Benushop Opiniões 7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

7 opiniões

Waardeloos web shop

Waardeloos web shop, zonde van één ster voor deze webshop.
Ik heb drie dag geleden een bestelling geplaatst bij deze waardeloos webshop ,nog steeds helemaal niks gehoord en niks ontvangen.
Ik in iedere geval zal nooit meer bij Benu webshop bestellen.
Wordt afgeraden.

12 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zocht me mottig naar een urinaal

Zocht me mottig naar een urinaal. Zoekfunctie onvindbaar. Chatbot functioneert niet. Geen medewerkers aanwezig. Assortiment is een gewone drogist met te hoge prijzen. De apotheken van Benu zijn uitstekend, maar dit is een complete afgang. Mijn apotheek krijgt 5*****, de webshop maar 1*.

14 de junho de 2023

Slechte communicatie

Slechte communicatie door het bedrijf. Ik had 10 dozen mondkapjes besteld en deze bleken na bestelling niet leverbaar. Uit hun verstuurde email werd duidelijk dat je per 4 dozen (=60 kapjes) 2 andere dozen (=102 kapjes) zou ontvangen met meer kapjes in de doos. Je zou dus altijd meer kapjes ontvangen dan besteld, dit ter compensatie. Ik ontving 3 dozen (=153 kapjes) en kreeg zegge en schrijven 3 kapjes ter compensatie. Daarna heb ik 6 dozen van mijn oorspronkelijke bestelling geannuleerd en 1 doos retour gestuurd. Kreeg alleen die ene doos vergoed. Dit voelt voor mij als oplichterij.

31 de janeiro de 2022

Dramatische levering

Na bestelling gaven ze aan dat levertijd ongeveer tien dagen was. Werd uiteindelijk ruim twee weken. Dat is al bizar voor een webshop. En ze hadden het artikel niet. Ik had vijf doosjes besteld en ze gaven aan per twee doosjes één grotere doos te leveren. Voor mij kwam dat volgens hen met vijf doosjes op twee grotere uit. Slechte service, absoluut geen aanrader!

21 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Na twijfels toch heel positieve ervaring

Ik twijfelde enorm of ik wel zou bestellen na het lezen van de vele negatieve reacties hier over Benu Apotheek en ook Benushop. De aanbieding die ze hadden was namelijk bijna te mooi om waar te zijn, 15 FFP2 mondkapjes voor 3eu... Toch de gok gewaagd en ik kan niet anders zeggen dan perfect. Kreeg netjes bestel bevestiging en updates via email over afhandeling en ook een track&trace van PostNL. Binnen 3 dagen in huis. Zelfs een bedank kaartje in de keurig verpakte bestelling.
Dus voor mij is het een goede ervaring. Op de pakbon en kaartje staat trouwens; BENU. Dus dat zal de hoofdnaam zijn waar ze onder opereren.

23 de dezembro de 2021

Onbetrouwbaar

Order geplaatst, krijg geen track and trace code. Gebeld, blijf eeuwig 2 en beller. Kortom geen betrouwbare indruk. Reageert ook niet op mail met vraag waar mijn order blijft

21 de dezembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Communicatie en bereikbaarheid slecht

Order staat als verzonden maar ik heb nooit een track & trace ontvangen, en mijn bestelling is niet aangekomen. Geen antwoord op mail, gebeld met het telefoonnummer op de site. Na 50 minuten in de wacht gestaan te hebben als de eeuwige beller nummer 2 kreeg ik een melding dat ik geen bericht kon achterlaten omdat de voicemail box vol zit, en "bedankt voor het gebruiken van t-mobile voicemail". Voelt super betrouwbaar allemaal.

UPDATE: ik heb vandaag uit het niets alsnog mijn bestelling ontvangen, zonder enige communicatie (geen verzend bevestiging, geen track & trace, geen antwoord op mail over order status). Op de site stond vermeld dat er door omstandigheden geen verzendingen konden plaatsvinden, maar klanten met uitstaande orders zijn daar niet over ingelicht.

Review aangepast van 1 ster naar 3 sterren, communicatie en bereikbaarheid kan echt beter.

2 de dezembro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.