontakt@bellashop.dk
- www.bellashop.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
BRAS, ubrugeligt
Har købt et par ortopædiske sandaler , troede jeg .
Min normal sko str. er 38 ,jeg købte derfor str 39 og min storetå stritter 1cm ud over kanten .
ALT er plastik , ingen støtte i sålen , kan ikke reguleres ind /ud i remmene da velcro sidder helt forkert . 😑
Det er det værste BRAS jeg har købt , de kan slet ikke bruges …..og så tog det 12 dage før jeg modtog dem .
Jeg har modtaget den lækreste parfume…
Jeg har modtaget den lækreste parfume med hurtig levering og god service ❤️ tak
Den ringeste service
Den ringeste service, har nu ventet i 4 uger på min bestilling og den er ikke kommet endnu og det eneste man får afvide når man kontakter dem er at den er på vej men kan ikke finde min pakke nogen steder.
Selv pakker fra temu kommer hurtigere og er til at finde.
Bestil et andet sted fra kan ikke anbefale denne😡😡
Fusk..
Fusk... Bestilt en jakke d. 15 januar.. med levering i løbet af en uge... Nu er der gået en mdr og ingen pakke.. har kontaktet dem flere gange og får et tracking nr til et firma i Japan.. men der findes ik noget på det tracking nr...fusk firma
Hold jer væk
Hej
Jeg er skuffet ! Har bestilt en sko siden den 27 januar, hvor der stod at jeg modtager inden for et par dage men indtil nu har jeg ikke fået den, og de bliver ved med at rykke datoen for forventet modtagelse. hold jer væk fra denne hjemmeside .. spild af penge .. man betaler og venter og venter og ikke modtage ikke noget som helst
Jeg lagde en ordre d 25/1 og stadig…
Jeg lagde en ordre d 25/1 og stadig ikke modtaget, svaret retur den er forsinket fusk firma

En sød og dejlig butik
Der var en misforståelse i forhold til mit køb i starten. Men bellashop.dk fikset det og var virkelig søde omkring det. Vil helt klart købe derfra igen, og være tålmodig når tingene ikke går fantastisk som altid. 😊
Som Helle A Fup og fidus firma
Som Helle A. skriver står det klart at
Bellashop er et FUPfirma. De har en proff. hjemmeside, er meget smarte og temmelig gode til bondefangeri. Det er sandheden.
Lad være at købe noget fra dem !!
fusk
fuskare , köpt en Paulareis klocka för 800 , fick en klocka som är inte värd mer än 200 , ville att jag ska betala frakten

Resposta da Bellashop
En uge siden jeg fik kontakt til…
En uge siden jeg fik kontakt til firmaet da jeg hverken havde modtaget ordrebekræftelse eller pakken sendt men men men mine penge var selvfølgelig trukket den 12-08.. igår skriver jeg igen til dem, at nu det snart 3 uger siden bestillingen blev lavet, de har et pr dages levering men her skal der åbenbart gå længere tid, har fortsat intet hørt eller fået omkring pakken sgu være sendt.. mon det er et seriøst firma 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Sjovt svar retur så mange mdr efter
“Du har ikke været igennem på vores support og jeg mistænker, du ligesom en del andre, har handlet på en anden shop, der delvist bruger vores navn, “ endnu mere sjovt er at chefen har kontaktet mig og sendt en læbepomade og en ting fra ordren min vej, dog var den ødelagt ved ankomst. Så tænker ikke det er et andet firma desværre

Resposta da Bellashop
Jeg har ikke modtaget mine penge retur…
Jeg har ikke modtaget mine penge retur og de svare ikke på henvendelser.
Hurtig levering.
Nummer 1. i kropspleje!
Kan svært forestille mig en butik, der leverer bedre service og bedre produkter end bellashop.dk. Produkterne er noget af det bedste, vi har prøvet og Sabina sender altid en varm hilsen med samt ofte prøver på øvrige produkter. Helt klart vores første valg når det gælder kvalitetspleje til kroppen. Det fås ikke bedre og leveringstiden er virkelig hurtig. Tak :-)
Følelse af personlig betjening på en hjemmeside
Nem hjemmeside, og super hurtig levering - pakken ankom med en håndskrevet sød besked og rabat til næste køb (det kan altså noget) vender helt sikkert tilbage
lækre sager og et dejligt lille brev…
lækre sager og et dejligt lille brev med på vejen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.