Bellashop Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lang leveringstid. De trak dog alligevel betaling med det samme. Varen var slet ikke i overensstemmelse med billede i webshop. Jeg burde have været klogere og ikke købt hos Bella Shop. Det er et s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

SVindlere udstiller fint fodtøj og så er det plastic SKRAMNEL. Hold jer langt væk. Endvidere skal man returnere til Engelsk adresse som omkostning vil være over 200 kr.

Classificada 1 em 5 estrelas

Køb ikke noget fra Bellashop.dk. Virkelig dårlig oplevelse. Der var meget lang leveringstid på to lamper, som jeg havde bestilt. Lamperne er leveret uden ledninger og uden brugsanvisning.

Classificada 1 em 5 estrelas

Since it’s a Danish site, I thought the order would arrive quite quickly, but I was wrong. The order comes from China and takes a long time to arrive; even then, you don't actually receive the package... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética
  2. também em
  3. Fornecedor de produtos de beleza

Escrito pela empresa

BellaShop.dk er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje. Vi har tidligere gået under navnet BellaBellacci.dk, men skiftede i august 2020 navn til BellaShop.dk. Udover navneskiftet er alt andet som det plejer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har modtaget en forkert vare og vil…

Jeg har modtaget en forkert vare og vil gerne returnere og vide om jeg kan få den rigtige. Så dette har jeg sendt flere mails omkring hvor jeg har bedt om en returlabel og at få mine penge retur inklusiv fragt. Men jeg får ikke noget svar eller returlabel.

31 de janeiro de 2024

Resposta da Bellashop

Hej Gitte, jeg svarede retur dagen efter og linkede til returlabel, men du har hverken sendt produkt retur eller svaret på e-mailen. Vi sendte det produkt du bestilte, men en opgraderet ingrediens gjorde at du ikke ønskede produktet. Vi tager altid i mod returvarer, ved fortrydelse af køb. Jeg har prøvet at skrive til dig igen i håb om at du svarer retur.

Classificada 3 em 5 estrelas

Blandet oplevelse

Jeg har fået mine produkter hurtigt leveret og jeg er fuldt ud tilfreds med leveringen og produkterne.
Det jeg er mindre tilfreds med, er håndteringen af en rabatkode, der ikke virkede, hvor jeg blev lovet at rabatten ville blive tilbageført. Det er desværre ikke sket endnu efter ca. 14 dage.

28 de janeiro de 2024

Købte en vare igår

Købte en vare igår - har ikke modtaget ordrebekræftigelse og kan se på mit screenshot at den er noteret korrekt… mon jeg er så uheldig som flere andre giver udtryk for

9 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefales

Hurtig levering og fine varer til gode priser - og en sød håndskrevet besked med i pakken.

29 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte gave derfra den 15.12.23.

Købte gave derfra den 15.12.23.
Den 18.12.23 fik jeg oplyst den var på vej.
Derefter forsøgt kontakt og fik nogle nytteløse links med ordre detaljer, hvor der står orderen er leveret og jeg skal tage kontakt til dem, hvis dette ikke er tilfældes.
Har skrevet efterfølgende den jo ikke er modtaget. Men ingen svar og ingen pakke.
Men pengene de dr trukket.

15 de dezembro de 2023

Resposta da Bellashop

Hej Carina, du har aldrig handlet på vores shop. Vi hedder BellaShop.dk - du har tydeligvis handlet med den udenlandske virksomhed, mange blander sammen med vores.

Classificada 3 em 5 estrelas

Snød med fragten

Har købt nogle produkter hos BellaShop og hvis man købte for min. 599 kr., så var der fri fragt, så jeg valgte noget mere for at opnå fri fragt, så havde de 25% på ikke nedsatte vare hvilket jo altid er dejligt, men det gjorde så at selvom jeg havde købt for over 599 kr., og de 25% de gav, gjorde at de lagde fragt på alligevel, hvilket jeg ikke synes er i orden, det synes jeg faktisk er fup, for så havde jeg jo ikke behøvet at købe mere for at få fri fragt.
Jeg har skrevet til dem d. 31/12-23 og jeg har intet hørt fra dem, så lad jer ikke friste af det for det er bondefangeri.
Mvh.
Helle A.

31 de dezembro de 2023

Resposta da Bellashop

Kære Helle, vi har svaret på din mail. Svaret var som ovenstående, at du brugte en rabatkupon, så du kom under 599 kr. i total ordreværdi. Du skal over 599 kr. for at opnå fri fragt desværre. Er en vare på tilbud, regnes fri fragt også fra tilbudsprisen, ikke den normale pris. Det er almindelig praksis på alle shops umiddelbart.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais