Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil
  2. Loja para bebé
  3. Loja de roupa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kleding voor dames, heren, kinderen, sport. Speelgoed, knuffels, kado, grote maten, drogist, feestartikelen, versiering winkel. Kopen en bestellen.

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

16 opiniões

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Als de verpakking open is geweest wordt het na retour op jouw kosten absoluut nooit meer vergoed. Staat ook in de reglementen maar is een onmogelijke deal met kleding. Had ik maar eerder de reviews hier gelezen. Geld kwijt én geen product en ook nog 2 keer verzendkosten betaald. Doe geen zaken met dit bedrijf.

5 de dezembro de 2023

Tevreden klant

Op dinsdagmiddag de bestelling geplaatst en deze is op woensdag al bezorgd. Snelle service, netjes ingepakt en wat is besteld ook toegestuurd gekregen (volgens afbeelding).

5 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog nooit zo’n slechte klantenservice…

Nog nooit zo’n slechte klantenservice van shopping partners en Bellatio meegemaakt. Sturen door onduidelijke website het verkeerde artikel en vervolgens mag je driemaal verzendkosten betalen voordat het goede in huis is. Hier bestel ik niet meer.

29 de junho de 2022

Glazen besteld met inhoudd van 220ml

Glazen besteld met inhoudd van 220ml. Devonvangen gkaxen kon nog geen 180ml in. Dan moet je zelf een retour aanvraag doen en de retour kosren zijn ook voor eigen rekening. Niers meer gehoord over verkeerde zending. Slechte service.

20 de outubro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

retourneren moet je zelf betalen

Snel geleverd, maar dat is ook meteen het enige dat positief is.
Door verkeerde afbeelding iets niet goed besteld. Ruilen mag alleen als je zelf de retourkosten betaald, bovenop de 4,95 verzendkosten die ik al had betaald. Buitengewoon klantonvriendelijk!

13 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

waaaaauw ik heb mijn pakket al gehad…

waaaaauw ik heb mijn pakket al gehad vrolijk pasen voor mij. normaal voor 14april. alles erin super webshop snel en goed ingepakt. kunnen andere shops wat van leren. ik ga nog dikwijls winkelen.bij jullie. en mondkapjes kwaliteit . dank je bellatio

11 de abril de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

slechte service

Ik bestel een bodywarmer besteld in maat xxl en deze past niet terwijl ik normaal maat l heb. Fout dus in de maatvoering. Nu heb ik allereerst 3,99 verzendkosten betaald en moet nu heel veel moeite doen om het pakketje terug sturen omdat er geen retourbon bij zit. Ik moet eerst een retouraanvraag doen bij de klantenservice, dan de mail die hierover teruggestuurd wordt, printen en bij het pakje toevoegen en daarna weer 6,95 portokosten betalen. Eerste en laatste keer dus.

21 de novembro de 2019

5 wasmanden voor een mooie prijs

Ik heb hier 5 wasmanden gekocht voor een mooie prijs. Ze waren goed verpakt en de kwaliteit was zoals verwacht.
Door de verschillende sites/merknamen is het even zoeken waar precies de acties geldig zijn, dus kijk even goed bij welk bedrijf van shoppartners je besteld.

16 de julho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede service!

Allereerst was de levering zeer snel, zoals beloofd wordt op de website. Ik bestelde een set van vier speciaalbier glazen waarvan een glas helaas gebarsten aankwam. Ik heb hier een mailtje over gestuurd en de volgende dag nog heb ik een compleet nieuwe set glazen ontvangen. Dit vind ik zeer netjes opgelost, zoals het hoort eigenlijk maar een goede klantenservice is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Ik ben erg tevreden over deze webshop.

5 de dezembro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Kapot artikel, goede klantenservice

4 mokken besteld, waarvan er helaas 2 erg gebroken waren bij aankomst, omdat ze niet goed ingepakt waren en er geen "breekbaar" sticker zat op de doos. Een email gestuurd met de vraag of ik 2 nieuwe mokken kon krijgen, en die zijn dezelfde dag nog verstuurd, zonder extra kosten. De volgende dag kwamen ze aan, opnieuw slecht verpakt en zonder breekbaarsticker, maar dit keer wel heel gebleven. Goede, snelle klantenservice! Erg tevreden met de afhandeling.

14 de junho de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.