Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zit weinig gas in, 9,5 kg bij alle andere 10,5 kg. Ik had zo’n fles van Benegas en die was veel eerder op. Gas geeft ook veel minder warmte. Waarschijnlijk door allerlei toevoegingen. Niet kopen dus.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Benegas heeft de tankhuur van de propaan tanks fors verhoogd, gelijk daaraan gekoppeld dat de literprijs omlaag zou gaan. Inmiddels is de tankhuur in 5 jaar tijd verdriedubbeld, echter de propaanprijs... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Automatisch vullen door benegas niet gebeurd. Geen gas voor vak.woning met ouders kinderen en 2 babys gedurende het weekend. Dus geen verwarming/warm water. 2,5h gebeld maar niemand die wat kon beteke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de gás
  2. Fornecedor de energia

Al meer dan 90 jaar uw betrouwbare propaangas leverancier. Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks of gasflessen. Tevens leveren wij autogas en koudemiddelen. Propaan komt vrij bij olieraffinage en aardgaswinning en is een flexibele energiebron en is daarom geschikt voor talloze toepassingen. Door onze ruime kennis en ervaring bieden wij iedere klant een passende energieoplossing. Het propaangas van Benegas is afkomstig uit West Europa, Noorwegen of Amerika.

Informações de contacto

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

22 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 2 em 5 estrelas

Bijna twee keer zo duur om te vullen…

Bijna twee keer zo duur om te vullen als Antargaz. Statiegeld terugkrijgen niet te doen. Hiervoor heb je een kaartje nodig wat je jaren geleden ooit in een la hebt gedaan.

21 de junho de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Benegas

Resposta da Benegas

Beste Jelle,

Bedankt voor je review. Wij gebruiken Trustpilot niet als standaard platform voor onze reviews, vandaar dat ik nu pas reageer op je reactie.

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om een kaartje van jaren geleden weer terug te kunnen vinden. Sinds 1 januari 2025 zijn we daarom met dit systeem gestopt. Als je nu een fles gaat inleveren bij een verkooppunt dan krijg je direct in de winkel via retourpin/ contant je statiegeld weer terug. Er zijn dan geen registraties van flessen meer nodig.

Mocht je nog vragen hebben over het inleveren van de flessen dan kan je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via info@benegas.com. Wij helpen je dan graag verder!

Ratna
Customer Service Benegas

Classificada 4 em 5 estrelas

Wees voorzichtig als je gasflessen met…

Wees voorzichtig als je gasflessen met statiegeld van deze organisatie koopt. Je moet ze online registreren en je bonnetjes betalen. Zo niet dan ben je de heftige investering (in mijn geval € 55 per fles) gewoon kwijt. Het tuincentrum waar ik mijn gasfles kocht had me hier niets van verteld.
Update 17 juli 2025: Benegas heeft contact met me opgenomen en alsnog het statiegeld geregeld. Duurde even, maar alsnog klantgericht opgelost.

15 de maio de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Benegas

Resposta da Benegas

Beste Van der Meulen,

Bedankt voor uw review. Wij gebruiken Trustpilot niet als standaard platform voor onze reviews, vandaar dat ik nu pas reageer op uw reactie.

Het registreren van de gasflessen was inderdaad vaker niet bekend of niet volledig genoeg gecommuniceerd bij de verkooppunten. Sinds 1 januari 2025 zijn we daarom met dit systeem gestopt.
Als u nu een fles inlevert ontvangt u direct het statiegeld terug bij het verkooppunt. We gaan ervan uit dat dit voor u als gebruiker prettiger werkt doordat alle handelingen aan uw kant zijn afgeschaft.
Ik ga ervan uit dat u in de tussentijd de flessen heeft in kunnen leveren, maar mocht u nog vragen hebben over het inleveren van de flessen dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@benegas.com.

Lammert
Customer Service Benegas

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.