Besos Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et tørklæde og et gavekort hos Besos i to forskellige ordrer, fordi jeg ikke var klar over, at de sendte et fysisk gavekort. De fandt heldigvis selv ud af, at ordrerne måtte sendes sam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt udvalg, andre slags end de tørklæder, man ellers ser, hurtig ekspedition, og farverne på de tørklæder, jeg havde bestilt, svarede fuldstændig til de.forventninger jeg havde fra hjemmesiden. Ene... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de moda masculina
  3. Loja de moda feminina

Sobre Besos

Escrito pela empresa

Hos BESOS har vi en stor passion for eksklusive tørklæder i naturlige materialer som cashmere, uld, silke, hør, modal og bomuld. Et BESOS tørklæde er tidløs luksus - den ultimative gave til både mænd og kvinder!

BESOS forhandler:

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fuld tilfredshed

Overskuelig hjemmeside.
Hurtigt svar på besked i emne.
Lynhurtig levering og fin indpakning med lille ekstra gave :)
Fuld tilfreds med handlen

11 de dezembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Nicoline, tak for din flotte anmeldelse. Du ønskes en god dag. Bh Helle/Besos

besøg i showroom

Detr var en meget venlig modtagelse. Tilbudt kaffe.
Der blev vist flere forslag.roligt og venligt miljø.
Tak for en god oplevelse. Nu mnagler jeg bare at give adventsgaven til min kære.
ref.finn

8 de dezembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Finn, tak for dine søde ord. Håber gaven falder i smag - og du er altid velkommen. Bedste hilsner Helle/Besos

DOBBELT EXELLENT

Meget godt. I står til en tier i en skala fra 1 - 10,
hvor 10 er bedst

24 de novembro de 2014

Hej Lars, Mange tak :) Vh Helle/Besos

Optimal oplevelse!

Besos har et stort udvalg, og jeg fandt at priserne enten var som i de gaengse butikker, eller lavere - og dertil kommer at man kan betale med forbrugsforeningskort! Koeber man til gave, pakker de ind uden beregning, og sender til en angivet leveringsadresse. I mit tilfaelde var. Der dag-til-dag levering. Jeg vil helt sikkert handle paaBesos igen - baade til mig selv og til gave.

23 de novembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Lisbeth, Tak for dine pæne ord og for at du tog dig tid til at skrive dem. God dag. Bh Helle/Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering.

Mange flotte tørklæder. Vil helt sikkert købe flere. Dog lidt upræcis farveangivelse på hjemmesiden, men jeg er rigtig glad for den farve, som tørklædet viste sig at have i virkeligheden.

15 de novembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Jannie! Tusind tak for din anmeldelse. Vi er obs på farver, det er en on-going udfordring, da farvegengivelsen afhænger af, hvilken skærm du har. Men dejligt med feedback :) Du ønskes god dag! Vh Besos

Hurtig betjening uden problemer

Lige efter bogen...

11 de novembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Lars! Tusind tak for den femstjernede anmeldelse :) Håber du bliver glad for tørklæderne. Bedste hilsner Besos

Superfin service

Jeg bestilte et tørklæde torsdag aften, det lå i pakkeposten allerede lørdag morgen. Fantastisk smukt og jeg glæder mig til at tage det i brug til min gallakjole :-)

10 de novembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Karen! Tak for din søde anmeldelse. Og rigtig god fest! Bedste hilsner Besos

Besos, the magic touch

Rigtig fin webshop med mange lækre ting.

30 de outubro de 2014

Resposta da Besos

Kære Charlotte, Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Besos på Trustpilot. Og tak for de søde ord :) Du ønskes en god weekend! Bedste hilsner Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig hurtigt og nemt køb

Hurtig respons og lækker varer, kommer gerne igen.

10 de outubro de 2014

Resposta da Besos

Hej Tina! Tusind tak for din fine anmeldelse. Du er selvfølgelig velkommen :) god weekend! Vh Besos

tilfreds og hurtig

Nem hjemmeside hvor man hurtig kan sortere på farver m.v.
Hurtig levering.
Pænt indpakket, personlig hilsen og lille overraskelse

1 de outubro de 2014

Resposta da Besos

Hej Anja, det glæder os at du synes om Besos. Tak fordi du handlede hos os og for din fine anmeldelse :) Vh Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og hurtigt - og virkelig kvalitetsvare - super service.

Sad og manglede en gave - og faldt over et smukt silketørklæde.

Nemt at bestille, hurtig levering og god service omkring gaven.

Handler gerne der igen - anbefales klart herfra.

1 de outubro de 2014

Resposta da Besos

Hej Birgitte! Tusind tak for din fine anmeldelse og for at du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vh Helle

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget smukke og lækre tørklæder

17 de setembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Karin! Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for de pæne ord. Vh Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside og hurtig levering

Hjemmesiden var nem at finde rundt i, så man får valgt den rigtige vare og leveringen var lynhurtig.

17 de setembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Anne.Mette! Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for de pæne ord. Vh Besos

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt og hurtigt

Super fin oplevelse. Jeg bestilte mit tørklæde søndag, det blev afsendt mandag og jeg havde det tirsdag. Jeg har "kun" givet dem fire stjerner fordi jeg synes det er lidt gammeldags, at man selv skal betale fragten ved returneringer.

16 de agosto de 2014

Hej Tina,
Tak for din anmeldelse. Vi håber, du bliver glad for tørklædet :) Vh Besos

TOP Kvalitet

Skønt udvalg af silketørklæder

1 de agosto de 2014

Hej Anne

Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Bedste hilsner,
Besos

Kvalitet & service til Ug

Du får en super kvalitet , hurtig levering og god service.

7 de julho de 2014

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :) og god sommer til dig!

Bedste hilsner,
Besos

Super service.

Ved mit køb oplevede jeg dels en meget personlig service. Dels køber jeg et tørklæde der mange steder på nettet stadig står til originalpris med 30% og dels ligger det i postboksen dagen efter bestilling, så jeg kunne hende det på vej til arbejde. Så starter jeg endvidere dagen med udover nye smukt tørklæde også at modtage en personlig hillsen med underskrift. Jeg er tilfreds kunde :-)

30 de junho de 2014

Hej Bettina! Tusind tak :) og god sommer til dig! Bedste hilsner Besos

Gode varer - hurtig levering

Jeg synes, Besos.dk har nogle super lækre tørklæder, og deres service er i top !

25 de junho de 2014

Resposta da Besos

Hej Helene! Tusind tak for din søde anmeldelse. Rigtig god sommer. Bedste hilsner Besos

Super

Super hjemmeside. Farverne passer med det man ser, fantastisk og hurtig service. Og så får man den sødeste lille nøglering med i pakken som min dreng var lyn hurtig til at nuppe

12 de junho de 2014

Resposta da Besos

Tak for din flotte anmeldelse, Hilda. God weekend :)

Bedste hilsner
Besos.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais